Hakkı Junior'ı da gördüm

Bıcır.
Kalp kalbe karşıymış, yeminle. Ben de dün ya da önceki gün Hakkı'yı gördüm, gerçekten. Fakat yanında zevcesi olduğunu sandığım bir başka kaplumbağa vardı, havuç kemiriyordu bizimki, gerçekten, ilk kez havuç yiyen kaplumbağa gördüm. tabi ki sen geldin aklıma. Sonra Hakkı'yla biraz dertleştik, çok dolmuş

Ona dedim ki, oğlum bak dön evine. "Dönmem artık oraya" dedi. Sen ondan 2-3 yaprak otu esirgemişsin, patates çekmiş canı, vermemişin, o da haliyle evden kaçmış
Yalnız şimdi Ceyar (JR)'ı da görünce, yani yavruyu, ne ara yaptı bunlar yavruyu, onu bilemeyeceğim, 1 yılda olmuştur gerçi. Kendi gelmese de yavrusunu yollamış demek ki. Bak bu yavruyu da kaçırma artık, ne istiyorsa yedir. Sonra gelip bize ağlama
Yıldız çadırının kopmasına üzüldüm, belki kökü sağlamsa tekrar yeşerir. Tohum konusunda sorun olmaz, biz buradayız. Benim 2 tanesi tutmuştu, 2 karış olmadan sararıp hastalanıp öldüler, ben de söktüm.
Ben de artık Rana'nın dediği gibi sadece sardunyaya mı dönsem diyorum, onlarda da oluyor hastalık, şu bu ama. Sadece derken tabi lafın gelişi, ağırlıklı demek istedim. Daha doğrusu ben kendimi tutamam, biliyorum kendimi.
Ölen sardunyaların için üzülme, takviye ederiz, ancak sakız değil de normal tür. Zaten ölmeselerdi bile, gene de takviyeniz var (sen ve Rana)
Aslanağzın, mavişin, Zülfü hepsi çok hoş. Aslanağzı hemen açmış maaşallah. Benim ektiğim tohumlar çıkmadı baharda, özendim gene, acaba atsam mı 2-3 tohum?
Mantar gördüm bir de. Bir kere bizde de çıkmıştı ama öldü sonradan.