agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-04-2013, 22:36   #1
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Tömürcekciğim öyle güzel resimler koymuşsun ki, hem onlara bakarken hem de yazılanları okurken mesajımda yazacaklarımı unuttum, cidden

Çiçeklerinin sana verdiği mutluluk, sana verdikleri neşe hissiyatı sözlerinden bize geçiyor, hep mutlu ol Pikaçumuzsun sen bizim

Görülen o ki, Sabriye'nin ünü almış başını gidiyor, 81 ilde yakında senin Sabriye'nin yavruları olacak Dımdıklı lafını ilk kez duydum hoşmuş. Ancak güvenilir kaynaklardan duyduğumuza göre, sayfanda sadece Sabriye adının geçmesine Cevdet çok bozulmaya başlamış, O Sabriye'nin saçını başını yolacağım, pabucum dama atıldı" diyormuş, tikat et derim

Yoncalarınla da havanı basmışsın, maaşallah, çok hoşuma gidiyor, içim gitti. O kelebek gibi koyu renkli hep aklımda, o pembe çiçekliden eskiden bizimde vardı, o da çok hoş.

Resimlerinle mest olduk, Nazarımız değmesin, maaşallah hepsine. Beyaz cam güzelinin altındaki resimde minik güle benzeyen iki çiçek de mi cam güzeli? Hiç öyle görmemiştim eğer o ise.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2013, 22:45   #2
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Dağçiçeği, bacım görüyorsun ya bu çocuk bizi çatlatacak valla, olmaz ki bu kadar da böyle imrendirilmez insan O 691. resim miydi, yanyana sardunyalar hem de bir sürü, heh onu gördüm oturdugum yerden düşeyazdım

Sen, ben ve Ranacığım şart oldu bizim bu Pikaçu'yu ziyarete gitmemiz, elimizi öptürelim Şeker verip kandıralım onu, o dizi dizi sardunyalardan birer tane alırız Çok hain planlarım var Zaten o kadar bonkör ki, şekere bile gerek kalmaz

Eski 26-04-2013, 23:07   #3
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Dağçiçeği, bacım görüyorsun ya bu çocuk bizi çatlatacak valla, olmaz ki bu kadar da böyle imrendirilmez insan O 691. resim miydi, yanyana sardunyalar hem de bir sürü, heh onu gördüm oturdugum yerden düşeyazdım

Sen, ben ve Ranacığım şart oldu bizim bu Pikaçu'yu ziyarete gitmemiz, elimizi öptürelim Şeker verip kandıralım onu, o dizi dizi sardunyalardan birer tane alırız Çok hain planlarım var Zaten o kadar bonkör ki, şekere bile gerek kalmaz
Ablacım sardunyalarım 20 teneke 11 teneke de sakız var Buyrun gelin ablacım götürebildiğiniz sizin olsun ama öle ucuz şeker istemem fındıklı akide istiyorum ( kendimi babannem gibi hissettim ben çarşıya giderken bazen bana gelirken akide şekeri al der de )

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2013, 23:22   #4
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Ay dur şu an şoktayım!!! Yeminle!!!

Cevdet.....!!!! hayır bunu kabul edemem!

Okuyamadım ya, hem şoktan hem de kahkaha atmaktan... dur bir daha okuyacağım....Çok ağır geldi bu
Ablacım kedi de sorun yok sorun bende nasıl anlayamadım cinsiyetini yıllardır kedi bakarım sokaktan cinsiyetine bakıp ona buna veririm okadar anlarım yani ama cevdetim nasıl oldu da böle anlayamadım hala şaşıyorum ve bunu 1 hafta önce anladım ama hala ne yazık ki cevdet diye seslenip oğlum diye seviyoruz

Şu gözlükleri ben boşuna yük ediyorum halim ağa gibi burnumun ucunu göremiyorum hayvancağız aylardır oğlum diye sevildi erkek ismi takıldı benim yüzümden Hikmet fikret ismet falan olsaydı bari hiç olmazsa onlar hem erkeğe hem kıza koyuluyor

