![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Sünger Bob'u ben de çok seviyorum, bir de Madagaskar Penguenlerini....Evet, koca koca insanlarız ama ne yapalım, seviyoruz işte, suç mu? Ben bir de Musti'yi severim (Hello Kitty). Neyse, kısa keseyim burada. Bir dakika, Heidi'yi de seviyorum. O çiçeğin ismi şimdi biraz zormuş ama, hanım çantası düğmesi. Zaten böyle ilginç isimleri oluyor bazılarının, Zeki Müren Kirpiği, yok efendim Türkan Şoray dudağı vs. Belediye sardunyaları benim de alanım biliyorsunuz. Sizin belediye GDO'lu sardunya mı dikmiş? Sana dedik, bir girmedin şu parti işine, ah bir gireydik, normal hormonsuz çiçekler olurdu her yerde. 1 yıl oldu, 1 yıl, şimdiye alıp başımızı yürümüştük.Ayrıca, görüyorum ki bu senenin yeni modası tırtılmış, hiçbirimiz geri kalmıyoruz yani, o sene hangi zararlı modaysa herkes onu kullanıyor Bakalım seneye ne moda olacak?Buradan çıkarılması gereken dersler var elbette, Rana'nın çıkarması gereken dersler. Ülkeyi tırtıllar basmış, biz böyle oturuyoruz. Halbuse gireydik şu parti işine, tırtıl mırtıl kalmazdı, yaktın bizi ![]() Palamuduna ne oldu? O pas değildir. Sen onları cebinde yetiştirmeye çalıştın ya, ondan olmuştur o. Ben de palamut filizi aldım ormanlık bir yerden, diktim ama tutmadılar sanırım. Artık senin yöntemi deneriz ileride olmazsa ![]() |
|
|
|
|
|
|