agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-09-2012, 11:31   #181
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sağolasın ablacığım bizde çok keyif aldık seninle vakit geçirmekten. koşturma içinde seni yorduk biraz ama kısıtlı zaman bunada şükür diyoruz. sana bir hafta dinlenme yok anlaşılan saksı değişimine başladıysan... bende dün değişimleri yaptım şimdi ful un seni ful kadar güzel olması için gelip gidip rahatsız etmek var.. salih eve geldikten sonra orkideleri gelip gidip sevmeye iyi ki aldık demeye koyuldu. bilmiyorum ali bey seni eli kolu dolu görünce iyiki almışsın gülsenciğim dedimi merak ediyorum ? hoş alışkındır benimkide laf... yine beklerim başımız üstünde yerin var sevgili ailene selamlar.

GÜLSEN_ ve YeniGine beğendi.
sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 11:32   #182
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
nihayet suda köklendirmeyi başardığım gloxinyalarım

Eklenen Resimler

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 11:39   #183
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
sağolasın ablacığım bizde çok keyif aldık seninle vakit geçirmekten. koşturma içinde seni yorduk biraz ama kısıtlı zaman bunada şükür diyoruz. sana bir hafta dinlenme yok anlaşılan saksı değişimine başladıysan... bende dün değişimleri yaptım şimdi ful un seni ful kadar güzel olması için gelip gidip rahatsız etmek var.. salih eve geldikten sonra orkideleri gelip gidip sevmeye iyi ki aldık demeye koyuldu. bilmiyorum ali bey seni eli kolu dolu görünce iyiki almışsın gülsenciğim dedimi merak ediyorum ? hoş alışkındır benimkide laf... yine beklerim başımız üstünde yerin var sevgili ailene selamlar.

Canım benim valla alıştı artık ali gittiğim yerden elim kolum çiçeklerle dolu gelememe.Bunları nerden aldın dedi arkadaşların hediyesi dedimama izmire gidemiyorum missmenasımla görüşemiycem ona çok üzüldüm sibelim,eşim biraz rahatsızlandı Gördünmü getirdiklerimin son halini ablacım nasıl olmuşlar? fulunu rahat bırak gidip gelip taciz etmesenin elinin bereketi varken hepsi güzel olucak ablacım salih orkidelerin sende fulun dibinden ayrılmazsınız artıkbaşın gözün sağolsun ablacım sizi tanıdığıma çok memnun oldum.

sibelim ve YeniGine beğendi.
Eski 11-09-2012, 11:39   #184
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

köklenmesi için suda bekleyen diğer çiçekler

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 11:43   #185
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

yeni kaktüslerim ve yeni saksıları

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 11:43   #186
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bunlarda yeni saksılarında

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 11:52   #187
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
ali abiye çok geçmiş olsun . bak yalnız bıraktın ondan hastalandı, şimdi nazlanıyordur sana . resimler çok güzel allah bitkilerinin bereketini arttırsın ( sayıya değil öze baktığını biliyorum) izmire gidememene üzüldüm ama canın sağ olsun inşallah bir dahakine gidersin . belki toplu bir görüşmeyi kaçırmış oluyorsun ama her işte bir hayır vardır.

GÜLSEN_ ve demircool beğendi.
sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 12:01   #188
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
sn.GÜLSEN hanım yeni kaktüsleriniz hayırlı olsun eşinizede geçmiş olsun....

GÜLSEN_ beğendi.
Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 13:21   #189
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
ali abiye çok geçmiş olsun . bak yalnız bıraktın ondan hastalandı, şimdi nazlanıyordur sana . resimler çok güzel allah bitkilerinin bereketini arttırsın ( sayıya değil öze baktığını biliyorum) izmire gidememene üzüldüm ama canın sağ olsun inşallah bir dahakine gidersin . belki toplu bir görüşmeyi kaçırmış oluyorsun ama her işte bir hayır vardır.

Teşekkür ederim sibelim,kesinlikle nazlanıyo ama napalım hayırlısı olsun

Eski 11-09-2012, 13:22   #190
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI Mesajı Göster
sn.GÜLSEN hanım yeni kaktüsleriniz hayırlı olsun eşinizede geçmiş olsun....

Teşekkür ederim BAYÇALI hem çiçeklerim için hem eşimin rahatsızlığı için.

Eski 11-09-2012, 15:44   #191
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2012
bayıldıımmm.... hepsi mükemmeller..

benim de yaklaşık 20-25 tane kaktüs ve bitkim vardı. hepsi hallerinden memnunken birden çoğunda bi bakımsızlık söz konusu oldu ve sanırım bir kaçını kaybettim. en acısı orkidemde oldu. yavruyken hediye edildi bana ve bana denildiği aralıklarda ve miktarda suladım. bir defa beyaz bi çiçek açtı ve sonrasında sararıp öldü. çok üzüldüm.

inşallah sizinkiler hep böyle sağlıklı olurlar. maşallah.

