agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-01-2013, 20:25   #361
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
Bunlar ne kadar canlı ve sağlıklı maşallah diyorum tömürcek kardeş. Birde tohumdan yetiştirmişsin şok geçiriyorum şu an herhalde. Olmuşsun sen tamamdır yani önünde saygıyla eğiliyorum.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-01-2013, 22:32   #362
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür Mesajı Göster
Maşallah maşallah eline sağlık canım ben görmeyeli o tomurcuklu bu sürgünlü derken coşmuş ortalık Nergisleri bekliyorum merakla
Teşekkür ederim rukiye ablacım Nergislerim de açsın ozaman yine fotğraflarım inşallah kokuludurlar, sümbüllerim açınca koklaya koklaya bi hal olurum bayılıyorum sümbül kokusuna

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-01-2013, 22:35   #363
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Bunlar ne kadar canlı ve sağlıklı maşallah diyorum tömürcek kardeş. Birde tohumdan yetiştirmişsin şok geçiriyorum şu an herhalde. Olmuşsun sen tamamdır yani önünde saygıyla eğiliyorum.
Teşekkür ederim dağçiçeği ablacım beğenmene sevindim Evet tohumdan bunlar ama hepsi tohum yapmıyo bakalım elma kurdunun hediye ettiği turunculu beyazlı olan tohum yapcak mı Estağfurullah lütfen önünde eğiliyorum falan olmuyo ama saygılar benden ben küçüküm

Eski 07-01-2013, 20:13   #364
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2011
Dışarıda kar yağıyor..Benimkiler bu karda kışta süslenmiş püslenmiş çiçeklenmişler ille de Tömürcek abimize gidelim de gidelim..Ee ben de kıramadım tuttum getirdim sayfana..Davetsiz misafir kabul ediyorsun değil mi? Biraz oynasınlar geri gelirler abisi malum bu havada dışarıda oynanmaz

Eklenen Resimler

rukiyeözgür Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 20:23   #365
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Neden bu beğen tuşuna 1 kere tıklanıyo ki ben mausemin sol tuşu kilitlenene kadar basak istiyorum Rukiye ablacım öncelikle kocamaaann MAŞALLAH ne iyi olmuş bu görselleri sayfama eklemen gerçekten çok teşekkür ederim sıkıcı matematik sorularının arasında bunalmışken ilaç gibi geldi bu menekşeler bana Bunlar nasıl da can atıyodur şimdi bahara kadar biraz daha büyüyelim de enes abimize yaprak yollayalım diye (Çingeneliğin bukadarı) Ablacım şaka bi yana sondaki favorim ilk baştakine de bayılmadım desem yalandan ağzım yamulur tekrardan kocaman maşallah bunlara

Name:  nazarboncugu.jpg
Views: 3660
Size:  16.1 KB

Eski 07-01-2013, 22:54   #366
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Neden bu beğen tuşuna 1 kere tıklanıyo ki ben mausemin sol tuşu kilitlenene kadar basak istiyorum Rukiye ablacım öncelikle kocamaaann MAŞALLAH ne iyi olmuş bu görselleri sayfama eklemen gerçekten çok teşekkür ederim sıkıcı matematik sorularının arasında bunalmışken ilaç gibi geldi bu menekşeler bana Bunlar nasıl da can atıyodur şimdi bahara kadar biraz daha büyüyelim de enes abimize yaprak yollayalım diye (Çingeneliğin bukadarı) Ablacım şaka bi yana sondaki favorim ilk baştakine de bayılmadım desem yalandan ağzım yamulur tekrardan kocaman maşallah

Yaprak mı olur yavru mu artık gelirler Enes abisi Bu arada sondaki benim de favorilerimden biri yapraktan çok çiçek açıyor maşallah

Eklenen Resimler

Eski 08-01-2013, 00:05   #367
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Harika görüntüler bunlar ellerinize sağlık. Şu an elimde yavrulamış ama henüz açmamış üç çeşit ve henüz yavrulamamış dört yaprak var. Hiçbirinin türü ve ne renk açacağı belli değil. O kadar merakla bekliyorum ki anlatamam. Böyle güzel resimler görünce hayalden hayale dalıyorum. Ne diyeyim darısı başıma.

