agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni723Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-09-2012, 14:53   #61
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-03-2010
İyi dilekleriniz den dolayı teşekkür ederim bayçalı devamın paylaşmaya devam edeceğim

Bayçalı beğendi.
Ali_askn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-09-2012, 12:28   #62
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
sayfanız hayırlı olsun. bitkileriniz umarım yüzünüzü güldürür. kedinize bayıldım sevgiyle kalın.

Ali_askn beğendi.
serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-09-2012, 12:42   #63
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-06-2012
Sayfanız hayırlı olsun Ali Bey,
Bol bol çiçekli güzel günler dilerim. Kediniz çok şirin, benim çocuklar da evde bir hayvan istiyor ama kedi korkutuyor biraz beni. Çiçeklerinizi kırıp dökmüyor mu.

Ali_askn beğendi.
Denizardacan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-09-2012, 21:17   #64
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
sayfanız hayırlı olsun. bitkileriniz umarım yüzünüzü güldürür. kedinize bayıldım sevgiyle kalın.
Çok teşekkür ederim serkan bey umarım dediğiniz gibi olur

Eski 28-09-2012, 21:20   #65
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Denizardacan Mesajı Göster
Sayfanız hayırlı olsun Ali Bey,
Bol bol çiçekli güzel günler dilerim. Kediniz çok şirin, benim çocuklar da evde bir hayvan istiyor ama kedi korkutuyor biraz beni. Çiçeklerinizi kırıp dökmüyor mu.
Teşekkürler sn denizardacan kedime gelince şükür çiçeklerimi kırıp dökmüyor ama bazen saksı diplerinde ki topraklarla oynuyor ama bir hayvan istiyorlarsa kısa tüylü bir kediyi tavsiye ederim ev içinde gayet uyumlu hayvanlar helede tuvalet konusunda çok titizler.

Eski 29-09-2012, 16:48   #66
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-06-2012
Balık veya kaplumbağa almayı düşünüyorum.Tüylüler biraz daha bekleyecek gibi

Ali_askn beğendi.
Denizardacan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2012, 19:17   #67
Ağaç Dostu

O zaman balık daha iyi sanırım kaplumbağalar koku yapıyor tavsiye etmem

Eski 29-09-2012, 22:08   #68
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
ablacım kedin çok asil bir kedidir çünkü ankara cinsiydi benim kızımda kumundan başka hiç bir yere asla yapmadı bana geldiğinde avuç içi kadardı asla hiç bir yere çişini yapmazdıdediğin gibi kirliyse bile bağıra bağıra gezerdi ama yine başka bir yere yapmazdı ankara kedilerri çok asil hayvanlardır ben onlara bitiyorum çok seviyorum..benim kızım hiç sokağı bilmezdi pencere önünde oturup dışarıyı seyrederken ALLAH verede bir kuş uçsun camın önünden ödü kopardı aniden kendini koltuktan aşağı atardı gülmekten ölürdük..Oğlum hamster getirdi bir gün tuhaf tuhaf baktı yaklaşmadı,birgün oğlum kedim yattığı yerde o görmeden üzerine bıraktı hamsterı yavrum havaya zıpladı yaa))ödü kopardı o yanına yakalşınca kaçacak yer arardı))benim kızım kedi değildi yaa farklı bişeydi kuzum benim rahat yatsın yerinde((bana ne istediğini çok güzel anlatırdı,bende onu anlardım ama...hala 1yıl geçmesine rağmen acısı içimde..Dile kolay 11 yıllık can yoldaşımdı((

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2012, 23:19   #69
Ağaç Dostu

Fatih's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Galeri: 66
Sayfan hayırlı olsun Ali.

Balıkların da gayet minikler.Bilmem hiç izledin mi doğumlarını ama tavsiye ederim. Benimde bundan 2-3 ay önce harika renklere sahip yavrularım vardı. Ama yavru tankındaki olumsuzluktan bütün yavrularım kaybettim. Anaçlar iyiler ama hafta içi gidecekler. Şu sıralar ciklet besliyorum SP. Tavsiye ederim. Özellikle onlarında ağızlarını doldurmasını izlemelisin.
Eğer lepistes yavrularını ayırmıyorsan anneleriyle aynı tanktaysa rafyadan bitki grubu yapmanı öneririm. Ben hiç ayırmıyorum yavrular renklenene ve cinsiyetleri belli olana kadar.
Yem olarak ne kullanıyorsun?

