![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
heuchera
Heuchera çiçekleri de boy vermeye başladı.. Sukkulentler gibi sap çıkararak çiçekleniyorlar ![]() Bu heuchera paris'in ilk çiçek sapı.. ![]() Bu da silver scrolls'un çiçek tomurcukları.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sardunya
Alacalı sardunyamı don vurdu maalesef.. Tüm yaprakları kaybettim.. Şimdilik kısmi gölgede duruyor.. Yeniden yapraklanmaya başladı ama.. ![]() Balkon sardunyalarını da çeliklerle arttırmaya başladım.. Ceylan fideleri edinmiştim 1-2 ay önce.. Onları da saksıya aldım.. ![]() Geçen sene çelikten yetiştirdiğim klasik sardunya da baya gelişti.. Klasik derken büyükanne sardunyalarını kasdediyorum 1-2 metre boylanabilen.. bodur market sardunyalarından değil.. Tabi bunun için daha büyük bir saksıya almam gerekecek sezon sonunda.. ![]() Üretimler de devam ediyor bir yandan.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
hosta
Bu da bu sene ilk defa deneyeceğim hosta bitkisi.. Soğan uyandı, yaprakları gözüktü.. Bu sarı alacalı olan tür; Hosta Ventricosa Aureomarginata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
sukkulentlerden..
Bu da iç tarafta kalan bir sukkulent köşesi.. Pek keyifleri yok güneşleri azaldığı için.. Yer sorunuları :/.. ![]() Echeveria çiçeği.. en sevdiklerimden.. ![]() Lithopsların üstünde de artık güvencin yuvamız var, iki tane de yumurta.. Zarar vermeden başka yere aktarsam mı acaba? Güvercin bulur mu ki yakın bir yerdeki yumurtaları ? Gelip mavişlerin de üzerine oturuyorlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
LadyDi maydonoz da aşağı sarkmaya başladı.. Bunu da daha büyük bir saksıya alacağım.. Bir kaç fesleğen fidesi alıp hepsini beraber halledeceğim sanırım ![]() ![]() Yosun depolarım da hazırda bekliyor.. Bonsai adaylarının, açelyaların altına nem tutucu olarak kullanacağım..Kışın toplamıştım.. ![]() Vel hasılı kelam şu an oturacak yerimiz yok balkonda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|