Eski 26-04-2013, 23:38   #5
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Ablacım kedi de sorun yok sorun bende nasıl anlayamadım cinsiyetini yıllardır kedi bakarım sokaktan cinsiyetine bakıp ona buna veririm okadar anlarım yani ama cevdetim nasıl oldu da böle anlayamadım hala şaşıyorum ve bunu 1 hafta önce anladım ama hala ne yazık ki cevdet diye seslenip oğlum diye seviyoruz

Şu gözlükleri ben boşuna yük ediyorum halim ağa gibi burnumun ucunu göremiyorum hayvancağız aylardır oğlum diye sevildi erkek ismi takıldı benim yüzümden Hikmet fikret ismet falan olsaydı bari hiç olmazsa onlar hem erkeğe hem kıza koyuluyor
Kalp kalbe karşıdır, kalbimiz temizmiş bak Pikaçucugum aynı anda aynı şeyi yazmışız İsim aynı kalsın, hayvancağız cinsiyet ameliyatı olmadı ki değiştirelim Ama şoklardayım halen, pisikolocik destek almamız şart oldu Bizim kızlar da çok şaşıracak, tepkilere hazırlıklı ol derim Bu bahsi de burada kapatayım - şimdilik

Eski 26-04-2013, 23:32   #6
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum....Çok değişik duygular içindeyim ve inan ciddiyim. Gülen surat filan yapamam.

yani gülüyorum bir yandan ama şu an çok şaşkınım. Yılın magazin bombasından da bomba birşey bu. Biraz da kızgın gibiyim, böyle kızgın kumlardan daha da kızgın denizlere atlar gibi bir ruh haline soktun beni...

Kabul edemiyorum, anlı şanlı Cevdet...İyi de sen de yani Tömürcek, insan anlamaz mı, ne bileyim nasıl anlaşılır ben bilemem kedim yok ama. Hamile değildir, o gazdır gaz Lütfen ya, şoka soktun beni

Cevriye filan deme, çok kızdım şu an, neden bilmiyorum ama o isim değişmeyecek, o kadar eskilerde bazı erkek isimleri kadınlara da verilirdi, Fikret filan. Cevdet'in adı değişmesin bari. Baba da belli değil, ortalıkta yoktur Allah bilir. Tabi saldın sokaklara onu, insan nerede bir bakar. Neyse, yapacak birşey yok.

Konuyu değiştireyim bari, cam güzellerin o ikinci resimdekiler katmerli ya da değişik cins sanırım, öyle gül goncası gibi çok tatlı çıkmışlar.

Akide sevdiğini bilmiyordum, artık bizim çocuklugumuzdaki akidelerden kaldı mı bilmem, bana rahmetli anneannemi ve İstanbul'u hatırlattı bu sözlerin. Fındıklı akide sözümüz olsun sana o zaman

Eski 26-04-2013, 23:45   #7
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum....Çok değişik duygular içindeyim ve inan ciddiyim. Gülen surat filan yapamam.

yani gülüyorum bir yandan ama şu an çok şaşkınım. Yılın magazin bombasından da bomba birşey bu. Biraz da kızgın gibiyim, böyle kızgın kumlardan daha da kızgın denizlere atlar gibi bir ruh haline soktun beni...

Kabul edemiyorum, anlı şanlı Cevdet...İyi de sen de yani Tömürcek, insan anlamaz mı, ne bileyim nasıl anlaşılır ben bilemem kedim yok ama. Hamile değildir, o gazdır gaz Lütfen ya, şoka soktun beni

Cevriye filan deme, çok kızdım şu an, neden bilmiyorum ama o isim değişmeyecek, o kadar eskilerde bazı erkek isimleri kadınlara da verilirdi, Fikret filan. Cevdet'in adı değişmesin bari. Baba da belli değil, ortalıkta yoktur Allah bilir. Tabi saldın sokaklara onu, insan nerede bir bakar. Neyse, yapacak birşey yok.

Konuyu değiştireyim bari, cam güzellerin o ikinci resimdekiler katmerli ya da değişik cins sanırım, öyle gül goncası gibi çok tatlı çıkmışlar.

