![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili almanyalı... Bütün sayfalarınızı izledim, ellerinize emeklerinize sağlık, çiçekleriniz harika görünüyorlar, bakımlı ve çok canlılar maşallah. Onları doya doya seyretmek insana huzur veriyor değilmi. Sevgiyle kalın, bol çiçekli bitkiler sizlerin olsun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
İrisler harika bende yılla önce her rengini ekmiştim nickimide bu cicekten aldım cok begendim cok .Soganlılardan bir nebze uzak dursamda iris ve süsenler gönlümün tacıdır . Cok begendim cok Diger renleride cok güzel oluyor sayın almanyalı güle güle büyütün . |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
merhaba, Sevgili iris 41, teşekkür ederim irisi çok severim bende, bodur olanlar daha bir güzel oluyor, açmasını dört gözle bekliyorum. süseni de çok seviyorum, biz süseni mezarlara dikeriz hep benmi için manevi değeri çok büyük, buyuklerimin mezarları süsen ile kaplı hep. sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba, Sevgili akçabardak, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. herbirini ayrı seviyorum, kimseye dokundurmuyorum evde..helikopterin kaktusume çarpmasından sonra sürekli kontrol ediyorum. ev halkı oraya sokulmayın! o çiçeğe sakın dokunmayın! diye çıkışlarımı önce yadırgadılar ama şimdi alıştılar yoksaaaa ne olacağını iyi biliyorlar..![]() Evet onlara bakmak, uzun uzun seyretmek bana huzur veriyor, hele de herkes evden gidince hepsini toplayıp kaloriferin önüne diziyorum elime kahvemi de alıp seyre dalıyorum. ![]() bol çiçekli ve bol güneşli günler diliyorum bende sizlere. sevgilerimle |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|