![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
bu gün hava güzeldi. bende bir saksıya aşk merdiveni,kurdela çiçeği, parlak ve telgraf çiçeklerinden oluşan arajmanımı sizlerle de paylaymak istedim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Tasarımlar hep okulundan öğrenilmez
Alıntı:
Çok zarif bir aranje olmuş canım. Çok yakışmışlar yanyana. Ellerine sağlık. Hele o Yılbaşı çiçeği ne kadar güzel. Ben de öyle büyütebilir miyim bakalım. Hepsi şahane çiçeklerinin. sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
yılbaşı çiçeğinin ve renginin güzelliği balkonumu şenlendirdi.çiçekleri geçince saksı değişimi yapılacak. toprağı o kadar kötü olmuş ki ben sanki bu çiçeğimi biraz ihmal etmişim(üvey evlat) gibi oda kendini bana hatırlattı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
mum çiçeği batı cephesinde ve açık balkonda bulunmaktalar.havaların kötü gitmesi gelişimini etkilemedi.ve yeni tomurcuklarını göstermeye başladı.bu sene kısmet olursa inşallah daha çok çiçek açacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Munevver ablacim mum cicegimi 2 gun de bir kontrol ediyorum bir turlu surpriz cicek sapi goremedim heyecanliyim ve umitliyim, dedigin gibi kontrol ediyorum.Seninki ne zamana acacak bu miniş cicrk saplari ne zamana buyuleyici çiçeklere donusecek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
sevgili samur, geçen yıl haziran ayında açmışlar bu yıl biraz daha erken açabilirler mayıs sonu gibi diye umuyorum. tabi kısmet olursa.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
bunlarda geçen yılın anaç tomurcukları. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaklaşık 30 yıl kadar önce bir yerden mum çiçeği almıştım. İki saksı yapıp kısmi güneş alan yan pençereye bırakmıştım. Çelikler köklendikten sonra çok fazla gelişti. Pençereyi tamamen kapladı. Nerede ise sürekli çiçek açmaya başladı. Çiçekleri açıp bittikten sonra aynı çiçek yerinden yeniden tomurcuklanarak çiçek açıyordu. Sizde de aynı şekilde çiçeklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çiçeğiniz biraz fazla mı güneş görüyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Ablacim sen bir harikasin simdi gittim yine baktim bir de ne goreyim😃Daha once baktigim halde nasil gormemisim. Sence bu cicek sapi mi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
evet samurcum çiçek sapına çok benziyor.sap öylece kalırsa yani uzamasa kesin tomurcuk diyebilirsin. aklına geldiğinde arada bir kontrol yaparak bunu anlayabilirsin.elinle sakın dokunma bazen küsüp tomurcuğu gelişmiyor.uzaktan takip edebilirsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
sevgili asmalıtepe, teşekkür ederim.bahçemden sağlam kalanları bir araya topladım.telgraf çiçeği pek belli olmasa da önümüzdeki günlerde kendini gösterecek diye umuyorum. yılbaşı çiçeğini de sizin ellerinizde daha güzel büyüyeceğine inanıyorum.yazları balkonda ala gölgede tutarsan size çiçekleriyle teşekkürlerini sunacaktır.sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Sevgili münevver48 arajmanınız ve yılbaşı çiçeğiniz çok güzel görünüyor. Bu yılbaşı çiçeği sadece yılbaşı zamanlarında açıyor ve çok büyüyüp gelişiyor. Benimde vardı ama koyacak yerim yok diye götürüp anneme bıraktım. Bu resimden sonra onu özlediğimi fark ettim, sanırım geri alacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Paylaşımın verdiği mutluluk bir başka oluyor sevgili Münevver48 . Ben de dün bir arkadaştan gelen soğanlarla çok mutlu oldum .Güle güle büyütün çiçeklerinizi , sevgiler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Sevgili Münevver48 nasıl atlamışım bu mesajı ![]() Ben de sana link vermeyi anlatıyım mı . Gelişmiş moda geçiyoruz .Yukarıdaki gülücük ikonunun altında mavi yuvarlak şekil var üzerine gelince ( insert link ) yazıyor .Link vereceğimiz adresi kopyalayıp ,( http:// ) yazısı çıkıyor , onu siliyoruz .Oradaki boşluğa adresi yapıştırıp tamama tıklıyoruz . Bu arada yeni çiçeklerini güle güle büyüt . Sarı lalenin rengine bayıldım . Sevgiler Düzenleyen aleydi : 13-03-2015 saat 23:54 Neden: eksik yazım |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Sevgili kardeşim Münevver48, Dua çiçeğin çok güzel! Ben bu eksantrik yapraklara hayranım hele bir de kırmızı renkliyse.. Harika bir çiçek. Sen ona ne açtırırsın dolu dolu çiçeklenirler kısa vakitte. Hayırlı uğurlu olsun. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2012
|
sayfanız hayırlı olsun çiçekleriniz de çok emek var. bende köyde büyümüş çiftçi bir ailenin çocuğu olarak topraktan kopamadım. terasımda sebze bahçesi kuruyorum yakında fotoğrafları paylaşacağım yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
salonumun yeni üyelerinden dua çiçeği sevgili yağmur143 de görünce çok beğenmiştim pazarda görünce dayanamadım sağ olsun eşimde beni kırmadı.birse yanında trabzon hurması aldık. onuda bahçeye diktik. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
pazardan alınan bu güzeller balkonuma renklendirdi.şimdilik üç tane aldık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
balkonda laleler açmaya başladı ![]() ![]() bu yıl küçücük dalından diktiğim maviş (beyaz) büyümeye devam ediyor. ![]() ve paşa çadırı bu kışı balkon da geçirdi.serini seviyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|