Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina
Tömürcek aylardır uğramamışsın buraya, neden? Herşey yolunda mı? Ayrıca Cevdet nasıl?
Önceki sayfada ortancan vardı. Onları kış gelince dışarıda mı bırakıyorsun? Şunun için soruyorum: Ortancayı seninki gibi 5 ltlik pet şişeye diksek, kışın balkonda bırakabilir miyiz? Yoksa eve içeri mi almak gerekir?
Ayrıca çilli begonyayı çiçek açtırmak için bir formülün var mı ev yapımı? Dışarıdan satın alınacak gübre haricinde nasıl çiçek açtıtıtttırabiliriz  onu?
|
Aslında yolunda değil de yolunda gibi bişey işte cymbelina ablacım. Neden dersen evimi değiştirdim daha büyük bi eve taşındım çatı katı olduğundan pencereleri küçük ve sobalı olduğundan e malum her yerde soba yakma şansım yok çiçeklerimin çoğunu kaybettim kedi de olunca evde benim çiçekler bir bir gitti. Bu evimin balkonları aşırı büyük artık sadece balkonda mevsimlik çiçek bakmayı düşünüyorum. Bu arada babannem cevdeti çok fazla ürediğinden tanıdık bi abinin dükkanına sanayiye göndermiş çırak olarak

araba tamir ediyo şuan sabriye usta gibi

Ama şuan evimde beyaz bi kedim var adı muhittin yola onla devam edicez artık ama cevdeti çok özlüyorum yinede
Abla ortanca soğuktan korkmaz yani benimkiler sakarya da karda don da hep bahçedeler şimdiye kadar hiç bişey olmadı balkonda bırakabilirsin. Begonyaya gelince begonyaların içerde çiçek açması için pencere önünden güneş alması lazım kolay kolay ev içinde çiçek açmıyolar. Açarsa da çok açık pembe beyaza çalan bi renk açıyolar. Begonyalara babannem hep çay suyu dökerdi deli gibi açarlardı ama bizimkiler dışardaydılar şimdi içerdekiler için bişey diyemicem abla onlar da çay suyundan hoşlanırlar ama bu çiçek açma da etkili olur mu bilmem