![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-10-2013
|
sayın ali baba benim mavişlerin tomurcukları açmadan sararıyor sebebi ne olabilir sizinkiler maşallah çok güzeller |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Bu küçük tiplerden mi, yoksa büyük mavişlerden mi? İkisinin huyu suyu biraz farklı çünkü.. Suyu seviyorlar.. Drenaj da iyiyse bol bol sulayın bence.. Tomurcuklanma dönemine kadar güneş alırlarsa daha iyi olur.. Sonrasında rüzgarsız ve yarı gölge-gölge yerlerde güzel oluyor.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
acer palmatum
Bu da bu senenin konuklarından yeni Acer'imiz.. Acer palmatum Orange Dream.. yaklaşık 12-14 yaşında.. ![]() Yaprakları sarı-yeşil arası ve uçları turuncu hareli.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
campanula, küçük çan çiçeği
Çan çiçekleri de yavaş yavaş geçmeye başladı.. Geçen seneki iki kök baya iyi serpildi..geçen hafta en son bu kareleri bıraktı ![]() Bu fesleğenle beraber: ![]() Bu da iki acer palmatum yaprakları arasından.. ![]() Bu da bir sisleme sonrası yakın çekim: ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
sardunyalara
Bu sene sardunyalar çok geç uyandı nedense.. Daha yeni yeni kendilerine geliyorlar.. Geçen seneki kareyi yakalar mıyım bilmiyorum, 2-3 kök kaybım da oldu geçen seneye göre.., ![]() Bu da acerlerle kaynaşmış açıdan bir bakış.. Japon sentezi ![]() ![]() ![]() Bu da geçen senki coşkun halinden aynı açı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
acer palmatum gölgesi
Bu da japon köşesinin 3 nadide türü.. Acer palmatum varyeteleri, soldaki SangoKaku, ortada Bloodgood (kızıl olan), sağdaki ise atropurpureum türü.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Ön balkon genel durum
Masada oturma yeri kalmadı maalesef ![]() ![]() ![]() ![]() |