![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Mor gibi sanki ![]() ![]() ![]() Ben hala enzim yapamadım. İstanbul!a gitmem lazım benim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sürpriz olmayacak sevgili aleydi, evet mor-yalınkat ve ortası sarı... Yapraktan çoğalttığım için annesiyle aynı açacak ama ilk çiçekleri olması heyecan verici işte ![]() Buyrun gelin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
![]() Tabi ki heyecan verici. Benim aynı anda çeliklediğim menekşelerden birisi minyatür açtı, diğeri normal. Farklılıklar da olabiliyor anaçla, form değişiklikleri gibi. En heyecanlı tarafı da o zaten. Dediğim gibi tamamen falcılık yaptım. Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
A_NOMAD Ablacım ; küçük yerde çok büyük işler başarmışsın ![]() Harika türler mükemmel form almışlar bakımı da iyi belli ![]() Özellikle nazar için yumurta çok hoşuma gitti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Aşk olsun, oklavalarımı ve şişlerimi beğenmedin mi yani? ![]() Aslında o yumurta kabuklarını tamamen göz zevkim için (nostaljik görüntüler hoşuma gidiyor) kullanıyorum ama eğer gerçekten nazarla ilgili bir fonksiyonları da varsa bonus olur benim için ![]() Beğenmene sevindim, küçücük apartman dairesinde elimden gelenin en iyisi bu diyebilirim, ben de hallerinden genel olarak memnunum ama gönül geniş geniş yetiştirebilmeyi isterdi tabii ki... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Aa onlarda var tabi ![]() -Anneannem hep işe yarar derdi heryerde olurdu bunlardan ama ben hiç denemedim. Dediğiniz gibi çok hoş durduğunu söyleye bilirim ama ![]() yeriniz olursa hayal edebiliyorum aslında ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Minik menekşem usulca ilk tomurcuğunu açmaya başladı, sarı sarı da dil çıkartıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda ilk çiçeğimizi bugün açtık! Çiçeğimizde yaprak boyutlarımız çeşit çeşit, polen keselerimiz birbirinden farklı, katmer yapmaya niyetlenmişiz ama o da yarı yolda kalmış... ![]() Buna da şükür, anomalilerimize rağmen yine de çok güzeliz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Bu akşamüstü sakarlığım epey canımı yaktı, öyle ki ellerimin titremesi yeni yeni geçti diyebilirim... Şubat (schlumbergera russelliana) ve Ayşe (senecio rowleyanus), tek hareketimle (ve o lanet olası harekete verdiğim, sözümona savunma refleksiyle ![]() ![]() Gariplerim yeni yeni tomurcuklanmaya başlamışlardı, güzelim dalları kırılarak ve ezilerek telef oldu. Hasarlı bölgeleri mecburen (ve elimde olmadan ağlayarak) budadım, kuş gibi kaldılar... Bu kazanın üstüne kendilerini toparlamaları korkarım uzun sürecek, kışı bol çiçekli geçirme beklentim de haliyle suya düşmüş oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler sevgili Mücevher Çalısı... Bir gram hevesim de yüzlerine bakacak yüzüm de kalmadı desem hiç abartmış olmam, umarım dediğiniz gibi hızlı toparlanırlar. Zaten kapıları bile insan gibi ortalayıp geçemiyorum illa bir yerlerimi çarpıyorum sağa sola, oramın buramın morarmasını sorun etmiyordum ama bu gerçekten çok kötü oldu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Geçmiş olsun sevgili A-NOMAD, inanıyorum ki bundan sonra senin sevgin onları daha da coşturacaktır... İnşallah!.. Düzenleyen YeniGine : 13-11-2015 saat 00:04 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, inşallah öyle olur ama bu kışı benim yüzümden iyileşmeye çalışmakla geçirecekler... Şubat en azından formunu çok çok fazla kaybetmedi ama Ayşeyi görsen, saçları gelişigüzel kırpılmış yetim kız çocuklarına döndü zavallım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
![]() Geçen sene donan çiçeklerimi ben de fotoğraflayamamıştım, fakat baktım aile fertleri paylaşıyor cesaret alıp ben de paylaşmış idim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Akşamüstü oldu olay ve sakinleşmem biraz uzun sürdü, o nedenle fotoğraflayamadım ama yarın gündüz gözüyle çeker yüklerim, görürsün ne hale geldiklerini... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Geçmiş olsun sevgili A_NOMAD. Belki de budanmaya ihtiyaçları vardı, daha güzel olurlar umarım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Sayın A NOMAD sakarlık denince üzerime kimse tanımam ama tecrübelerimde oldu kaza atlatan bitkiler yok olma korkusuyla hemen toparlar hızla büyür yine bizlere güzelliklerini sergiler kolay gelsin. Sağlıcakla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jakin ve pınar59 teşekkür ederim, umarım hepiniz haklı çıkarsınız... Şubat dün akşam cansız cansız aşağı sarkıttığı dallarını bugün dik tutmayı başardı, seyrek saçlı halini içim acıyarak da olsa fotoğrafladım. En azından Ayşe kadar hasar görmedi ve dallarını tekrar kaldırabildi diyerek kendimi teselli ediyorum. ![]() Ayşem ise kırpılmış saçlarıyla gerçekten acınacak halde, tabii ki ne kadar kötü göründüğünü ona çaktırmamaya çalışıyorum, buna da şükür... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Üzüldüğünüze değmemiş, sevgili A_NOMAD. Durumları iyi görünüyor, en azından senecio benimkinden çok çok iyi. ![]() Ben de nazar değdi diyecektim, kem gözle bakmadım ama benim nazarım değdi, diye üzülmüştüm. Siz de kendinizi üzmeyin o kadar, çabuk toparlanırlar. ![]() Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Nazar söz konusu ise olsa olsa benim nazarım değmiştir merak etmeyin ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Bence de çok kötü görünmüyorlar. Üzüldüğüne değmemiş. En kısa zamanda daha da iyi olacaklardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2015
|
Geçmiş olsun Sn. A_NOMAD. Fotoğrafları görene kadar epey bir hasar gördüklerini düşünmüştüm ancak, bence de gayet iyi durumdalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili evdeçiçek ve NMel çok teşekkür ederim, yorumlarınız içime su serpti. Alıntı:
![]() Ama evet bugünkü canlı halleri ve sizlerin olumlu yorumları sayesinde ben de umutlanmaya başladım, eksik olmayın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
Bizde bir iki dal kaldı zannettik hiç üzülmeye değecek bir durum yok gayet güzeller maşallah çiçeklerini de görürüz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Abla geçmiş olsun ..Ama herkesinde dediği gibi bitkilerin sağlıklı görünüyor inşallah bir daha olmaz .Nazardan mı ne acaba çok güzel yetiştirmişsin çünkü abla ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
![]() Maşallah maşallah gayet güzel görünüyorlar, bak gör daha da nasıl güzelleşecekler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ibocandan, eneskrky, YeniGine moral verici yorumlarınız için çok teşekkürler... ![]() Onların başına yumurta koymaktan ziyade kendi elimi kolumu bağlasam sanırım daha faydalı olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Gayet iyi görünüyorlar sevgili A_NOMAD.. Benim yerime de sevin onları.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler, severim tabii ki ama ben yaklaşırken sanki ''bizim dengesiz yine geliyor eyvah'' diye çığlık attıklarını duyar gibiyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|