![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
rica ederim ablacım benim bir kardeşim var biliyosun oda sensin seni düşünmeyip kimi düşüneyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
dün hava günlük güneşlikte (hoş bir kaç gündür aynı sanki kış değilde bahar geliyor) aldım fotoğraf makinamı elime çıktım komşu bahçeleri ziyarete bir kaç resim çektim sizlerle paylaşmak istedim...Bizim sitenin hemen yanındaki küçük parktaki yabani gül sanırım (adını tam bilmiyorum ) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Cotoneaster horizontalis/dağ muşmulası olduğunu öğrendiğim bu çalı formundaki bitkinin kırmızı meyveleri çok güzel duruyordu ama tadı güzel olmayan ve bol çekirdekli bu meyveler kuşları çekermiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
bu da inci çalısı,her yaprak arasında minik minik bordo renkte meyveleri var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Komşu sitenin bahçesine resim çekmek için girdiğimde bu domatesi es geçemedim bakarmısınız iki taşın arasında yeşermiş ve üstelik üzerinde domates bile vardı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bu gülde domatesli bahçe açmıştı ama biri koparmak istemiş dalı kırmış öylecede bırakmış gülü resimlemek için elimle doğrulttum ama sonrasında kıyamadım öyle bırakmaya koparıp getirdim eve suya koydum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|