Eski 08-01-2013, 07:25   #368
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
rukiyeözgür hanım menekşeleriniz çok güzeller bay tömürceğin sayfasını coşturmuş maşallah

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 20:43   #369
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür Mesajı Göster
Yaprak mı olur yavru mu artık gelirler Enes abisi Bu arada sondaki benim de favorilerimden biri yapraktan çok çiçek açıyor maşallah
Çok teşekkür ederim rukiye ablacım çok naziksin gerçekten bu güzellerinden bende edinmek isterim Şu kıvırcık beyaz olanda favorim maşallah ya Hayatındaki herşey menekşelerin kadar güzel olsun ablacım

Eski 08-01-2013, 22:26   #370
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Alıntı:
Harika görüntüler bunlar ellerinize sağlık. Şu an elimde yavrulamış ama henüz açmamış üç çeşit ve henüz yavrulamamış dört yaprak var. Hiçbirinin türü ve ne renk açacağı belli değil. O kadar merakla bekliyorum ki anlatamam. Böyle güzel resimler görünce hayalden hayale dalıyorum. Ne diyeyim darısı başıma.
Meraklanmayın sn. Dağçiçeği menekşe olur da çirkin olur mu? Hepsi çok güzel olacaktır biraz sabır sadece bahara harika olurlar

Eski 08-01-2013, 22:31   #371
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Alıntı:
Çok teşekkür ederim rukiye ablacım çok naziksin gerçekten bu güzellerinden bende edinmek isterim Şu kıvırcık beyaz olanda favorim maşallah ya Hayatındaki herşey menekşelerin kadar güzel olsun ablacım
Tömürcek canım bunların çoğundan sana göndermiştim bir yetiştir bakalım kaybın olursa telafi ederiz meraklanma sen tamam mı
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım

Eski 08-01-2013, 22:35   #372
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Cevdet nasıl Tömürcek? Şimdi bu soğukta sobanın başında ne de güzel mırlar o.. Yanımda olsa da mırlasa biraz

Eski 08-01-2013, 23:06   #373
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Tamam rukiye ablacım tekrar teşekkür ederim Cevdet dışarda kalıyo mecburen eve almıyoruz bizimkiler evde istemez kediyi tuvaleti gelirse dışarıya çıkacak yer yok diye Ama cevdet samanlıkta yatıyo soğuk diye bazen bahçedeki kanepenin içine girip yatıyo bazende onun için balkona koyduğum sepette yatıyo onun keyfine diyecek yok nerde nasıl isterse takılıyo

Eski 09-01-2013, 11:27   #374
Ağaç Dostu

tuya's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2010
tömürcek ne yaparsın ablam epeydir yazamadım sayfana dersler nasıl kendine dikkat et iyi çalışmalar.
senin bana gönderdiğin paskalya vardı ya biri çürümüştü ama biri duruyordu dün baktım filiz vermiş çok sevindim ıtırın keyfi yerinde büyümeye devam ediyor ama bir sorun var o senden geldiğindeki gibi kokmuyor ona biraz üzülüyorum inşallah yazın sıcakları görünce oda kokusunu verecektir bana hayırlı günler müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum
sayın rükiye hanım ne güzel menekşeleriniz var bayıldım nazarımız değecek Allah nazarlardan saklasın yalnız bir sorun var biz bu sayfada gördüğümüz her çiçekten nasiplenmeye alıştık şimdi ne olacak
sayglarımla hepsini güle güle büyütün bu arada menekşe yarışmasındada başarılar diliyorum eminim iyi bir derece alacaksınız hayırlı günler diliyorum

