![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Tömürcek aylardır uğramamışsın buraya, neden? Herşey yolunda mı? Ayrıca Cevdet nasıl? Önceki sayfada ortancan vardı. Onları kış gelince dışarıda mı bırakıyorsun? Şunun için soruyorum: Ortancayı seninki gibi 5 ltlik pet şişeye diksek, kışın balkonda bırakabilir miyiz? Yoksa eve içeri mi almak gerekir? Ayrıca çilli begonyayı çiçek açtırmak için bir formülün var mı ev yapımı? Dışarıdan satın alınacak gübre haricinde nasıl çiçek açtıtıtttırabiliriz onu? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
araba tamir ediyo şuan sabriye usta gibi Ama şuan evimde beyaz bi kedim var adı muhittin yola onla devam edicez artık ama cevdeti çok özlüyorum yinede Abla ortanca soğuktan korkmaz yani benimkiler sakarya da karda don da hep bahçedeler şimdiye kadar hiç bişey olmadı balkonda bırakabilirsin. Begonyaya gelince begonyaların içerde çiçek açması için pencere önünden güneş alması lazım kolay kolay ev içinde çiçek açmıyolar. Açarsa da çok açık pembe beyaza çalan bi renk açıyolar. Begonyalara babannem hep çay suyu dökerdi deli gibi açarlardı ama bizimkiler dışardaydılar şimdi içerdekiler için bişey diyemicem abla onlar da çay suyundan hoşlanırlar ama bu çiçek açma da etkili olur mu bilmem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
merhaba ben de bir köye yeni geldim menekşe merakım var yaklaşık 20 kadar menekşem içten verdiğiniz cevaplara çok güzel ben normal marketten aldığım toprağa ekmiştim bana fazla renk yelpazem yok yeni renk menekşeleri nette nasıl bulabilrim artı toprak değiştireceğim içine başka ne katmam gerekir |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() |