Akide sevdiğini bilmiyordum, artık bizim çocuklugumuzdaki akidelerden kaldı mı bilmem, bana rahmetli anneannemi ve İstanbul'u hatırlattı bu sözlerin. Fındıklı akide sözümüz olsun sana o zaman
Ablacım mesajını alıntı yapınca mecbur smileyleri siliyorum ben gülemiyorum çünkü silmezsem Ablacım duygularını gayet net anlıyorum çünkü bende yaşadım 1hafta önce o duyguları ve cevdetin ismi değişmicek cevdetim hala anlı şanlı cevdet görün nasıl analık yapıp yavrularını büyütücek o Baba belli tenzile yengenin kedisi ama şimdi ortalıklarda yok dediğin gibi damat hain çıktı

O cam güzelleri katlılarından ablacım gül gibi açıyor katlıları beyaz da katmerli farkettiysen. Akideye bayılırım gerçekten cymbelina abla ve hala o eski fındıklı akidelerden var kuruyemişçilerde şekerlemecilerde Bak sözü unutmak yok ablacım şekerimi isterim ben

Eski 27-04-2013, 00:07   #8
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Demiyem demiyem diyordum ama yok diyem

Olmaz öyle, ben DNA testi isterim arkadaş! Saldın gül gibi Cevdet'i ortalığa sokaklara, sonra da... Devir kötü, devir, ortalık her tür kötü niyetli canlıdan geçilmiyor, bırak insanı. Tenzile Yenge'ye dava açıciiz, yok öyle yağma, kedisine sahip çıkaydı o da, biz yandık başkaları yanmasın, ibret olsun. Siz de tiz zamanda Cevdet'i daha yaşlı biriyle, şöyle sahip çıkacak babacan biriyle başgöz edin, çocukları da korusun o da. Neyse, Türk filmi dadunda bu serüvenimiz burada sona eriyor

Eski 27-04-2013, 00:15   #9
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Demiyem demiyem diyordum ama yok diyem

Olmaz öyle, ben DNA testi isterim arkadaş! Saldın gül gibi Cevdet'i ortalığa sokaklara, sonra da... Devir kötü, devir, ortalık her tür kötü niyetli canlıdan geçilmiyor, bırak insanı. Tenzile Yenge'ye dava açıciiz, yok öyle yağma, kedisine sahip çıkaydı o da, biz yandık başkaları yanmasın, ibret olsun. Siz de tiz zamanda Cevdet'i daha yaşlı biriyle, şöyle sahip çıkacak babacan biriyle başgöz edin, çocukları da korusun o da. Neyse, Türk filmi dadunda bu serüvenimiz burada sona eriyor
Ablacım yerlere yattım yeminle hele şu cevdeti yaşlı biriyle başgöz edin lafını duyunca benim film koptu Ozaman öteki mahalledeki naciye yengenin kedisiyle everelim biz bunu çünkü naciye yengenin kedisi artık bastonsuz gezemiyo bütün gün balkonun mermerinde oturuyo oturduğu yerden yavrulara göz kulak olur Ama sabırsızlıkla bekliyorum yavruları çok merak ediyorum

Eski 26-04-2013, 23:04   #10
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Tömürcekciğim öyle güzel resimler koymuşsun ki, hem onlara bakarken hem de yazılanları okurken mesajımda yazacaklarımı unuttum, cidden

Çiçeklerinin sana verdiği mutluluk, sana verdikleri neşe hissiyatı sözlerinden bize geçiyor, hep mutlu ol Pikaçumuzsun sen bizim

Görülen o ki, Sabriye'nin ünü almış başını gidiyor, 81 ilde yakında senin Sabriye'nin yavruları olacak Dımdıklı lafını ilk kez duydum hoşmuş. Ancak güvenilir kaynaklardan duyduğumuza göre, sayfanda sadece Sabriye adının geçmesine Cevdet çok bozulmaya başlamış, O Sabriye'nin saçını başını yolacağım, pabucum dama atıldı" diyormuş, tikat et derim

Yoncalarınla da havanı basmışsın, maaşallah, çok hoşuma gidiyor, içim gitti. O kelebek gibi koyu renkli hep aklımda, o pembe çiçekliden eskiden bizimde vardı, o da çok hoş.

