![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
İşte karşınızda meşhur yaramaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Bir tane daha |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine , ben yaprakları incelerken zor gördüm. Rengi de yeşil olunca iyice zor oldu görebilmek. Kameramın yakın çekimi bu kadar yakın çekiyor maalesef. Aslında fotoğraf makinesi ile yakın çekim yapmak isterdim ama heyecan yapıp bir an önce paylaşmak istedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili dağçiçeği, rahatlattın beni valla, yani zaten görebilmek çok zor diyorsun. Sağol. Hepimizin heyecanını biliyorum zaten, teşekkür ediyorum. Neyse önemli olan sonuçta yok etmişsin, ellerine sağlık... Ve bu arada yıldız çadırın sarmaya başlamış gördüm, gözün aydın sevindim, ben de bu sene ilk kez Cardinal sarmaşığı ile tanışmaya çalışıyorum. Ben de onun derdindeyim... Yaprakları değil de sanki çiçek yapıları benziyormuş gibi geliyor bana... Bakalım ne kadar çiçeklerini görebileceğiz, kendilerini tanıyabileceğiz. Rastgelsin... Düzenleyen YeniGine : 07-07-2013 saat 00:46 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine ilk sarmaşık maceram geçen yıl selluka ile başladı. Hala çiçeğini görebilmiş değilim ne yazık ki. ![]() Bu yıl sevdiğim bir arkadaşımın gönderdiği tohumlar arasından çıkan sabah sefası ve yıldız çadırı ile sarmaşıklarım üçlenmiş oldu. İnşallah hepsinin çiçeğini görürüz. Cardinal sarmaşığını bilmiyorum. Demek çiçek yapısı benziyor. Bir inceleyeyim ![]() Size de kolaylıklar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Aslanağzının solan çiçeklerini koparttıkça yenileri gelmeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine kardinal sarmaşığıda çok güzel bir türmüş. Dediğiniz gibi çiçekleri çok benziyor. Hatta aynı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Sayin Dagcicegi; Balkon degil kucuk bir bahce adeta ve ici guzelliklerli dolu zamanla dahada guzellesecekler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sayın Lusoari , hoş geldiniz. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Birkaç yıldır bitki sevgisi daha da arttı bende. Bu siteyi bulmuş olmamın da bunda etkisi fazla tabii. ![]() Her bulduğum , her gördüğüm bitkiye sahip olma isteği , her tohumun çimlenip çiçek açmasına olan merak zamanla daha da artıyor. Ama dağınıklık oluşuyor . Yapacak birşey yok çünkü gülü seven dikenine katlanmak zorunda kalıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
![]() Daginiklilik ve yer darligi hepimizin ortak sorunu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Güzel sözleriniz için çok teşekkürler. Kaktüs maceranızda kolaylıklar diliyorum. Bence yanınızda eldiven ve cımbız bulundurun. Zira her an bir güzellikle karşılaşabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
Az önce yakalandım ![]() ![]() Eşimin canı börek istemiş. Derindondurucuda genelde acil misafir için bulundurduğum böreklerimden var mı diye bakarken muzkabuğu püremi ve yumurta kabuğu poşetlerini bulmuş. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Seni epey özledim. Aslında yazmayacaktım, sadece beğene basıp çıkacaktım, ama ayıp ederdim, adımı anmışsın. Güzel şey anılmak, teşekkür ederim. Yetiştirdiklerinin hepsi harika, hepsine söyleyecek birçok şey var aslına bakarsan ve sorulacak sorular. Ama ne yazık ki benim içimden hiçbirşey yazmak gelmiyor. Bu yaşa geliyorsun iyi kötü, çok şükür ama bir de bakıyorsun bu koca hayatı boşa harcamışsın. Fırsatlar çıkmış, nimetler verilmiş ama hepsini boşa harcamışsın. Öyle bir noktaya gelmişsin ki, ne desen boş, ne düşünsen boş, ne yapsan boş. Öyle bir noktaya gelmişsin ki, ne yapılanları geri alabilirsin ne yarınları düzeltebilirsin. Az önce bir iki başka sayfaya baktım, bildiğimi yazayım dedim vazgeçtim. İçimden hiçbirşey gelmiyor. Siteye de girmeyecektim hesapta ama 3-5 dk bakayım diye girdim. Bundan sonra da daha az girerim zannediyorum. Sen ve sevdiğim diğer dostlarım ve birkaç çiçek için. Çiçekler, artık onlar da fayda etmiyor, hani diyorduk kafa dağıtmak için. Balkondakileri bıraktım kendi hallerine, ölen ölüyor, tırtıl ve zararlı dadandı, limonlarım ve tüm diğerlerinin yapraklarını yedi. İçimden gelmiyor bir şey yapmak. Resimlerden birinde mor renkte minik fırçaya benzeyen bir çiçek gördüm,tatlı bir şey, bir yanım sor adını diyor. Neyse, sormuş oldum. Buraya bir gülücük koymak isterdim ama o bile gelmiyor içimden. Ama seni sevdiğimi biliyorsun. Ben ve ailem için dua et lütfen. Ramazanın da mübarek olsun. Öperim, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
|
Canım arkadaşım yazdığın mesajı hiç beğenmedim.Sana bu durgun ve hüzünlü haller hiç yakışmıyor.Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah geçicidir.Seni bu kadar üzdüğüne göre ....neyse iyi düşünelim iyi olsun İnanki kaç zamandır seni bekliyorum.İşlerin var diye ses etmedim ama sonunda dayanamayıp yazdım nerdesiniz diye.Çok özledim seni.Senin bir iki cümlen bana umut oluyordu ne olur vazgeçme arada olsa da gir foruma .Mesajını görünce çok sevinmiştim ama ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine kaktüs sevgisi başka bir sevgi değil mi ? ![]() ![]() Sayın h_dogan ilginiz için teşekkürler .Bakalım tutturabilecekmisiniz. inşallah sağlıklı olsunlarda ne renk olursa olsunlar. :P bu cümle genelde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen anneler tarafından kurulurdu ama neyse :P ![]() ![]() Düzenleyen dağçiçeği : 08-07-2013 saat 16:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
|
Hypostesimi mühendis tırtıl istilasından kurtarmak için , yapraklarından bir kısmını koparmak zorunda kaldım. Boyuda uzayıp gidiyor sizce ne zaman tepesinden budamalıyım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Yavru menekşeleri uzun bir saksıya aldım. Biraz sıkışık oldular ama büyüdüklerinde tekrardan azaltırım diye düşündüm. Yoksa karmaşadan kurtulamayacaktım. Evim müsait değil ve bir çok yavru olunca karışıklık kaçınılmaz oldu. Aslında tek tek küçük saksılardaki menekşeleri daha çok seviyorum ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Aynı saksıdaki iki sardunya sizlere ömür fakat maşallah kalanlar iyi gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |