agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni9227Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-06-2015, 10:53   #1
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari Mesajı Göster
Sevgili Milla ablacığım, sonunda istetiğin gibi içine sinen güzel bir ev bulmuşsun çok sevindim çooook.
Sen bahçeli ev istiyordun bahçesi mi var, balkonu mu var bilmiyorum ama bana biraz ev hakkında tüyolar ver ki yeni evin için hazırlamam gereken hediyeler olacak. (bu arada İstanbul'da mı yoksa ege taraflarında mı ev)
Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde, huzurla, sağlıkla, mutlulukla, ailenle birlikte güle güle oturman dileklerimle...
Sevgili lusoari,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi gönlüme göre oldu. Darısı isteyenlerin başına inşallah.
İstanbul'la bağları tamamen kopardım Yeni yerleşim yerimiz Bodrum. Denize yürüme mesafesinde, bahçeli üç katlı, teraslı, iki kocaman teras balkonlu bir ev. Bahçede on bir tane bodrum mandalinası, limon, portakal ağacı var. Ekip dikecek çok fazla yerim var.Evi bahçeye ortalı diyebileceğim bir şekilde yapmışlar. Dört cephe de güneş ve hava alıyor. Anlayacağın sen hediyeleri bol tutu
Yakın zamanda bahçe ve teras sayfası açar resimleri yüklerim. Oradan takip edersin. Dün balkon bitkileri ile uğraştım bu gün bahçe ile uğraşıyorum. Kendime iki gün izin verdim
Eşyaların çoğu duruyor kolilerde ama düşündüm kışlık kıyafetleri çıkarmak mı daha mantıklı yoksa fideleri yerlerine ekmek mi?
Anlayacağın ablan bol bol dökülüp saçılacağı, gönlünce ekip dikeceği bir yere kavuştu. Darısı diğer projelerimizi de gerçekleştirmeye inşallah

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-06-2015, 08:37   #2
Ağaçsever

Karadavut's Avatar

Giriş Tarihi: 29-12-2010
Hayırlı uğurlu olsun eviniz, içinden huzur, sağlık,mutluluk, muhabbet eksik olmasın. Artık Bodrum'da da bir evimiz var. Darısı bizim başımıza

Karadavut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-06-2015, 19:40   #3
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Karadavut Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu olsun eviniz, içinden huzur, sağlık,mutluluk, muhabbet eksik olmasın. Artık Bodrum'da da bir evimiz var. Darısı bizim başımıza
Sevgili kardeşim Karadavut,
Eşini, yeğenimi, seni her zaman beklerim. Başım üzerinizde yeriniz var. Bahçeye bu sene geç kaldığım için çok iyi bir iş çıkaramayabilirim ama yine de elimden geleni yapıyorum. İnşallah geldiğinizde güzel bir bahçe gösteririm size

Eski 27-06-2015, 00:17   #4
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Sevgili lusoari,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi gönlüme göre oldu. Darısı isteyenlerin başına inşallah.
İstanbul'la bağları tamamen kopardım Yeni yerleşim yerimiz Bodrum. Denize yürüme mesafesinde, bahçeli üç katlı, teraslı, iki kocaman teras balkonlu bir ev. Bahçede on bir tane bodrum mandalinası, limon, portakal ağacı var. Ekip dikecek çok fazla yerim var.Evi bahçeye ortalı diyebileceğim bir şekilde yapmışlar. Dört cephe de güneş ve hava alıyor. Anlayacağın sen hediyeleri bol tutu
Yakın zamanda bahçe ve teras sayfası açar resimleri yüklerim. Oradan takip edersin. Dün balkon bitkileri ile uğraştım bu gün bahçe ile uğraşıyorum. Kendime iki gün izin verdim
Eşyaların çoğu duruyor kolilerde ama düşündüm kışlık kıyafetleri çıkarmak mı daha mantıklı yoksa fideleri yerlerine ekmek mi?
Anlayacağın ablan bol bol dökülüp saçılacağı, gönlünce ekip dikeceği bir yere kavuştu. Darısı diğer projelerimizi de gerçekleştirmeye inşallah
Sayın Milla hanım özlettiniz kendinizi gerçekten yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun Güle güle oturun neşeniz bol olsun .. en kısa zamanda yeni evinizden paylaşımlarınızı bekliyoruz her şey gönlünüzce olsun saygılar efendim

Ha bu arada sizin çelikler tomurcuklanip yaprak tazeliyor sayfama attım bakarsınız musait olunca ..

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-06-2015, 08:29   #5
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Resulgur Mesajı Göster
Sayın Milla hanım özlettiniz kendinizi gerçekten yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun Güle güle oturun neşeniz bol olsun .. en kısa zamanda yeni evinizden paylaşımlarınızı bekliyoruz her şey gönlünüzce olsun saygılar efendim

Ha bu arada sizin çelikler tomurcuklanip yaprak tazeliyor sayfama attım bakarsınız musait olunca ..
Sayın Resulgur,
En kısa zamanda bahçe sayfası açacağım inşallah. Ben de sitede olmayı özledim İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Sizin sayfanızı takipteyim. Maşallahı var

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025