![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Senin balkon sayfana bu kadar resim yüklediğim için kusura bakma, sana gönderdiğim çiçeklerin ilerde nasıl olacaklarını görmen içindi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Estağfurullah kusur olurmu Vehibe hanım ..çok iyi yapmışssınız ,benimde fikrim oldu,çok memnun oldum.Teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tohumlar çöpe gidince ne olduklarını hatırladım ![]() 1- dilimli tatlı kabak tohumu. 2- Samandağ biberi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Farpali, Bu bana gelen aşı. Tekrardan teşekkürler Vehibe Abla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Maşallahınız var sevgili farpali, elinizin değdiği her şeyi güzelleşiyor. ![]() Arajmanlarınız, sunumlarınız, aksesuarlarınız harika. Sağlıklı günlerde çeşitlendirmenizi diliyorum bitkilerinizi. ![]() Şeffaf orkide saksınızı bu denli muntazam nasıl delebildiniz merak ettim? ![]() Elinize, emeğinize sağlık. Sayfanızda olmak büyük keyifti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şeffaf saksımı havya ile max. 5 dk. da deldim..çok zor değil inanın.Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili farpali, daha detaylı fotoğraflarını görmeyi çok isterdim bahçenizin. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzelmiş. ![]() Sizin balkonunuzun da bahçeden aşağı kalır yanı yok maşallah. ![]() Adını bilmediğiniz çalıyı Anıtkabir ziyaretimiz esnasında ben de gördüm çok beğendim. "Bu bitkinin adı nedir?" bölümünü taradım lakin bulamadım veya ben göremedim. ![]() Yaprak şekilleri ve alacalı rengi çok güzel. ![]() Not:Görüntü kirliliği yaratmış isem lütfen uyarın, derhal kaldırabilirim fotoğrafı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Valla banada bir arkadaş çelik göndermiş sağolsun,bende bilmiyorum ama leş kokuyormuş...bakalım görücez.. henüz parmak kadarlar.Teşekkür ederim Sayın almanyalı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Çiçek açtığında büyük karasinek ve bırakacağı kurtcuklara katlanabilecekmisiniz. Çürümüş et kokacağı için sinekler larva bırakmaya geliyorlar, bazan çok larva oluyor. Galiba bu larvalar beslenebilecekleri bir çürük et olmadığı için ölüp bitkiye besin oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız çok iğrenç duruyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Temizlemeye gerek yok zaten. çiçeğin ömrü iki gün, sonra solup gidiyor. Mutlu kutlunun dediği gibi sanırım larvalar çiçeği besliyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar bana günün en güzel süprizi oldu..iki farklı renk yavru Vanda..Hiç yetiştirmedim bugüne kadar,ancak her gördüğümde satıcılardan ufak ufak bilgiler almıştım bakımı konusunda..Biraz bilgi kırıntılarımı uyguladım,bana kolay gelsin... Vandaların köklerinin hergün daldırma yöntemi ile yapraklarına su değmeyecek şekilde ,15 dk suda bekletilmesi gerekli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gelişmeleri paylaşırım... Düzenleyen farpali : 10-12-2012 saat 17:03 Neden: Bilgi ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Kardelen
Kardelene sormuşlar; bütün çicekler sıradan yerlerde açıp insanlara yakın dururken sen neden böyle yüksek dağlarda ve özellìkle uçurum kenarında açarsın demişler. Kardelen şöyle cevap vermiş. ''Gülü seven dikenini, menekşeyi seven rengini, beni seven ölümü göze alır." Düzenleyen farpali : 11-12-2012 saat 13:51 Neden: Fotoğraf düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|