View Single Post
Eski 12-08-2013, 23:28   #709
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç Mesajı Göster
Merhaba;

İtiraf etmek gerekirse şirinleri ben de severim ama ,favorim sünger bob kare şort. En saçma sapan maceralarını bile sıkılmadan izleyebiliyorum nedendir bilmiyorum? Belki de biz küçükken haftada bir iki çizgi film ancak olurdu, şeker kız kendi, uçan kaz, heidi gibi o günlerin açlığı olsa gerek.

Cymbelinanın sorduğu minik mor fırçanın hanım düğmesi çiçeği olduğunu sanıyordum. Horoz ibiği deyince biraz araştırdım ne çok çeşidi varmış. Belediyenin rengarenk her yere bu sene diktiği fidelerin de horoz ibiği olduğunu bu sayede öğrenmiş oldum.Benim de horoz ibiğim var tohumdan yetiştirdiğim nasıl açacak heyecanla bekliyorum.

Belediyenin aydınlatma direklerine astığı sardunyaların genetiği nedir merak ediyorum.Sıcakta , sulanmadan nasıl böyle güzel açıyorlar ve dayanıklılar bilmem. Bu sene ben de baharda eski sardunyalarımdan yeni fideler dikmiştim. Büyüdüler harika açıyorlar,seneye balkonu sadece sardunyaylamı donatsam diye düşünüyorum.

Tırtıl belası galiba bende de var. Minik maviş fidemin yaprakları tamamen yenmiş sadece yaprak sapları kalmış.Sağına soluna baktım saksıda bir canlıya rastlamadım. Toprağın içine girip mi saklanıyorlar anlamadım. Benim saksıda arkasına saklanacak yaprak kalmamış,acaba başka bitkiye geçti ben mi görmedim.

Sevgili dağçiçeği

kolayı pas hastalığı için nasıl kullandın fısfıs mı yaptın. Meşe palamutu fidemde benimde pasa benzer sorunum var. Yapraklarını koparıp atıyorum ama bakalım sonuç ?

Bu sene ben de yıldız çadırı tohumu ektim iki kere, hiç filizlenmedi. Elimde daha tohum var,seninki tohum yapmazsa paylaşırız.

Sünger Bob'u ben de çok seviyorum, bir de Madagaskar Penguenlerini....Evet, koca koca insanlarız ama ne yapalım, seviyoruz işte, suç mu? Ben bir de Musti'yi severim (Hello Kitty). Neyse, kısa keseyim burada. Bir dakika, Heidi'yi de seviyorum.

O çiçeğin ismi şimdi biraz zormuş ama, hanım çantası düğmesi. Zaten böyle ilginç isimleri oluyor bazılarının, Zeki Müren Kirpiği, yok efendim Türkan Şoray dudağı vs.

Belediye sardunyaları benim de alanım biliyorsunuz. Sizin belediye GDO'lu sardunya mı dikmiş? Sana dedik, bir girmedin şu parti işine, ah bir gireydik, normal hormonsuz çiçekler olurdu her yerde. 1 yıl oldu, 1 yıl, şimdiye alıp başımızı yürümüştük.

Ayrıca, görüyorum ki bu senenin yeni modası tırtılmış, hiçbirimiz geri kalmıyoruz yani, o sene hangi zararlı modaysa herkes onu kullanıyor Bakalım seneye ne moda olacak?

Buradan çıkarılması gereken dersler var elbette, Rana'nın çıkarması gereken dersler. Ülkeyi tırtıllar basmış, biz böyle oturuyoruz. Halbuse gireydik şu parti işine, tırtıl mırtıl kalmazdı, yaktın bizi

Palamuduna ne oldu? O pas değildir. Sen onları cebinde yetiştirmeye çalıştın ya, ondan olmuştur o.

Ben de palamut filizi aldım ormanlık bir yerden, diktim ama tutmadılar sanırım. Artık senin yöntemi deneriz ileride olmazsa

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön