![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2011
|
Sevgili Angels Sour , kolyozların renkleri harika güle güle büyütün.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-11-2012
|
Sayın h_dogan, Kolyoz hastalığı güzel bir hastalık ![]() ![]() Saygılar... Sn.Angels Sour, Peter Wonder türü bende olmayan ancak çok beğendiğim bir tür. Red Malibu ve Peter Wonder'den büyüdüklerini görmek midiyle, hayırlı olsun.. Çok sağlıklılar... Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2011
|
Sevgili Angels Sour , balkonunuzu baştan sona gezdim , çok düzenli ve bakımlı çok çok hoşuma gitti , ellerinize sağlık. Saksı tasarımlarınızda çok ilginç doğrusu .. Devamlı takipcinizim , bitkilerinizin gelişimini merakla bekliyorum ..Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın h_doğan, ben hiç domates, patlıcan, biber yetiştirmedim. Sebze ve meyve yetiştirmek sabır ve bilgi istiyor; oldukça zahmetli gözüküyor. Tüm bunları yapan birinin, çok güzel süs bitkileri yetiştireceğine inanıyorum. Hem ne kadar kaçsanızda; virüs kapmış olma ihtimaliniz çok yüksek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgili Angels Sour , herşey harika. Ellerinize sağlık . Süslediğiniz saksınız bence mükemmel olmuş. Boyanın sonunu kullandım demişsiniz bence böyle daha güzel . Cymbelina ' da çok güzel fikirler veriyor. Bende yavaş yavaş bir şeyler yapmaya heveslenir oldum. Kolyozların ve küpeline bayıldım. Bol çiçeklerini gör inşallah. Küpe köklendirmeye başlamışsın eğer başarılı olurda ayrıntıları paylaşırsan çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada kaktüslerdwn yaptığın minyatür bahçen çok şirin. Bu aralar pek vakit bulamıyorum bu tür işlere ama beni çok heveslendiriyorsunuz. Bakalım hayırlısı. Bulaştırdığınız virüs sadece bitki değil ki hangi birinden kendimizi kurtarsak. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Yavaş yavaş mı? Daha, yavaş yavaş mı yani? Hadi ben üşengecim, peki siz ikiniz? ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında bu konularda yurtdışında yarışmalar düzenleniyormuş. Gizli emellerim var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cymbelina, hep böyle başımıza ekşiyin ne olur ![]() Öyle güzel fikirler veriyorsunuz ki! Hangi birini yapsam, şaşırıyorum ![]() Terrarium yaptım, nacizane minyatür bahçe yaptım, saksıları süsledim... Sizin sayenizde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Estağfurullah, benim sayemde değil, sizin yeteneğiniz ![]() Siz ikinci kez zikredince farkettim ki ben arada o yeni minyatür bahçeyi görmemişim, nasıl gözümden kaçmış? Çok şeker ![]() ![]() Bu arada buz çiçeğinin saksısındaki ipin rengi ve çiçeğin rengi benzer, bir kombin yapmışsınız ![]() ![]() ![]() ![]() Yeşil saksıya kağıt mı yapıştırdınız? Nasıl yaptınız? Bir de şeyi diyecektim, unutmuşum. Şimdi herhangi bir saksıyı veya saksı olarak kullanacağımız nesneyi alıyoruz. Dış kısmın hepsini tutkal ile kaplıyoruz. Sonra bir kağıdın üzerine filan yaydığımız boncuk veya küçük taşları yapıştırmak için saksıyı her tarafı kaplanıncaya kadar bunların üzerinde yuvarlıyoruz. Akvaryum için satılan küçük taşlar da olur, sim bile olabilir. Kalıcı olmaları için kuruduğunda üzerini vernik türü birşeyle geçebiliriz. Gözünüzde canlandırabilirsiniz sanırım işlemi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Harika öneriler var . Hayal gücü yetiyor esasında. Ben şimdiden malzeme biriktirip yağmurlu ya da soğuk günlerde bu tür işleri yapmayı düşünüyorum . Çünkü o günlerde yaratıcılık tavan yapıyor ![]() ![]() Sanki benden şu an için bir faliyet beklemeyin der gibi oldu ama değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
![]() İki tür maviş çiçeği (campanula) tohumundan 4-5 tanesi çimlendi. Aralarında mor fesleğene benzeyenler var. Benim yaramaz kızım saksıları kurcalarken, tohumların yerlerini değişmiş ![]() Artık ne çıkarsa bahtıma... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Düzenleyen YeniGine : 17-06-2013 saat 00:06 Neden: Rakamı unutmuşum |
|
![]() |
![]() ![]() |