![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Bu gülde domatesli bahçe açmıştı ama biri koparmak istemiş dalı kırmış öylecede bırakmış gülü resimlemek için elimle doğrulttum ama sonrasında kıyamadım öyle bırakmaya koparıp getirdim eve suya koydum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Phytolacca Americana/pokeweet/şekerci boyası olduğunu öğrendiğim bu bitki nin üzüm gibi olan meyvesi çok güzel görünüyor.Bu bitki boya yapımında kullanılıyor.Meyveleri çiğ iken zehirli.Halk arasında yemek renklendirici olarak kullanılır.İçerdiği alkolodiler sebebiyle aşırı tüketimi zararlı etkilere yol açan bir bitki olduğunu öğrendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Gülsen abla merhaba, Daha önce yazdığımı düşünmüştüm ama bulamadım, demek yazmadım, öncelikle tebrik ederim nişanınızı, Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun inşallah. El işlerine yine bayıldım, gerçekten çok kaliteli işler hepsi, lacivert olan bence en güzeli. Bisikletinize ve bebek arabanıza da birşey denilmez, onlara ancak kıskançlıkla karışık fesat edilebilir. Son olarak gönderdiğiniz hoya carnosamdan bahara kadar bir hareket beklemiyordum ama sürgün vermiş ![]() Çok teşekkür ederim tekrar, kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|