Resimlerinle mest olduk, Nazarımız değmesin, maaşallah hepsine. Beyaz cam güzelinin altındaki resimde minik güle benzeyen iki çiçek de mi cam güzeli? Hiç öyle görmemiştim eğer o ise.
Ah cymbelina ablam sen nerelerdesin şükür kavuşturana çiçeklerimi beğenmene çok sevindim çiçekler bana öyle mutluluk veriyor ki ablacım onlar olmazsa yaşamın bi anlamı kalmaz sanırım

Sabriyelerim çok şehir gezdi umarım yaşıyorlardır hepsi. Ah cymbelina ablam sen başıma geleni bilmiyon cevdet dedin ya saçını yolcak sabriyenin diye, cevdetin yerinden kalkmaya hali mi kaldı karnı burnunda! Şaşırdın dimi ablacım valla bende çok şaşırdım aslında benim cevdetim cevriyeymiş nasıl anlamadım cinsiyetini hala aklım almıyor çok şaşırdım ve bunu 1 hafta önce öğrendim daha... şimdi piti piti bebeklerimiz olcak çok yakında babannem patik örmeye başladı bile

Yoncalarım çok güzel oldular çiçek açmaya da başladılar eğer o mor yoncadan istersen yapakları kuruyunca yumrularından göndereyim sana cymbelina abla heralde yumrusu vardır fazladan Beyaz cam güzelinin altındakilerde kırmızıyla turuncuda cam güzeli ablacım daha renkleri var da harçlık bitti

Eski 28-04-2013, 00:45   #11
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Ah cymbelina ablam sen başıma geleni bilmiyon cevdet dedin ya saçını yolcak sabriyenin diye, cevdetin yerinden kalkmaya hali mi kaldı karnı burnunda! Şaşırdın dimi ablacım valla bende çok şaşırdım aslında benim cevdetim cevriyeymiş nasıl anlamadım cinsiyetini hala aklım almıyor çok şaşırdım ve bunu 1 hafta önce öğrendim daha... şimdi piti piti bebeklerimiz olcak çok yakında babannem patik örmeye başladı bile
Amanın, az daha benim Fincan Hanım'ı gelin edecektik Cevdet'e

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-04-2013, 00:51   #12
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Amanın, az daha benim Fincan Hanım'ı gelin edecektik Cevdet'e
Olsun ablacım ya kardeş kardeş geçinip çocuk bakarlardı Elti olurlardı elti

Eski 28-04-2013, 19:06   #13
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Tömürcekciğim artık giderek daha da imrendirmektesin beni, feci.

Ve de sanırım biraz sinirlendim - ama şu an gülüyorum Niçin onca değişik türünü bizden saklıyorsun a çocuk? Bak sayfalarda gezinmesem bilmeyeceğim.
Derhal şu çiçeklerin resimlerini talep ediyoruz:

- Kartopu
- Gelin tacı
- Kına çiçeği

Bakın ey cemaati müslimin, bu kardeşimiz elindekileri hep kendine saklamakta, canı isterse şöyle kıyısından az birşey bahsedip geçiştirmekte. Fekat ben mesajlarında yakaladım İneğinin yediği portakal fidesini bile zor itiraf ettirmiş biriyim ben Ben o kartopunu çok severim - ben de ne görsem severim diyorum ama ne yapayım seviyorum - yalan mı?- ortancaya benzetirim onu hep.

Gelintacını ilk kez gördüm sanırım, onu da bekliyoruz. Kına çiçeğinin de açmış halini merak ediyorum, geçen sene beceremedim.

Neyse maaşallah diyeyim gene de, nazarım filan değmesin.

Cevdet'in yavrularından biri beyaz olursa bana ayırır mısın? Yani sen bak ama manen yarısı benim olsun Aklımda kaç gündür, adını Pamuk koymayı düşünüyorum (ve ciddiyim)- kız da olsa erkek de olsa. Ve ona iyi bak lütfen, sizin yengeler sağlam pabuç değilmiş

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025