View Single Post
Eski 09-02-2015, 19:01   #16
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yagmur143 Mesajı Göster
Sevgili münevver48 arajmanınız ve yılbaşı çiçeğiniz çok güzel görünüyor. Bu yılbaşı çiçeği sadece yılbaşı zamanlarında açıyor ve çok büyüyüp gelişiyor. Benimde vardı ama koyacak yerim yok diye götürüp anneme bıraktım. Bu resimden sonra onu özlediğimi fark ettim, sanırım geri alacağım Bu arada mum çiçeğimi aradım taradım, bir tane tomurcuk bulamadım. Sizinkiler erkenci, tebrik ederim.

sevgili yağmur143,yılbaşı çiçeğim dediğiniz gibi çok büyüyor.kayınvalidemin iki tane tekene saksı içinde dikilmiş ve saksı hiç görünmüyordu. taş evin penceresinin önüne saksının bir tanesi tamam geliyordu.güneşi gören taraf çiçeklerini açıyor.sonra saksıyı çevirip açmayan taraf çiçeğini açıyordu.tabi zaman içinde yaşlandı,bu güzel işte o yılbaşının torunları ben evleneli 24 yıl bunun öncesini bilmiyorum.ama ben kayınvalidem gibi büyütemedim. mum çiçeği iklimden olduğunu düşünüyorum.bizim buralar ılıman açık balkondan içeri bile almadım.önümüzdeki günlerde batı cephesindeki balkondan doğu cephesindeki balkona geçecek. günler uzayınca yaprakları zarar görüyor. şimdi bile güneş biraz fazla gelmiş yapraklar hafif sararmış sizinkide yakında bir süpriz yapar da sizi mutlu eder inşallahsevgiler...

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön