![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Çeldim gitti ![]() Anlaşılmıştır ki o frezyalar bir şekilde edinilecek, kaçış yok zira bu mesajı okuduktan sonra o 'kendine dur diyebilen ben' kayıplara karıştı ![]() ![]() Evet eşim kokulu çiçek çok seviyor ama mesela bir gecelik gelinin tüm sokağı dolduran kokusunu bile hafif buldu, hanımeli kokusu favorisi, melisanın bana of dedirten yoğun kokusunu da belli belirsiz algılayabiliyor, değişik bir koku algılama sistemi var ![]() Kafkas gülü ve mügeler bana sadece uzaktan hoş gelen bitkiler, o yüzden hiç düşünmedim, vardır öyle tuhaflıklarım benim ![]() Sümbülteberin pembesinin fotoğrafını sümbülteber başlığında birisi paylaşmıştı yakın zamanda (hatta bugün bile olabilir) cidden çok güzel görünüyor ama bana sorarsan beyaz daha alımlı derim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tam da soğanlar satışa çıkmaya başlamak üzere. Eğer ekmemiş olsaydım sana hızlıca bir kargo yapardım. Senin yaptığın canlı yayınlarla bir gecelik gelin kokusunu acaip merak eder oldum. İki adet de bende var da. Melisa kokusu ciddi anlamda ağır, bunaltıcı, (bende mide bulantısı yapıyor, olduğu yerden hemen uzaklaşıyorum). Geçen sene akşamları balkona çıkamadım o koku yüzünden. Garibim bu yıl benim bu halimi mi sezdi hiç açmadı. Ben de eşimin okuluna götürdüm, hizmetli amca bahçeye dikti. Öyle trajik de bir ayrılığımız oldu. Niye bilmiyorum çok üzüldüm ve onun da üzüldüğünü hissettim derinden. ![]() ![]() Pembe sümbülteber fotoğrafını ben de gördüm sayfada. Ama bizim çabamız telato'dan gelen pembe sümbülteber ve onun görkemli açılışı olacak. İki senedir bekleşiyoruz kaç kişi. ![]() Şöyle kıyıdan mügeye bir daha vurgu yapayım hemen kaçayım bilinç kıyılarından ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |