![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel Sevgili Sdurul mavi yasemini budadınızmı o yüzdenmi böyle bodur benimki almış başını gidiyor da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Yakından çiçekler top top. ![]() Clematislerimin yaprakları kararıp kuruyunca budamıştım. Sevgili Adalet hanım'ın önerisiyle aspirinli su ile suladım. Sonuç. Jackmaninin sürgünü sanki örümcek ağı gibi bir şeyle kaplanmış. İlaçlamak gerekecek sanırım. Bir de piilu uyansa. ![]() ![]() Euphorbia milii çeliğim çiçeklendi. Bu tuttuğunu gösteriyor galiba. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2016
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bildiğim kadarıyla Euphorbia miliinin çiçekleri, dokununca düşecek kadar hassas değil. ![]() Sayfanızda da belirtmiştim, toprağınızın torf olması buna sebep olabilir. En kısa zamanda toprağınızı değiştirmeniz gerekiyor. Aksi halde çok su tutan torf, bitki kayıplarına bile yol açar. Sevgiyle... Salçaların kimisi yeni geçirilmiş, kimisi olmak üzere. Dün biber salçası da halloldu. Salça işi bitti. Bundan sonraki domateslerle domates suyu yapılacak. ![]() ![]() ![]() Bu arada açmayan kırmızı atlasım, yalancıktan da olsa birden bire açtı. ![]() ![]() ![]() İlk kez açan menekşelerimden. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|