![]() |
|
|
|
#91 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
çoğaltıcam kardeşim tabi ayıp ettin Evet paketleme gerçekten ustacaydı kardeşim eline sağlık Evet kılıç harikaydı onu yapraktan üretmişsin sanırım ne kadar zamanda bu hale geldi? dur kadıncağızın günahını alma ben unutmuşum onu ![]() |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
(kim eline sağlık dese bunu diyorum farkında bile olmuyorum söylerken şaşkın şaşkın bakıyolar ) Evt kardeşim yapraktan ürettim onu hemde o kesik yaprak nerde biliyon mu sana yollamıştım geçenki kargoda yavrulaması 2 ayı bu hale gelmesi de bir bir buçuk ayı buldu belki derin dikmişimdir ondan bukadar uzun sürmüştür bilmiyorum ilkdefa kılıçürettim yapraktan oda sana kısmetmiş kardeşim güle güle büyüt ![]() |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Ağaç Dostu
|
kılıca gelince valla güzel üretmişsin tebrikler . sağol kardeşim ![]() |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet kardeşim güzel oldu o iyi bak ona Ne demek krdeşim sen saol ![]() |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
maşallah azminize hayran kaldım,fotoğrafların devamını bekliyorum tömürceğe de yazdım akranlarınız farklı şeylerle uğraşırken sizin böyle bitki hayvansever olmanıza bayıldım,takipteyim çiçekleri |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Ağaç Dostu
|
iyi dileklerinden dolayı çok teşekkürler havva ablacığım ayrıca sayfamı ziyaret ettiğin içinde çok mutlu oldum her zaman beklerim. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Ağaç Dostu
|
gelirim inşallah |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Sayfanı şimdi gezdim. Çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel. Güle güle büyüt. Yeni resimlerini bekliyor olacağım. ![]() |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler iyi dileklerinden dolayı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Ağaç Dostu
|
Evett birazda balkonumda ki çiçeklerim ilk olarak karanfilim ; |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Ağaç Dostu
|
ve Sevgili tika nın gönderdiği minik sarkıcı sakız sardunyalarım çok güzel gelişiyorlar hatta biri boyuna bakmadan çiçekleniyor ![]() |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda tömürcek kardeşimin gönderdiği sardunyalarım,telgraf çiçeğim ve süs yoncam maşallah sardunyaların hepsi tuttu baharda çiçeklerini hep beraber izleriz inşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Ağaç Dostu
|
buda bir seyyar satıcının el arabasında görüp bir dal aldığım sukulent benzeri sarkıcı bir bitki adını bilen varsa rica ederim ve tohumdan yetişen fesleğenlerim(buralarda rehan denir ) |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Ağaç Dostu
|
buda islahiyeden bir arkadaşımdan aldığım yılan kaktüsüm diğeride Gülsen ablamın verdiği yılan kaktüsü![]() |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu günlük son olarak tohumdan yetiştirdiğim mor fesleğenlerim tohumlar için teşekkürler gülsen ablam ![]() |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Ağaç Dostu
|
Kardeşim balkon muhteşemm Sakızlarda gözüm kaldı maşallah sakın sularken yaprakları ıslatma paslı yanık yanık oluyolar ben cooorrr diye tepeden döktüğüm için bilyorum diğerlerinde bir sorun olmuyor da bunlar yanıyor ![]() Şu süs yoncana bayıldım şeeyy onu bana verir misin Benimkiler yerde hep çokta güzel oluyolar ama saksıdakinin asaleti bir başka ilk işim bi iki tane saksıya geçirmek olucak Herşey çok güzel kardeşim inşallah daha da güzel olur ![]() |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu site ve sizin gibi insanlar sayesinde az zamanda çok şeyler yapabildim sağolsun herkes çok yardımcı oldu inşallah dediğin gibi olur ![]() |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağol kardeşim gözün kalmasın ama ben şimdi bakarım sağına soluna ekerim sana minik çelikler unuturuz sonra kocaman olur gönderirim bi ara zaten hızlı büyüyorlar. yok sulamaya dikkat ediyorum merak etme Süs yoncama gelince hediye veremem ![]() |
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kim hediye etti ki o yoncayı sana bende isteyeyim ondan ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Ağaç Dostu
|
Boşver kardeşim hiç isteme biraz şeyy nasıl desem şey işte ![]() |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Ağaç Dostu
|
Hahaha yarım saat güldüm ya ne demek istediğini anlayınca ![]() ![]() Nası yazamıyosun ama buraya ohh olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Ağaç Dostu
|
Olsun sen anlamışsın ya oda yeter ![]() |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sn milaca Evet teşhisiniz kesinlikle çok doğru yazın buzdolabının önünde kışın tv nin mesela alem bir kedi |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Ağaç Dostu
|
ali bana da kedinden çelik alsana kedilere merak saldım bu ara kızım çok seviyor kedileri de ![]() |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Ağaç Dostu
|
Oda olacak inşallah havva ablacım yarın kedime bir eş geliyor eğer yavruları olursa baharda söz biri senindir biride enes kardeşimin ![]() |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Ağaç Dostu
|
yaaa ne güzel olur aslında enes nasıl olsa gelecek getirir ben de ondan alırım ![]() enes duymadan planları yaptık biz ![]() |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Ağaç Dostu
|
Hahaha planlara uysun artık napalım ![]() |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben yokken nolmuş burlarda bakıyım hee Havva abla yaşadık ya kedimiz bile olcak ali kardeşim çelik köklendircekmiş ikimize sözü var ![]() ben antepten dönüşte getircem yavrularımızı inşallah ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|