Ali_askn beğendi.
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-09-2012, 00:14   #70
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
ablacım kedin çok asil bir kedidir çünkü ankara cinsiydi benim kızımda kumundan başka hiç bir yere asla yapmadı bana geldiğinde avuç içi kadardı asla hiç bir yere çişini yapmazdıdediğin gibi kirliyse bile bağıra bağıra gezerdi ama yine başka bir yere yapmazdı ankara kedilerri çok asil hayvanlardır ben onlara bitiyorum çok seviyorum..benim kızım hiç sokağı bilmezdi pencere önünde oturup dışarıyı seyrederken ALLAH verede bir kuş uçsun camın önünden ödü kopardı aniden kendini koltuktan aşağı atardı gülmekten ölürdük..Oğlum hamster getirdi bir gün tuhaf tuhaf baktı yaklaşmadı,birgün oğlum kedim yattığı yerde o görmeden üzerine bıraktı hamsterı yavrum havaya zıpladı yaa))ödü kopardı o yanına yakalşınca kaçacak yer arardı))benim kızım kedi değildi yaa farklı bişeydi kuzum benim rahat yatsın yerinde((bana ne istediğini çok güzel anlatırdı,bende onu anlardım ama...hala 1yıl geçmesine rağmen acısı içimde..Dile kolay 11 yıllık can yoldaşımdı((
Evet ablacım gerçekten çok temiz hayvanlar. kedin için çok üzüldüm inşallah şebneme bir eş bulursam torunlarımdan vereceğim sana

GÜLSEN_ beğendi.
Eski 30-09-2012, 00:17   #71
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih Mesajı Göster
Sayfan hayırlı olsun Ali.

Balıkların da gayet minikler.Bilmem hiç izledin mi doğumlarını ama tavsiye ederim. Benimde bundan 2-3 ay önce harika renklere sahip yavrularım vardı. Ama yavru tankındaki olumsuzluktan bütün yavrularım kaybettim. Anaçlar iyiler ama hafta içi gidecekler. Şu sıralar ciklet besliyorum SP. Tavsiye ederim. Özellikle onlarında ağızlarını doldurmasını izlemelisin.
Eğer lepistes yavrularını ayırmıyorsan anneleriyle aynı tanktaysa rafyadan bitki grubu yapmanı öneririm. Ben hiç ayırmıyorum yavrular renklenene ve cinsiyetleri belli olana kadar.
Yem olarak ne kullanıyorsun?
çok teşekkür ederim evet bir çok kez izledim doğumları . Evet ciklette besledim gerçekten ağzında gezdirip korumaları çok mükemmel. benimkiler alıştılar hiç yemiyorlar yavruları yem olarak ta pul yem kullanıyorum.

Eski 02-10-2012, 10:13   #72
Ağaç Dostu

ilksenozturk's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2007
sayfanız hayırlı olsun
az zamanda çok çeşit edinmişsiniz...

birkaç not paylaşmak isterim nacizane; sukulet cinsi bitkileri suda bekletmeyip direk toprağa dikmenizi tavsiye ederim. hatta bir gün kopmuş halde bekletir, yara yerini kurutur, öyle toprağa dikerler. kalanşolar, atlaslar, yılbaşı çiçekleri için durum böyle. suda çürüme ihtimalleri var.

yelken çiçeği - barış çiçeği bol su sever (aslen bataklık bitkisiymiş sanırım), suya kandıramıyorum ben benimkileri...

hoya çeliklerini daha küçük dallar halinde dikerseniz sanki daha yüksek olur şansı (forumda genel eğilim bu yönde)

İremsıla ve Ali_askn beğendi.
ilksenozturk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2012, 10:43   #73
Ağaç Dostu

Öncelikle çok teşekkür ederim ilksen hanım
Evet sukkulent cinslerinde ve hoyalarda böyle olduğunu biliyorum ama Çelikleri bana veren sevgili Gülsen ablam bu şekilde yapıp başarı elde ettiği için bende öyle yaptım gayet güzel köklen diler ve ektim şimdi Hoyalara gelince baya köklen diler çürüme falan yok önümüzde ki günlerde onları da ekeceğim . yelken çiçeğine gelince bunu bilmiyordum bundan sonra daha bol sulayacağım. Uyarılarınız için çok teşekkürler

ilksenozturk beğendi.
Eski 03-10-2012, 07:46   #74
Ağaç Dostu

İremsıla's Avatar

Giriş Tarihi: 26-08-2007
Günaydın Ali aşkın kardeşim,sizin gibi pozitif doğa sevdalısı gençleri aramızda görmek çok güzel.tömürcek ve sizin,yaşınıza rağmen bu kadar çiçekleri çok sevmeniz mutluluk verici.kedine bayıldım,pamuk şeker gibi çok tatlı maşallah.selamlar...

heva ve Ali_askn beğendi.
İremsıla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2012, 07:57   #75
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sayin ali_askn ,
İstediginiz gibi bir ruj cicegi bulmaniza sevindim.Cesitler de artmaya baslamis,ne kadar guzel.Gule gule buyutun tum ciceklerinizi.

