agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni9809Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-10-2016, 20:37   #1
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
...Frezya konusuna geleyim sen aklını çel bence...
Çeldim gitti

Anlaşılmıştır ki o frezyalar bir şekilde edinilecek, kaçış yok zira bu mesajı okuduktan sonra o 'kendine dur diyebilen ben' kayıplara karıştı Zaten bu frezya konusu dönem dönem aklıma takılır sonra bir şekilde bilinç altına doğru ittirilirdi, demek karar verme zamanı gelmiş artık

Evet eşim kokulu çiçek çok seviyor ama mesela bir gecelik gelinin tüm sokağı dolduran kokusunu bile hafif buldu, hanımeli kokusu favorisi, melisanın bana of dedirten yoğun kokusunu da belli belirsiz algılayabiliyor, değişik bir koku algılama sistemi var

Kafkas gülü ve mügeler bana sadece uzaktan hoş gelen bitkiler, o yüzden hiç düşünmedim, vardır öyle tuhaflıklarım benim

Sümbülteberin pembesinin fotoğrafını sümbülteber başlığında birisi paylaşmıştı yakın zamanda (hatta bugün bile olabilir) cidden çok güzel görünüyor ama bana sorarsan beyaz daha alımlı derim Koku tanımlamana ise hayran kaldım, adeta parfüm katoloğu okur gibi hissettim, tebrik ediyorum

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2016, 11:41   #2
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Çeldim gitti

Anlaşılmıştır ki o frezyalar bir şekilde edinilecek, kaçış yok zira bu mesajı okuduktan sonra o 'kendine dur diyebilen ben' kayıplara karıştı. Zaten bu frezya konusu dönem dönem aklıma takılır sonra bir şekilde bilinç altına doğru ittirilirdi, demek karar verme zamanı gelmiş artık.

Evet eşim kokulu çiçek çok seviyor ama mesela bir gecelik gelinin tüm sokağı dolduran kokusunu bile hafif buldu, hanımeli kokusu favorisi, melisanın bana of dedirten yoğun kokusunu da belli belirsiz algılayabiliyor, değişik bir koku algılama sistemi var

Kafkas gülü ve mügeler bana sadece uzaktan hoş gelen bitkiler, o yüzden hiç düşünmedim, vardır öyle tuhaflıklarım benim.

Sümbülteberin pembesinin fotoğrafını sümbülteber başlığında birisi paylaşmıştı yakın zamanda (hatta bugün bile olabilir) cidden çok güzel görünüyor ama bana sorarsan beyaz daha alımlı derim Koku tanımlamana ise hayran kaldım, adeta parfüm katoloğu okur gibi hissettim, tebrik ediyorum
Ha şöyle

Tam da soğanlar satışa çıkmaya başlamak üzere. Eğer ekmemiş olsaydım sana hızlıca bir kargo yapardım.

Senin yaptığın canlı yayınlarla bir gecelik gelin kokusunu acaip merak eder oldum. İki adet de bende var da.

Melisa kokusu ciddi anlamda ağır, bunaltıcı, (bende mide bulantısı yapıyor, olduğu yerden hemen uzaklaşıyorum). Geçen sene akşamları balkona çıkamadım o koku yüzünden. Garibim bu yıl benim bu halimi mi sezdi hiç açmadı. Ben de eşimin okuluna götürdüm, hizmetli amca bahçeye dikti. Öyle trajik de bir ayrılığımız oldu. Niye bilmiyorum çok üzüldüm ve onun da üzüldüğünü hissettim derinden. Psişik saçmalıklar işte

Pembe sümbülteber fotoğrafını ben de gördüm sayfada. Ama bizim çabamız telato'dan gelen pembe sümbülteber ve onun görkemli açılışı olacak. İki senedir bekleşiyoruz kaç kişi.

Şöyle kıyıdan mügeye bir daha vurgu yapayım hemen kaçayım bilinç kıyılarından "Müge çok güzeldir, çok güzel kokar" lay lay lay...

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2016, 12:17   #3
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
...Şöyle kıyıdan mügeye bir daha vurgu yapayım hemen kaçayım bilinç kıyılarından "Müge çok güzeldir, çok güzel kokar" lay lay lay...
Yok yok, ne kadar lay lay desen de bu konuda kanıma giriş yolları kapalı Ben bu çiçeğe baktıkça adeta boğazımı birileri sıkıyor, geçmişte kendisiyle alakalı herhangi bir anım da yok ama nedense bende oluşturduğu etki böyle, yani bir nevi 'sanki böyle böğrüme bir öküz oturmuş' durumu...

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
kokulu bitkiler, sardunya, sardunya bakımı, siklamen, soğanlı bitkiler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025