![]() |
|
|
|
#151 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Harika öneriler var . Hayal gücü yetiyor esasında. Ben şimdiden malzeme biriktirip yağmurlu ya da soğuk günlerde bu tür işleri yapmayı düşünüyorum . Çünkü o günlerde yaratıcılık tavan yapıyor fazla çiçekle uğraşamıyoruz . Bahçe işi olmuyor. Gezmeye de fazla gidemiyoruz evde oturup baharda yeni edinilecek bitkiler için saksı yapmak hem oyalayıcı hemde ekonomimiz açısından faydalı olur bence . Sanki benden şu an için bir faliyet beklemeyin der gibi oldu ama değil her an yeni şeyler olabilir . ![]() |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
karanfil ve küpeliye bayıldım maşallah. |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Ağaç Dostu
|
Salata ve yemeklere fesleğen... ![]() Cuma gecesi ektiğim mor fesleğen tohumları, 3-4 günde çimlendi. Yaramaz kızım, saksıyı bir güzel karıştırmış. Toprakları yere dökmüş, toparlayıp düzelttim. Onca tohumdan bu kadar çimlendi ![]() |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Fesleğen tohumları karışık sanırım. Mor ve yeşil renklerde çimlendiler. Üstteki resimde mor renkli olanlar belli değil. Resmi büyüttüm, boş saksıyı niye koymuş demeyin diye. ![]() Düzenleyen Angels Sour : 12-06-2013 saat 21:01 Neden: Metin |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Ağaç Dostu
|
[ATTACH][/ATTACH] Peter wonders türü kolyozun yaprak rengi belirginleşti. Kolyoz tohumlarımı ektim, diğer tohumlar gibi onlar da çimlenmeye başladı. Yaramaz kızım saksıları dağıtmamış olsaydı ![]() Hepsinin çimleneceğini zannetmiyorum ![]() Düzenleyen Angels Sour : 12-06-2013 saat 19:59 Neden: Metin |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepsi birbirinden güzel maşallah . Kolyozun rengi çok güzel. Çimlenen tohumların gelişmiş halini çok merak ediyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah gelişmiş hallerini görüp, resimlerim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Ağaç Dostu
|
İki tür maviş çiçeği (campanula) tohumundan 4-5 tanesi çimlendi. Aralarında mor fesleğene benzeyenler var. Benim yaramaz kızım saksıları kurcalarken, tohumların yerlerini değişmiş ![]() Artık ne çıkarsa bahtıma... ![]() |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Yirmi gün önce aldığım rex begonyanın; pekçok yaprağını yeni çıkanlarda dahil, kuru ve yanık olduğu için koparmak zorunda kaldım. Nem sevdikleri için; saksının yanına su koymak nem sağlıyormuş. Ölmek üzereyken almıştım, saksının altına koyduğum su onu kurtardı galiba. Sağlıklı yapraklar vermeye başladı ![]() Düzenleyen Angels Sour : 14-06-2013 saat 19:46 |
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Düzenleyen YeniGine : 17-06-2013 saat 01:06 Neden: Rakamı unutmuşum |
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Valla son fotoğrafı görünce dedim bakayım ne kadarmışlar. 14 imişler. E sen de saymışsın 45 olmuşlar. Maşallah! Ve bu 45 le de kalmaz daha da çoğalır, dediğin gibi sonu yok. Ne yapalım, elimizde değil, yapamıyoruz. O da olsun, bu da olsun. Sonuçta daha güzellikler çıkıyor ortaya. Ellerine, gönlüne sağlık. |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Ağaç Dostu
|
Size katılıyorum sevgili Yenigine. Bunun sonu yok. Sevgili Angels Sour herşey harika. Kalanşoe ları yetiştirmek çok kolay. Yapraktan bile üretilebiliyor. Seninki çalışkanmış seni yormadan köklenmiş. benimkileri bitler sardı. Hala kurtaramadım. Çiçekli hallerini çok seviyorum ama bitler yüzünden çiçeklenemiyorlar. Yeni bir tarif deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak . |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-06-2013
|
Maaşallah yahu bunlar ne güzel şeyler böyle.. Kavanoz ve saksı tasarımlarınıza bayıldım! Sizlerden çok şey öğreneceğim ) |
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yıldız çiçeğinden kalanchoelere transfer olmuşlar. Bir de küçük beyaz sinekler var. Ne yapsam bilmiyorum. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|