Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari
Sevgili Milla ablacığım, sonunda istetiğin gibi içine sinen güzel bir ev bulmuşsun çok sevindim çooook. 
Sen bahçeli ev istiyordun bahçesi mi var, balkonu mu var bilmiyorum ama bana biraz ev hakkında tüyolar ver ki yeni evin için hazırlamam gereken hediyeler olacak.  (bu arada İstanbul'da mı yoksa ege taraflarında mı ev)
Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde, huzurla, sağlıkla, mutlulukla, ailenle birlikte güle güle oturman dileklerimle... 
|
Sevgili lusoari,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi gönlüme göre oldu. Darısı isteyenlerin başına inşallah.
İstanbul'la bağları tamamen kopardım

Yeni yerleşim yerimiz Bodrum. Denize yürüme mesafesinde, bahçeli üç katlı, teraslı, iki kocaman teras balkonlu bir ev. Bahçede on bir tane bodrum mandalinası, limon, portakal ağacı var. Ekip dikecek çok fazla yerim var.Evi bahçeye ortalı diyebileceğim bir şekilde yapmışlar. Dört cephe de güneş ve hava alıyor. Anlayacağın sen hediyeleri bol tutu

Yakın zamanda bahçe ve teras sayfası açar resimleri yüklerim. Oradan takip edersin. Dün balkon bitkileri ile uğraştım bu gün bahçe ile uğraşıyorum. Kendime iki gün izin verdim

Eşyaların çoğu duruyor kolilerde ama düşündüm kışlık kıyafetleri çıkarmak mı daha mantıklı yoksa fideleri yerlerine ekmek mi?
Anlayacağın ablan bol bol dökülüp saçılacağı, gönlünce ekip dikeceği bir yere kavuştu. Darısı diğer projelerimizi de gerçekleştirmeye inşallah