02-08-2013, 11:05
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç
Sevgili tömürcek;
Yavrulara çok güzel bakmışsın harika görünüyorlar. Pembiş dantelli menekşeyi ben de çok sevmiştim sana gelenlerin arasında olduğuna sevindim. İnşallah diğerleride değişik renklerde açarlar.
Senin çiçekleri patpata yükleyip kaçırmayı aylar önce planlamıştık biliyorsun dağçiçeği ve cymbelinayla. Şİmdi yokluğumuzu fırsat bilip ganimetlere konmak istiyenler var.Gözüm balkonunda, liste yapıyorum en çok özendiğim çiçeklerini akide şekeri ,cam bilye, balon ,leblebi tozu ,sakız karşılığında isteyeceğim. Ama biraz geç kaldım sen büyüyüp üniversiteli abi oldun bile nasıl kandıracağız bakalım seni ?
|
Ablacım gözüm gibi bakıyorum onlara biliyosun  Ablacım eğer gerçekten öyle beğendiğin çiçeğim varsa çabuk söyle çünkü kaynak tükeniyor eve bir kaç tane en beğendiklerimi bırakıp gerisini vericem. Bizim çok tarla işimiz var annem bakamaz okadar işin arasında bunca çiçeğe, babannem de yaşlı evin işi anca denk geliyor ona da öyle olunca çiçeklerimi vermek zorundayım. Bikaç tanesi kalıcak sadece evde, oyüzden elini çabuk tutup bana bişey söyle ki ablacım ayırayım sana istediğin bişey varsa
Beni kandırmak çok kolay ki ablacım yukarda yazdıkların beni okadar cezbetti ki o dediklerin karşılığında istediğin çiçeği alabilirsin ama bilyelerimi en güzellerinden isterim ona göre 
|
|
|