![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi gönlüme göre oldu. Darısı isteyenlerin başına inşallah. İstanbul'la bağları tamamen kopardım ![]() ![]() Yakın zamanda bahçe ve teras sayfası açar resimleri yüklerim. Oradan takip edersin. Dün balkon bitkileri ile uğraştım bu gün bahçe ile uğraşıyorum. Kendime iki gün izin verdim ![]() Eşyaların çoğu duruyor kolilerde ama düşündüm kışlık kıyafetleri çıkarmak mı daha mantıklı yoksa fideleri yerlerine ekmek mi? Anlayacağın ablan bol bol dökülüp saçılacağı, gönlünce ekip dikeceği bir yere kavuştu. Darısı diğer projelerimizi de gerçekleştirmeye inşallah ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-12-2010
|
Hayırlı uğurlu olsun eviniz, içinden huzur, sağlık,mutluluk, muhabbet eksik olmasın. Artık Bodrum'da da bir evimiz var. Darısı bizim başımıza |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eşini, yeğenimi, seni her zaman beklerim. Başım üzerinizde yeriniz var. Bahçeye bu sene geç kaldığım için çok iyi bir iş çıkaramayabilirim ama yine de elimden geleni yapıyorum. İnşallah geldiğinizde güzel bir bahçe gösteririm size ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() Ha bu arada sizin çelikler tomurcuklanip yaprak tazeliyor sayfama attım bakarsınız musait olunca .. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En kısa zamanda bahçe sayfası açacağım inşallah. Ben de sitede olmayı özledim ![]() Sizin sayfanızı takipteyim. Maşallahı var ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|