![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Sayın iris41 size sonuna kadar katılıyorum Çok severim yeşilçam filmlerindeki eski duvar kağıdıyla kaplı evlerde toprak saksıdaki aşk merdivenlerini, yaprak güzellerini, begonyaları, deve tabanlarını Genelde rahmetli adile naşitin filmlerinde denk gelirim bu çiçeklere Allah rahmet eylesin kendisini de çok severim nur içinde yatsın kendini hatırlattı bize rahmet istedi ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sevgili tömürcek eski filmlerde bir edep ,adap vardı kim sevmez . Allah gani gani rahmet eylesin o tatlı gülüşüyle kendini sevdiren Adile naşite . Deve tabanının ebayda alaca yapraklısını gördüm harika ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Deve tabanı da çok sevdiğim bir bitkidir bende yok ama yengemde bildim bileli köşede kocaman saksıda vardır pekte büyüdüğünü bilmem hoş bakım yapıldığını da düşünmüyorum garibe Alaca yapraklısı daha hoştur ama yaygın bişey değil heralde hiç biyerde görmedim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Deve tabanını gölge bitkisi olarak düşünülür ve evin en karanlık köşesine hapsedilir nasıl büyüsün Bayram paşada bir lokantada görmüştüm okadar büyümüşki sohbet ederken ciceginin cok güzel koktugundan bahsedilmişti bende hic acmadı ne yazıkki . |
|
|
|
![]() |
|
|