tuya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2013, 12:17   #375
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tuya Mesajı Göster
tömürcek ne yaparsın ablam epeydir yazamadım sayfana dersler nasıl kendine dikkat et iyi çalışmalar.
senin bana gönderdiğin paskalya vardı ya biri çürümüştü ama biri duruyordu dün baktım filiz vermiş çok sevindim ıtırın keyfi yerinde büyümeye devam ediyor ama bir sorun var o senden geldiğindeki gibi kokmuyor ona biraz üzülüyorum inşallah yazın sıcakları görünce oda kokusunu verecektir bana hayırlı günler müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum
sayın rükiye hanım ne güzel menekşeleriniz var bayıldım nazarımız değecek Allah nazarlardan saklasın yalnız bir sorun var biz bu sayfada gördüğümüz her çiçekten nasiplenmeye alıştık şimdi ne olacak
sayglarımla hepsini güle güle büyütün bu arada menekşe yarışmasındada başarılar diliyorum eminim iyi bir derece alacaksınız hayırlı günler diliyorum
İyiyim tuya ablacım sen nasılsın Paskalyanın filizlenmesine çok sevindim inşallah uzuuunn yıllar seni o güzel çiçekleriyle mutlu eder, ödüllendirir Itırın da derdi nedir anlayamadım acaba havalardan mı dedim kalktım bilgisayarın başından üşenmedim yapraklarını ovuşturdum benimkinin o miss gibi kokusu hala üzerinde ama yazın sıcaklarda yanına gidince bile kokuyo şimdi ovalayınca kokuyo sende bi ovala bakıyım ablacım kokacak mı Ama merak etme bi büyüsün o harika kokacaktır evin içi ben hiç eksik etmem ıtırı kokusunu çok seviyorum da

tuya ve YeniBON beğendi.
Eski 09-01-2013, 12:23   #376
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Bir ıtırım bile yok anlıyormusun.Hadi gülümseeee.
bu şarkı böyle değildi ama neyse.

Eski 09-01-2013, 13:05   #377
Ağaç Dostu

tuya's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2010
Alıntı:
İyiyim tuya ablacım sen nasılsın Paskalyanın filizlenmesine çok sevindim inşallah uzuuunn yıllar seni o güzel çiçekleriyle mutlu eder, ödüllendirir Itırın da derdi nedir anlayamadım acaba havalardan mı dedim kalktım bilgisayarın başından üşenmedim yapraklarını ovuşturdum benimkinin o miss gibi kokusu hala üzerinde ama yazın sıcaklarda yanına gidince bile kokuyo şimdi ovalayınca kokuyo sende bi ovala bakıyım ablacım kokacak mı Ama merak etme bi büyüsün o harika kokacaktır evin içi ben hiç eksik etmem ıtırı kokusunu çok seviyorum da
evet yapraklarını ovuşturdum çok güzel koktu teşekkür ederim kardeşim ömrün uzun olsun))))

tuya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2013, 15:50   #378
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
evet yapraklarını ovuşturdum çok güzel koktu teşekkür ederim kardeşim ömrün uzun olsun))))
Saol ablacım senin de ömrün uzun olsun

Eski 09-01-2013, 15:55   #379
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Bir ıtırım bile yok anlıyormusun.Hadi gülümseeee.
bu şarkı böyle değildi ama neyse.
O şarkı öyle değil dağçiçeği ablacım böyle

Bir ıtırın var artık seninde, hiç merak etme
Adresini özelime istiyorum, ama çok bekletme
Gelen çeliği çocuğunmuş gibi benimse
Gönlün oldu artık; haydi sen de gülümseee

Şarkının doğrusunu yazdım ablacım

Eski 09-01-2013, 16:07   #380
Ağaç Dostu

çiftçi5234's Avatar

Giriş Tarihi: 29-01-2011
Alıntı:
ne güzel uydurdun ya la

GÜLSEN_ beğendi.
çiftçi5234 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2013, 17:02   #381
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Alıntı:
O şarkı öyle değil dağçiçeği ablacım böyle

Şarkının doğrusunu yazdım ablacım
Wuuuuu......
Teşekkür ederim şair ruhlu kardeşim benim beğendi tuşunu 10'la çarp lütfen.Hemde en yıldızlısından Bu ne güzel şarkı olmuş böyle ağzına sağlık .
Bu kadar gönlü zengin insanlar olduğunu bilmek geleceğe olan umudumu tazeliyor.Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Eski 09-01-2013, 17:03   #382
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
bak bak şair olmuş bizim bay tömürcek aramızda şair varmışta haberimiz yokmuş ......

