Cymbelina ilgine çok teşekkür ediyorum. Beni tam manasıyla anladığını düşünüyorum

Terasın üstü konusunda eşimle karara bağlayamadık, ben diyorum kapatmayalım o diyor tamamını kapatalım

belki yarım falan kapatabiliriz şuanda çok belirsiz bir konu. Sarmaşık konusunda ilk olarak duvara direk tırmanan birşeyler düşünmüştüm ama çiçekli falan böyle bir sarmaşığa rastlamadım vardır belki bilen arkadaşlardan yazmasını rica ederim. Hanımeli ne karar verdiğimde duvara ip veya başka birşeyler ile sarılabilecekleri zemin hazırlamayı planladım.
Yaşam alanı olarak kullanacağım kesin

hava müsait oldukça hatta orda yaşayacağım

Misafirlerimi orda ağırlarım. Videoda yapılan şey tam benim istediğim şey teşekkür ederim. Fikirlerime destekçi oldu. Toprak serilmesi konusu en son yapılacak çalışma olmasına rağmen hala aklımda ayrıca çok güzel oluyor. Burda merak ettiğim toprağın derinliği ne kadar olmalı, videoda baya toğrakla doldurulmuş ilgili kısımlar
Bu konuda feriha hanım bana yardımcı olabilir sanıyorum. Ankarada böyle çeşitin fazla olduğu gezip alabileceğim. Mümkünse fiyat olarak uygun bi yer tavsiyesi istiyorum.
Ayrıca paylaştığınız başlıklarıda fırsat buldukça okuyacağım. Teşekkürler.