Ali_askn beğendi.
Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2012, 12:20   #76
Ağaç Dostu

Evet sonunda buldum o güzel ruj çiçeğini

Tika beğendi.
Eski 03-10-2012, 12:22   #77
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İremsıla Mesajı Göster
Günaydın Ali aşkın kardeşim,sizin gibi pozitif doğa sevdalısı gençleri aramızda görmek çok güzel.tömürcek ve sizin,yaşınıza rağmen bu kadar çiçekleri çok sevmeniz mutluluk verici.kedine bayıldım,pamuk şeker gibi çok tatlı maşallah.selamlar...
Güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkürler Sizlerin desteğiyle bu sevdayı daha da büyütebiliyoruz ne mutlu bize

Eski 07-10-2012, 22:10   #78
Ağaç Dostu

evet paskalyalarım ekildi biraz büzüştüler ama umarım tutarlar

Eklenen Resimler

Eski 07-10-2012, 22:23   #79
Ağaç Dostu

yumrulu begonyam çoştukça coşuyor

Eklenen Resimler

Tika, almira, GÜLSEN_ ve 4 kişi beğendi.
Eski 07-10-2012, 22:26   #80
Ağaç Dostu

Kolyozum ve ruj çiçeğim yerlerini sevdiler hızla büyüyorlar ilk resimlere bakılınca baya fark ediliyor gelişimleri

Eklenen Resimler

heva, Tika, almira ve 8 kişi beğendi.
Eski 08-10-2012, 09:22   #81
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Kardeşim sonunda geldin ama tam geldin o şekerlale ne açmış ole ya sapsarı gözlerim gözlük camlarıma değdii gözlük olmasaydı dışarı fırlıcaklardı Dışarıya al demştim ondan sonra mı böle coştu bu abla

Ali_askn beğendi.
bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-10-2012, 09:24   #82
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Kardeşim yılbaşı ve paskalya çeliklerini şimdi gördüm de sanki dipleri ço ıslak gibi geldi bana çabucak çürür onlar çok az sula toprak nemlensin yeter tutar onlar ama sularsan çabuk çürüyor..

Ali_askn beğendi.
Eski 08-10-2012, 09:49   #83
Ağaç Dostu

Resimden öyle çıkmış kardeşim çok sulamıyorum az nemlendiriyorum begonyaya gelince dışarı koymaya kıyamadım saksısını değişip organik gübre koydu coştu seneye çoğaltıcam bu begonyaları çünkü bayıldım

Eski 08-10-2012, 13:28   #84
Ağaç Dostu

Ve Tömürcek kardeşimin gönderdiği çiçeklerim burdan tekrar teşekkür ediyorum kardeşimKutudaki görünümleri paketleme muazzam

Eklenen Resimler

Eski 08-10-2012, 13:33   #85
Ağaç Dostu

hepside sapasağlam geldi , aşk merdiveni,kılıç,paskalya,yılbaşı,çilli begonyam

Eklenen Resimler

Eski 08-10-2012, 13:36   #86
Ağaç Dostu

ve euphorbia milli paketleyeme dikkat lütfen

Eklenen Resimler

Eski 08-10-2012, 13:39   #87
Ağaç Dostu

Ve genel görünümleri yeni saksılarına diktim daha sonra çekip yükleyeceğim

Eklenen Resimler

Eski 08-10-2012, 13:41   #88
Ağaç Dostu

bunlarda menekşe yaprakları. paskalya çelikleri,mum çiçeği ve zambak

Eklenen Resimler

Eski 08-10-2012, 17:05   #89
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Kardeşim paketini sapasağlam almana çok sevindim güle güle büyüt kardeşim paketlemeyi baya uğraştım ama değmiş baksana toprakları falan dökülmesin diye hepsinin kökünü gazeteyle sarmıştım Kılıcın nasıl beğenmişsindir umarım uçları kırılmamış dimi ordan uzuyolar çünkü

Aa mustafa yok nerdeki o kargoyu kontrol eden kadın zaten bööle çıkarmış gözlerini bakıyodu acaba diyorumm şimd Itır biraz sararmış o yapraklarını temizle kardeşim çabucak toparlar o

Ali_askn beğendi.
Eski 08-10-2012, 17:07   #90
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Çok sevindim kardeşim o sarı begonyadan bana da çoğltacağın için minnettar kaldım adetaa hahaha

Ali_askn beğendi.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025