agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-05-2013, 21:04   #1
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 18-07-2011
Tömürcek gözümüz aydın tekrar hala oluyoruz. Desene ben tirikotaj dükkanı açmalıyım. Yoksa nasıl yetişir bunca bıdığa patik .
Güvercinlerinin rengi de çok güzelmiş. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
Gübreyi kullanmadan iyice yanmışsa bir sorun oluşturacağını sanmam. Sürekli aynı tür gübreyi kullanmaktan iyi olabilir bence ama tabii iyice araştırmak lazım.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2013, 22:13   #2
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Tömürcek, sorularımı hazırladım da geldim Sıkı dur:

1. 766 nolu mesajdaki çiçeğini başka bir çiçekle karıştırmıştım. Bu çiçekten var mı sende? Bu da çok hoş:

http://www.agaclar.net/forum/calilar/4171.htm

2. 833 nolu resimdekini eğer zahmet olmazsa yakın çekim fotoğraflayıp ekleyebilir misin?

3. Peperomi diye bir çiçeğin vardı, o hiç çiçek açtı mı? Onda son durum nedir?

4. Sardunyalarından ve hasekilerinden tohum alıyor musun?

5. Kedi tınağının ve kına çiçeğinin resmi varsa ekleyebilir misin? Benim ektiğim kınalardan daha güzel olmuşlardır, balkonda olmuyor istediğim gibi

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2013, 22:29   #3
Ağaç Dostu

Angels Sour's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2013
Galeri: 1
Sayın tömürcek,
Bu kadar sorunun ardından, benimde bir sorum var.
Peperomia, menekşe gibi yapraktan çoğaltılıyor:
Denediniz mi?
Hani; olan var, olmayan var.
Saygılar...

Angels Sour Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2013, 01:18   #4
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Angels Sour Mesajı Göster
Sayın tömürcek,
Bu kadar sorunun ardından, benimde bir sorum var.
Peperomia, menekşe gibi yapraktan çoğaltılıyor:
Denediniz mi?
Hani; olan var, olmayan var.
Saygılar...
Çoğaltıldığını duymuştum sayın angels sour ama henüz peperomiamın sayılı yaprağı var kendisi bir avuç küçücük büyüsün seneye denerim onu da denerim inşallah Saygılar benden...

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2013, 01:16   #5
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Tömürcek, sorularımı hazırladım da geldim Sıkı dur:

1. 766 nolu mesajdaki çiçeğini başka bir çiçekle karıştırmıştım. Bu çiçekten var mı sende? Bu da çok hoş:

http://www.agaclar.net/forum/calilar/4171.htm

2. 833 nolu resimdekini eğer zahmet olmazsa yakın çekim fotoğraflayıp ekleyebilir misin?

3. Peperomi diye bir çiçeğin vardı, o hiç çiçek açtı mı? Onda son durum nedir?

4. Sardunyalarından ve hasekilerinden tohum alıyor musun?

5. Kedi tınağının ve kına çiçeğinin resmi varsa ekleyebilir misin? Benim ektiğim kınalardan daha güzel olmuşlardır, balkonda olmuyor istediğim gibi
Bismillahirrahmanirrahim başlıyorum

1. 766 nolu çiçek melisa ablacım kokusuz olanından bende linkini verdiğin mercandan yok malesef.
2. 833 nolu çiçekte ananemin yoncaları ama çiçekleri geçti şimdi yakın çekim yapamıcam malesef bu aralar gitme imkanımda yok üzgünüm cymbelina ablam
3. Peperomim çiçek açmadı anca daha kendine geldi büyümeye başladı.
4. Sardunyalarım tohum yapmıyor yapsalar da alıp uğraşmam ablacım çelikten en kolay yetişen çiçek tohumu kim beklicek ben uzun sürli işleri sevmiyorum Hasekilerimden tohum almıyodum hersene dökülüp bitiyolardı ama bu sene alıcam isteyen oldu konu komşulardan.
5. Kedi tırnaklarını ve kına çiçeklerini eklerim ablacım daka küçük fideler ama yerlerine dikmedim. Balkonda bahçedeki gibi olmuyor kınalar bende geçen sene kocaman kovada denedim yok olmadı

Eski 31-05-2013, 12:27   #6
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster

1. 766 nolu çiçek melisa ablacım kokusuz olanından bende linkini verdiğin mercandan yok malesef.
2. 833 nolu çiçekleri geçti şimdi yakın çekim yapamıcam malesef bu aralar gitme imkanımda yok üzgünüm cymbelina ablam
3. Peperomim çiçek açmadı anca daha kendine geldi büyümeye başladı.
4. Sardunyalarım tohum yapmıyor yapsalar da alıp uğraşmam ablacım çelikten en kolay yetişen çiçek tohumu kim beklicek ben uzun sürli işleri sevmiyorum Hasekilerimden tohum almıyodum hersene dökülüp bitiyolardı ama bu sene alıcam isteyen oldu konu komşulardan.
5. Kedi tırnaklarını ve kına çiçeklerini eklerim ablacım daka küçük fideler ama yerlerine dikmedim. Balkonda bahçedeki gibi olmuyor kınalar bende geçen sene kocaman kovada denedim yok olmadı
Şimdi bu mesajındaki koyu renklendirilmiş yerlere bir bakalım: yok, olmadı, yapmam vb hepsi olumsuz. E biz alışkın değiliz senden bu kadar olumsuz sözcük duymaya Bize diyorsun ki: What can I do sometimes? Evertyhing is something happened. It's dı fıdbıl, that's dı fıdbıl. some big okazyon, some big chances.

Neyse, şakayık var mıydı sende? O vardır tahmin ediyorum.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2013, 19:03   #7
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Şimdi bu mesajındaki koyu renklendirilmiş yerlere bir bakalım: yok, olmadı, yapmam vb hepsi olumsuz. E biz alışkın değiliz senden bu kadar olumsuz sözcük duymaya Bize diyorsun ki: What can I do sometimes? Evertyhing is something happened. It's dı fıdbıl, that's dı fıdbıl. some big okazyon, some big chances.

Neyse, şakayık var mıydı sende? O vardır tahmin ediyorum.
Ablacım valla hiç dikkat etmemiştim okadar olumsuz şeyler yazdığıma ama olanı söyledim valla durum onlardan ibaret Şakayık ta yok yahu, ne çok eksiğim varmış

Eski 31-05-2013, 01:07   #8
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Tömürcek gözümüz aydın tekrar hala oluyoruz. Desene ben tirikotaj dükkanı açmalıyım. Yoksa nasıl yetişir bunca bıdığa patik .
Güvercinlerinin rengi de çok güzelmiş. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
Gübreyi kullanmadan iyice yanmışsa bir sorun oluşturacağını sanmam. Sürekli aynı tür gübreyi kullanmaktan iyi olabilir bence ama tabii iyice araştırmak lazım.
Amin ablacım inşallah hala olcaksınız. Daha bunlar var saydıklarım bir sürü hala oldunuz 18 ördek yeğeniniz, 15 civciv yeğeniniz de oldu bir kaç hafta önce

Ablacım gübre yanık gübre değil ama yaş da değil kurumuş vaziyette suya ıslayıp bir şerbet yapıcam vakit bulursam

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025