agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10111Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-10-2016, 20:27   #1
Ağaç Dostu

eneskrky's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2014
Gelinler açmış geçmiş menekşeler yeniden açıyor neler oluyor bu sayfaya uğramayalı
Her şey çok güzel görünüyor ellerine sağlık ablacım maşallah )
Sanırım bitki sayısı az olunca daha dikkatli bakımlı oluyor bendemi öyle yapsaydım ne

eneskrky Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-10-2016, 22:12   #2
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eneskrky Mesajı Göster
...Sanırım bitki sayısı az olunca daha dikkatli bakımlı oluyor bendemi öyle yapsaydım ne
Aman efendim, taptaze bir üniversiteli ziyarete gelmiş sayfamı! Umarım yeni hayatına kolayca alışabilmişsindir ve mutlusundur Canım çok teşekkür ederim, evet bitki sayısı az olunca bakımı daha özenli oluyor aslında ama bazen ilgi de fazla gelebiliyor

Elbette gönül bir sürü bitki ister (eşime 'ne kadar az bitkim var' deyince garibim şaşkınlıktan doğru-düzgün tepki veremiyor yazık ) ama mevcut şartlara göre hareket ediyoruz mecburen, ona rağmen kayıplar yaşamak ise daha fazla üzücü oluyor, ne yapalım buna da şükür...

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2016, 18:39   #3
Ağaç Dostu

eneskrky's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2014
Hayata alışmak zor ancak mücadele ediyoruz tabi yerimden memnunum Bende yavaş yavaş senin durumuna geçeceğim artık benim evlatlarım istanbulda çoğu birkaçını yanımda getirebildim ancak )
aynen fazla ilgi sorun yaratıyor sımarmak yerine çiçek açmaz asi oluyorlar

Atlasına olanlar için çok üzüldüm ablacım geçmiş olsun gerçekten ..İstersen bende bana verdiğin dal yavruladı senin yavrun oda ondan sana verebilirim annesine geri dönünce çok kolay büyür alıştığı yer sonuçta )
-Danaburnu bende bahçemde rastlıyordum.Hiç hayvan gübresi verdiniz mi ablacım? Eğer verdiyseniz veya dışarıdan biryerden toprak alıp eklediyseniz içinde bunların yumurta veya larvaları oluyor .Bu larvalar 3 ay içinde erginleşebiliyor.Hayatının çoğunu toprak altında geçiriyor .Kış ayı yaklaşırken kocaman bir dana burnunun toprağı kazıp derinlere inmeye çalıştığını görmüştüm ,daha çok gübreli ortamlarda kışı geçiriyor.Ve ne yazık ki tamamen bitkisel besleniyor kökler filizler bi ara soğanlılarıma dalmıştı

eneskrky Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2016, 19:19   #4
Ağaç Dostu

Jezebel's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Galeri: 11
Danaburnu (Gryllotalpa Gryllotalpa)konusunda, insektlerde metamorfoz olayı var hani.
Yumurtası veya larvası saksı harcınızda olup farkedemeyebilirsiniz.
Yetişkin olunca tüm zalimliği ile ortaya çıkıp bitkilerimizi kemirir

Name:  metamorfoz.jpg
Views: 655
Size:  48.0 KB

Başıma gelmedi, geçmiş olsun.

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025