![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
|
didem akay / balkon
Güzel ve güneşli bir Antalya sabahından günaydın. Sabah bir heyecanla balkonumun resimlerini galeriye yükledim. Ama son mesajlarda göremeyince yanlış yere yüklediğimi düşündüm. Umarım şimdi doğru yerdeyimdir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili didem akay, Galerideki fotoğraflarınıza baktım. Ne güzel güneşli, aydınlık bir sabahta kaktüsleriniz pek hoş duruyorlar. Hatta cama yansıyan görüntünüzden de sizi gördüm ![]() Galeride balkonunuzu ve bitkilerinizi paylaşabileceğiniz gibi bu başlıkta da bize balkonunuzdaki güzel bitkilerinizi tanıtabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-08-2012
|
çiçekleriniz ve sayfanız hayırlı olsun sayın didem akay. Bende sayın selenn' e katılıyorum. Bu sayfada da o güzellikleri paylaşmanız dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Sayın Didem Akay, Sayfanız hayırlı olsun. Çiçeklerinize ben de bayıldım. Lokum ne güzel şey öyle, ismi gibi tatlı. Bu arada hemşeriyizde. Kolay gelsin, sevgiyle kalın. Halil Balaban |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Sayfanız hayırlı, bol çiçekli olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Bu sıcak "hoşgeldin" mesajları için çok teşekkürler. Heyecandan galeride paylaşıverdim.. sonra sayfayı açtım. bundan sonraki resimlerimi burada paylaşacağım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Sevgili didem akay, lokum'u çok sevdim. Benimde lokum isimli bir köpeğim var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sevgili didem tamda kahvemi içerken gezdim balkonu, çok iyi geldi, bayıldım hepsi muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Sayın Akay, Hoş geldiniz. Sayfanız hayırlı olsun. Galeride gördüğümüz güzelliklerinizi sayfanızda da görürüz inşallah. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-12-2012
|
Çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.didem akay sayfanız hayırlıolsun vanda çiçeğiniz çok güzel kedilerinizde öyle güle güle büyütün çiçeklerinizi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Günlük hay-huydan bir hoş geldin fırsatı bulamadım. Hem de öyle "hoş" geldiniz ki!.. Balkonunuzdan güneş eksik olmasın!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |