![]() |
|
![]() |
#661 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Ağaç Dostu
|
Edasu abla frezyalar geç kalmadı mı? Bende bu sene ilk yetiştiriyorum ama bana veren abla ekim ayında dik dedi soğanları bu frezyalarımı ekim sonunda diktim ben. Bu arada gözün aydın ablacım sabriyen tuttu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Tömürcek hepsi çok güzel canım yine ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Hayırlısı canım.. Her şey gönlüne göre olsun ![]() Düzenleyen rukiyeözgür : 06-04-2013 saat 18:06 Neden: Yazım yanlışı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
masallah gercekten cok güzeller cicekleriniz nazar deymesin diyelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bay tömürcek,23 sayfayı sonunda okudum bitirdim.Çok beğendim.Sayfana epeydir uğranmadığı için de güncellemek ve beğenimi sunmak adına yazıyorum. Ablacım ben de epeydir sabriye aramaktayım.Baktım senin sabriye çok verimli,acaba bir torun da Kozak Yaylası'nda yetişirmi dedim.Bi yazıverem de nolu nolmaz,belki bize de düşer bi parmak sabriye,dimi gülüm ![]() (Not:Gülüm kelimesi bizim yörede kendinden küçüklere bir hitap şeklidir). Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sn. Mügem hangi sabriye bu? bu sayfada aradım bulamadım. Baytömürcek "yöresel adlar"da bahsetmişti onun sabriye dediği sanırım Euphorbia milii. Sizin değinizde mi o? Sabriyeler karıştı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
|
Kardeşim yeni kıpırtılar görünce sayfanda dedim artık beklediğim üstü çiçekli E. millii çiçeklerini göreceğimi ummuştum. Ama yok olmadı. Paylaşım öncesi dolgunluklarını kazanması için artık elleme şu bitkilerini kaybedeceksin diye korkuyorum. Paylaşmak güzel bir şey ama tek dal kaldıklarını düşünüyorum ve bundan sonra sana önerim paylaşımı sonraki gürlüğe kadar durdurman. Yoksa bitkilerini kaybedeceksin. Biride çıkıp sana ne derse diye düşünmedim değil bunu yazarken ama senin için yazıyorum aklında bulunsun. Kaybetmektense paylaşıma son ver derim. Bitkinin halini hayal edebiliyorum o eski gürlüğünü alana kadar elleme artık. Biraz can ver artık sayfana. Çiçekli güzelliklerini bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Ağaç Dostu
|
Gııız bay tömürcek,hinci senin sabirye kepkel mi galıvedi gaari.Öhöm öhöm düzeltiyorum. Sayın bay tömürcek,euphorbia miliin benim yüzümden kuşa dönmesin.Arkadaşının dediği gibi dağıta dağıta elinde bir kuru dikenli dal kalacak.Bekleyebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Ağaç Dostu
|
Flaşımda hala sorun var ama foto işini halletmeye çalışıyorum şimdi biriktiler çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
|
Minelerimi de 1 hafta önce aldım seradan renkleri çok güzel saksılarına dikince 1 haftada gözle görülür şekilde büyüdüler her dalda tomurcuk var en sondaki geçen sene ananemden aldığım mine yine çiçeklendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Ağaç Dostu
|
Yoncalarım okadar güzel oldular ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Kıymayın Sabriye ye a dostlarrr ![]() Tömürcek kardeş yeni bitkilerin hayırlı uğurlu olsun. Bol çiçeklerini gör inşallah. Itırımı bu gün yeni yuvasına alışması için saksısına ektim. Paskalyalar diğer kardeşleri ile beraber saksıda ki yerini aldı. Sedumlar da rahat rahat büyüyebilsinler diye kendilerine tahsis edilen saksılarına kuruldular. ![]() ![]() İki üç hafta önce bende teyzemden bir Sabriye (e. milli ) almıştım. Bu gün diğer saksıların toprak değişimini yaparken onunda saksısını değiştirdim. Baktım ki gayet güzel köklenmiş. Bu kadar çabuk olacağını ummuyordum. Mügem hanım fazla beklemeyecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Ağaç Dostu
|
Canım paskalyam yine bu sene de allarını giyecek gelinler gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Ağaç Dostu
|
Ve onbir aylarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
|
Yine geçen hafta çiçekçiden aldığım katlı cam güzellerim beyaza bayıldım kartopu gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
|
Ortancalarımda bu sene geçen senekine göre daha çok tomurcuk var bakalım nasıl açıcaklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçekleri çarşıdan aldım çiçekçi yer orkidesi dedi çok hoşuma gittiler kohleranın çiçeğine benzettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Ağaç Dostu
|
Tenekedeki limonun havalar ısınınca yapraklanmaya, büyümeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Ağaç Dostu
|
Elma kurdunun verdiği kış ortancam ama açmadı bu kışın artık önümüzdeki kışa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|