![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Çok daha fazla çoğalmanız dileği ile ellerinize emeğinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Peki sitenin en küçüğü kim bir bilginiz varmı...?... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
ben kendim sanıyordum ama galiba sensin değil mi ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Bence de şımartılmak istiyor. Nede olsa hap kadar çocuk. öylesin değil mi Kılıçh ? Kızmıyacağını söylemiştin unutma . Sana takılmak hoşuma gidiyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
eee şımartalım o zaman küçüğümüzü... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
İl komşum, sayfan hayırlı olsun, çiçeklerin rengarek çok güzel emeklerine sağlık.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Hoşbulduk bay törümcek, her zaman sayfanda olacağım ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Normalde şımartılmayı sevmem ama siz yapınca ayrı bir hoş olacağına eminim... ![]() loveforlife, dağçiçeği ve eceyıdız ablalarım bakalım nasıl şımartacaksınız beni... ![]() bu ardada dağçiçeği ablacım kızmadım niçin kızacakmışım... ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Beni de şımartın yahu ben çok mu büyüküm sanki ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Kıskançlık mı seziyorum ne! Hepinizi şımartırız biz... Hanimiş ablalarının kuzuları?!... Siz böyle yeşil yürekli kalın, söz hepinize ayrı ilgi bizden... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Canım benim... Biz de çok şanslıyız. Ben dünyanın geleceğine dair umutlarımı ne zaman kaybeder gibi olursam hemen sizin gibi gençlerin hala var olduğunu düşünüp avutuyorum kendimi. Yeter ki biz sizin bize emanetinizi sağ sağlim teslim edebilelim. Size de çocuklarınızın emaneti olmayacak mı doğa? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Amanda aman kıyamam ben sizeeee Forumun göz bebekleri. Geleceğin yeşil dostları mı olacakmış onlarrrr. Bu miniklerin herbiri ayrı ayrı şımartılmak istermiş meğer. Ne yapsak bilemedim şimdi. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kendi adıma söylemeliyim ki bu mesaj fazlasıyla yetti bana teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
özeline bakarmısın tömürcekçim.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
ooohooo oo ben çıkınca hemen sırada yerim kapılmış... ![]() tömürcekçiğim önce ben varım ''KÜÇÜKLER ÖNDEN''... ![]() Ama gerçekten diyorum sizin bu yazdıklarınız beni haliyle şımarttı... ![]() Daha fazlasıda beni benden alır en iyisi bu kadarla kalsın... ![]() Ama şu bile yeterince beni şımartıyor.... İYİKİ VARSINIZ... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
MÜJDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM ![]() Hep orayı istiyordum şehir olarak bekle beni Denizli 1 yılın emekleri meyvesini verdi sonunda çok mutluyum İnşallah diğer arkadaşlarımın da tercihleri hayırlısı olur ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih'e ev arkadaşı bulunmuştur. Çok sevindim Canım Kardeşim... Bahtın daima açık olsun! |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Canım kardeşim lafı bile olmaz gel sen yeter ki. Kabul etmek ne kelime başımın üstünde yerin var. Ah bak şimdi ben ne mutluyum kafa dengi bir kardeşim geliyor. Hatta ben sana bir tır göndereyim sen onu doldur burada benim çiçeklerin yanına seninkileride taşıyalım. Yerden bol bir şey yok burda sen al gel yanında istediklerini. Bakarız birlikte. Hem ben onlara koruyucu aile olurum. Haftada 7/24 görme hakkın var. Ne zaman özledim çiçeklerimi dersen arabayla alırım seni gösterir gene bırakırım. Ahaha bunlar benim kelimeye döktüklerim birde dökemediklerim var Bu heycanı yaşattın ya Tömürceğim ah ne güzelmiş. ![]() Denizli'nin Denizi yok ama "gölbahçesi" var üzülme ![]() Düzenleyen Fatih : 26-07-2013 saat 05:33 |
||
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ahaa Fatihciğimden de yüz buldum tamamdır şimdi iyi niyet suistimaline girişeyim Ozaman madem yer bol Cevdetle çocuklarından da ayrılmamış olucam desene Fatihcim Tır büyük olsun çeyizim çok benim ona göre İnşallah tanışıp görüşmek de nasip olucak iple çekiyorum o günü ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(Bu arada çiçeklerden sığdıramadığın olursa, fazlasını gönderebilirsin. Memnuniyetle ev sahipliği yapabilirim... Hem belki Sabriye'nin canı Denizli'ye gelmek istemeyebilir ) |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-10-2012
|
Enescim tebrık edıyorum,cok sevındım senın adına yalnız soyle bı soru dustu aklıma cıcekler ne olacak???soyle yapalım ben daha buyuk bı ev tutayım boyle balkonlu bahcelı senın cıceklerı bana tasıyalım )) |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Abla valla o soru hep aklımda da evdekiler bakıcak birazına ama benim aklıma sen geldin menekşeler için zaten senin yapraklar yavruladı ablacım bi türlü ulaşamıyorum sana bir sürü menekşe yavrun oldu bi ara vereyim onları haberleşelim ablacım Bu büyük ev fikri güzelmiş ozaman diğer saksılarda sana transfer olur ablam ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-11-2012
|
Tebrikler Sn.bay tömürcek. |