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2013, 17:10   #383
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-06-2011
Atma yedi heceli
Makami da uyacak
Omuzlar silkinirken
Ayaklar sallanacak

nılgun_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2013, 17:14   #384
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Alıntı:
müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum
Bütün güzel dilekleriniz için teşekkürler sn. Tuya Paylaşmayı çok isterim fakat kasabada oturunca kargo gönderimi sorun oluyor malesef ilçeye gitmek gerekiyor o da pek mümkün olmuyor ne yazık Söz vermeyeyim ama aklımdasınız bahara doğru uygun şartlar oluşursa adresinizi isterim

Eski 09-01-2013, 18:13   #385
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sayın rukiye özgür menekşelerinize maşallah nazarımız değmesin hangisini daha çok beğensem şaşırdım enes in sayfası dahada bi güzelleşti desem kızar mı? ayrıca enes nilgün ablanın sayfasına bir bak ( yüzümdeki gülümsemeyi sen tahmin et )

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2013, 18:29   #386
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Wuuuuu......
Teşekkür ederim şair ruhlu kardeşim benim beğendi tuşunu 10'la çarp lütfen.Hemde en yıldızlısından Bu ne güzel şarkı olmuş böyle ağzına sağlık .
Bu kadar gönlü zengin insanlar olduğunu bilmek geleceğe olan umudumu tazeliyor.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Ne demek ablacım bu şarkı benden sana gelsin Hatta biraz bekle şarkıya sebep olan ıtır kapına ayağına gelsin ve kokladıkça beni hatırla ablacım

Eski 09-01-2013, 18:30   #387
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI Mesajı Göster
bak bak şair olmuş bizim bay tömürcek aramızda şair varmışta haberimiz yokmuş ......
Küçük bi dörtlük sadece o da biraz gülelim diye yoksa ben kim şairlik kim

YeniBON beğendi.
Eski 09-01-2013, 18:33   #388
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
sayın rukiye özgür menekşelerinize maşallah nazarımız değmesin hangisini daha çok beğensem şaşırdım enes in sayfası dahada bi güzelleşti desem kızar mı? ayrıca enes nilgün ablanın sayfasına bir bak ( yüzümdeki gülümsemeyi sen tahmin et )
Kızar mıyım hiç sibel ablacım seninle aynı fikirdeyim sayfam şenlendi rukiye ablanın sayesinde Şimdi nilgün ablanın sayfasına baktım sibel abla ordan tebrik ettim ama burdanda tebrik edeyim gerçekten gözün aydın ablacım aylardır beklediğin güzele kavuştun maşallah hem de ne güzel İyi günlerde büyüt sibel ablacım

Eski 09-01-2013, 18:34   #389
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan Mesajı Göster
Atma yedi heceli
Makami da uyacak
Omuzlar silkinirken
Ayaklar sallanacak
Bakın bu şairlik Sakarya'nın suyundan bence nilgün ablam da bana destek çıkmış dizesiyle teşekkürler ablacım

Eski 09-01-2013, 18:46   #390
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
Nilgün hanım olmasaydı hayaller hayallerde kalacaktı.. üyelerden sayın Ildır'ı bile bu konuda rahatsız ettim.. Sağolsun, o da Ege Üniversitesinin botanik bahçesine giderse benim için bakacağını söylemişti.. ) şuan çok mutluyum.. sağ salim ulaşsın inşallah bana..

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025