![]() |
|
|
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Ferzan Hanım; Geçmiş olsun, umarım büyük bir kırık değildir. Çeliklerin elinize geçtiğini tahmin etmiştim, güle güle büyütün.Şu sıra çok telaşlıyım, biraz ihmalim olabilir. İlk resimdeki avize çiçeği ile size gelen aynı değil, Benim bahçemde var ama çok büyükler, ola ki, minik yavru verirse gönderirim, selamlar.Acil şifalar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dün MR a girdim, kırık olsa daha iyi dedi doktorum,mini bir kırık artı hiç kopmaması gereken bir bağ ve diğerleri kopmuş ![]() Öylemi ben avize çiçeği sanmıştım arkadaşım yolladığında ....neyse sizinkinin yavrusu olursa talibim o zaman ![]() Sevgiyle kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Hiç bir şey atılmaz bence,ufak tefek çok maliyeti olmayan dokunuşlar ile ,paha biçilmez güzelliklere dönüştürülebilir. Bu fotoyu da bu düşünceme örnek teşkil ettiği için siz çiçek sever arkadaşlar için paylaştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bir örnek daha... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bu sukulentleri nasıl bu kadar büyütüyorlar anlamış degilim formunu bozmadan . Agaca sarılmış kurbagayı sizdemi görmüştüm farpali |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
YAA bak döğüş dava böyle şeylerden çıkar ferzan olmaz ama bul buluştur bu güzellikleri sonrada nerden bulucaz stresi yaşıyorum hadi sen buldun bak ben buralarda mahhsur kalıyorum burası Antep İstanbul değil bir aradığını he deyince bulamıyorsun bak hasta olucam yine sonunda olmaz yanii. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|