![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Bu fil kulağı sarmaşık türü. Pazardan yeni satın aldım. Üzerinde 3 yaprağı vardı fakat hızlı çıktı. İkişer ikişer yaprak çıkartıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Dün araştırmalarım sonucu 'Hapa' olduğunu öğrendiğim çiçek açmayıp sürekli filiz veren E.millim ve filizlerden yetiştirmeye uğraştığım minik yavrumuz, ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Menekşelerim, İlk resimde iki baştakiler beyaz, ortadaki kenarları beyaz ortası mor çiçekli olanlardan. Henüz bir yıllıklar yakında çiçek bekliyorum. İkinci resimdekiler arkadaşımın getirdiği yapraklardan filizlendirip kendime ayırdıklarım. Onların renklerini bilmiyorum. Açınca hep birlikte göreceğiz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Yeni yetiştirdiğim benjaminlerim, ilk 2 resimdekiler koyu yapraklı olandan, 3. resimdeki yetiştirmeye çalıştığım 5 kökten tutan tek kök olsun yaprak çıkarmaya uğraşıyor kendisi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili salon tülüm kuşkonmaz çiçeğim. Biraz zor günler geçirdik kendisine yer bulma konusunda şimdi yerini beğendi üzeri yeni filiz dolu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Drasena (Dracaena marginata) çiçeğim. Daha önce çok büyümüş bir adet vardı elimde ama efe gelince öldü. Efe üzerine tırmanmaya uğraşıp hep saksıyı deviriyordu bir gün ben uyurken yine devirip tırmalaya tırmalaya mahvetmiş. Tekrar yetiştirmeye başladım. 3 kök yapmayı düşünüyorum. ATTACH]437434[/ATTACH] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Zamioculcas zamiifolia (Aroid palm, Arum fern) çok severek aldığım çiçeğim. Yerini çok sevdi saksıda 4 sürgünümüz var. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |