![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Gelinler açmış geçmiş menekşeler yeniden açıyor neler oluyor bu sayfaya uğramayalı ![]() ![]() Her şey çok güzel görünüyor ellerine sağlık ablacım maşallah ![]() Sanırım bitki sayısı az olunca daha dikkatli bakımlı oluyor bendemi öyle yapsaydım ne ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() ![]() Elbette gönül bir sürü bitki ister (eşime 'ne kadar az bitkim var' deyince garibim şaşkınlıktan doğru-düzgün tepki veremiyor yazık ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
![]() ![]() ![]() aynen fazla ilgi sorun yaratıyor sımarmak yerine çiçek açmaz asi oluyorlar ![]() Atlasına olanlar için çok üzüldüm ablacım geçmiş olsun gerçekten ..İstersen bende bana verdiğin dal yavruladı senin yavrun oda ondan sana verebilirim ![]() ![]() -Danaburnu bende bahçemde rastlıyordum.Hiç hayvan gübresi verdiniz mi ablacım? Eğer verdiyseniz veya dışarıdan biryerden toprak alıp eklediyseniz içinde bunların yumurta veya larvaları oluyor .Bu larvalar 3 ay içinde erginleşebiliyor.Hayatının çoğunu toprak altında geçiriyor .Kış ayı yaklaşırken kocaman bir dana burnunun toprağı kazıp derinlere inmeye çalıştığını görmüştüm ,daha çok gübreli ortamlarda kışı geçiriyor.Ve ne yazık ki tamamen bitkisel besleniyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Danaburnu (Gryllotalpa Gryllotalpa)konusunda, insektlerde metamorfoz olayı var hani. Yumurtası veya larvası saksı harcınızda olup farkedemeyebilirsiniz. Yetişkin olunca tüm zalimliği ile ortaya çıkıp bitkilerimizi kemirir ![]() ![]() Başıma gelmedi, geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|