![]() |
|
![]() |
#17 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2013
|
Cymbelina, öncelikle teras biraz geniş gibi 9,5mx6,5m 60m^2 civarı. Bu gün resimlerini çekecektim temizlik, iş güç çatı falan derken unuttum. Hava karardıktan sonra çekmek aklıma geldi en azından fikir verebilir. 1-2 kapıdan girince çekilen görüntü 1 de çektiğim sarmaşık için düşündüğüm duvar 3-kapının karşısına gelen uzun kenarın dibinden kıs kenara doğru bir görüntü. 4- uzun kenardan geri kalan kısıma doğru bir görüntü. 5- giriş kapısına doğru bir görüntü Buf minderler ve salıncak koltuk ![]() Dolap konusunda hazırlıklara başladım zaten. Yavaş yavaş yerleşir zaten. Karşıyaka zaten nisan 15 de ordayım ![]() a101 ve bim yolumun üzerinde var ikiside takip ederim. sarmaşık konusunu hiç araştırmadım desem yeridir inceleyeceğim ilgili başlığı. Güllerin terasta özel bir yeri olacağı kesin. Dediğiniz gibi baktıkça liste uzuyor ![]() Duvarlar beyaza yakın bir renk olacak. bilmem birşey kumu rengi ![]() Toprak serilmesi ile ilgili fikrimi yukarda yazdım izlemeye devam edin ![]() Dediğiniz gibi pet şişe plastik bardak ne bulursak kullanıcaz gibi görünüyor. Aksesuar konusunda rüzgar gülü çok iyi fikir bende aşağıdaki linkten görebileceğiniz bir aksesuarı almaya niyetlenmiştim. Seveceğinizi düşünüyorum Solar Butterfly: Güneş Enerjili Uçan Kelebek |
![]() |
![]() ![]() |
|
|