![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-11-2012
|
Çok güzeller Maşaallah,sevimli kedicikler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Arajman saksım. 4 çeşit halk arasında dua çiçeği olarak bilinen türler. 1 çeşidi sarkan türünden, ![]() ![]() ![]() ![]() Yapraklarını çok seviyorum. Bulunduğum bölgede her ne kadar nem çok yüksek olsada yaz kış yapraklarına su sıkıyorum. Toprak kurudukça suluyorum. Hepsinden birer saksım vardı eşe dosta dağıtınca hepsi bir saksı kaldı. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Halk arasında fil kulağı diye adlandırılan çiçeğim. Sn enfur sayesinde edindim. Çok büyük yapraklara sahip bir salon bitkisi, ![]() Benimki daha çok bebiş. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu fil kulağı sarmaşık türü. Pazardan yeni satın aldım. Üzerinde 3 yaprağı vardı fakat hızlı çıktı. İkişer ikişer yaprak çıkartıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün araştırmalarım sonucu 'Hapa' olduğunu öğrendiğim çiçek açmayıp sürekli filiz veren E.millim ve filizlerden yetiştirmeye uğraştığım minik yavrumuz, ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşelerim, İlk resimde iki baştakiler beyaz, ortadaki kenarları beyaz ortası mor çiçekli olanlardan. Henüz bir yıllıklar yakında çiçek bekliyorum. İkinci resimdekiler arkadaşımın getirdiği yapraklardan filizlendirip kendime ayırdıklarım. Onların renklerini bilmiyorum. Açınca hep birlikte göreceğiz. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni yetiştirdiğim benjaminlerim, ilk 2 resimdekiler koyu yapraklı olandan, 3. resimdeki yetiştirmeye çalıştığım 5 kökten tutan tek kök olsun yaprak çıkarmaya uğraşıyor kendisi. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|