![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Ablacım duygularını gayet net anlıyorum çünkü bende yaşadım 1hafta önce o duyguları ve cevdetin ismi değişmicek cevdetim hala anlı şanlı cevdet görün nasıl analık yapıp yavrularını büyütücek o Baba belli tenzile yengenin kedisi ama şimdi ortalıklarda yok dediğin gibi damat hain çıktı ![]() O cam güzelleri katlılarından ablacım gül gibi açıyor katlıları beyaz da katmerli farkettiysen. Akideye bayılırım gerçekten cymbelina abla ve hala o eski fındıklı akidelerden var kuruyemişçilerde şekerlemecilerde Bak sözü unutmak yok ablacım şekerimi isterim ben ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Demiyem demiyem diyordum ama yok diyem ![]() Olmaz öyle, ben DNA testi isterim arkadaş! Saldın gül gibi Cevdet'i ortalığa sokaklara, sonra da... Devir kötü, devir, ortalık her tür kötü niyetli canlıdan geçilmiyor, bırak insanı. Tenzile Yenge'ye dava açıciiz , yok öyle yağma, kedisine sahip çıkaydı o da, biz yandık başkaları yanmasın, ibret olsun. Siz de tiz zamanda Cevdet'i daha yaşlı biriyle, şöyle sahip çıkacak babacan biriyle başgöz edin, çocukları da korusun o da. Neyse, Türk filmi dadunda bu serüvenimiz burada sona eriyor![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Ozaman öteki mahalledeki naciye yengenin kedisiyle everelim biz bunu çünkü naciye yengenin kedisi artık bastonsuz gezemiyo bütün gün balkonun mermerinde oturuyo oturduğu yerden yavrulara göz kulak olur Ama sabırsızlıkla bekliyorum yavruları çok merak ediyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
O kadar da değil, bastonlu kediyi ne yapalım? ![]() onun kendine hayrı yok, Cevdetciğimize gene biri musallat olursa onu kim koruyacak? Gülüyorum bir yandan da ya, yattığı yerden bastonla çocuklara bakan yaşlı bir kedi - fantastik roman )) Sizin ev ve bahçe çok acayip, masalsı bir yer ya, en kısa zamanda gelip görmemiz lazım![]() tekrar okudum, Naciye yenge )) |
|
|
|
![]() |
|
|