GÜLSEN_ beğendi.
fdogru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 17:55   #192
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-03-2010
Maşallah gülşen hanım yeni kaktüsleriniz çok güzel ayrıca yılan kaktüsü açınca bizlere sunmayı unutmayın

GÜLSEN_ beğendi.
Ali_askn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 20:13   #193
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fdogru Mesajı Göster
bayıldıımmm.... hepsi mükemmeller..

benim de yaklaşık 20-25 tane kaktüs ve bitkim vardı. hepsi hallerinden memnunken birden çoğunda bi bakımsızlık söz konusu oldu ve sanırım bir kaçını kaybettim. en acısı orkidemde oldu. yavruyken hediye edildi bana ve bana denildiği aralıklarda ve miktarda suladım. bir defa beyaz bi çiçek açtı ve sonrasında sararıp öldü. çok üzüldüm.

inşallah sizinkiler hep böyle sağlıklı olurlar. maşallah.

arkadaşım fdogru keşke 2 gün önce yazsaydın bana tekirdağdaydım seninle tanışma şansım vardıama kısmet işte .kaktüslerinin ve diğer çiçeklerinin resimlerini paylaşmanı dilerim, o güzellikleri paylaş bizimle. Orkidene üzüldüm ama napalım her canlının bir ömrü vardır bitince bitiyor işte teşekkür ettim iyi dileklerin için sayfamı ziyaretin beni mutlu etti arkadaşım bol çiçekli günler hepimizin olsun

Eski 11-09-2012, 20:13   #194
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Ali kardeşim kesinlikle silvestriim açar açmaz resmi paylaşılıcak merak etme

Eski 11-09-2012, 20:15   #195
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bunlarda İstanbula gitmeden kuruttuğum dolmalık kabak ve biberlerim

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 20:17   #196
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bu miniği sokakta çocukların elinde perişan bir halde buldum. Her tarafı pislik içinde çocukların elinde mahvolmuştu, eve getirdim oğlumla yıkadık temizledik 15_20 gün kadar baktık beni annesi yerine koymaya başlamıştı artıkama daha fazla alışmamam gerektiği için kuzenime verdim bakıyor. şimdi kocaman bir kedi.

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 20:25   #197
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Evet arkadaşlar İstanbul tatili bitti yine biz çiçekçiler gittiği yerden çiçeksiz dönermi? dönmeeez! İşte bu yenigine kaktüsüm çok teşekkür ederim arkadaşım. Adını bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum

İsmi Aloe Aristata Gülsen Hanım.

Silvestriiniz beni şaşırttı doğrusu güz silvestrisi olmuş. Olsun, güzel her mevsimde güzeldir.

GÜLSEN_ beğendi.
sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 21:17   #198
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Teşekkür ederim sevgili sakdag, silvestrimi şimdi faceede bir arkadaşım sordu kaç yaşında diye? silvestriim henüz 1 yaşında geçen yaz kuş parmağımın yarısı kadardı ektiğimde ama hiç çiçek açmamıştı ilk defa açıcak bakalım kırmızımı turuncumu merak ediyorum

sakdag beğendi.
Eski 11-09-2012, 23:31   #199
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili GÜLSEN im; görüyorum ki bitkilerini çok özlemişsin. Döner dönmez hemen geçmişsin başlarına. Benim de 3 tane yılan kaktüsüm var. 2 ay kadar önce çiçeklerini açtılardı. Şimdi bakıyorum (kiii sanıyorum senin sayfandan sonra daha çok bakacağım) bir iki dalı upuzuun oldular, üzerlerinde yavruları oluştu fakat yavrular kopup düşüyor. Ne tavsiye edeceksin bana?

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 07:02   #200
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Günaydın arkadaşım.Yavrularda kopmalar dökülmeler oluyor bu engelenemez bir durum maalesef. ama suyunu her zaman söylediğim gibi az ama çok az verin ve bol güneş, inanın benim yaptığım özel bir bakım yok arkadaşım, ya beni seviyorlar, ya da balkonumu seviyorlar artık bilmiyorumdünden beri arkadaşlarımın çoğu bunu soruyor.Silvestriimin bakımını. inanın arkadaşlar özel bir şey yapsam paylaşırım ama yok. Az önce çıktım baktım balkona tomurcuk açmışmı diye açmaya başlamış onu resimliyorum arkadaşlar birazdan görebilirisiniz açmış halini. Bu arada onu resimlemek için çıktığımda beyaz kaktüsüm ondan önce kıskançlık yapıp açmış onuda resimledim

Eski 12-09-2012, 08:43   #201
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Veee eveeett herkese günaydıınn

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 08:45   #202
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

buda kıskanç kızım beyaz kaktüsüm çiçeklerin biri doğuya diğeri batıya doğru açtığı için ayrı ayrı çekmek zorunda kaldım

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 09:24   #203
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bu kaktüsümde sibelimin hediyelerinden biri buda dün açmıştı tam açmasını bekliyorum ama açarmı bilmem

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 11:15   #204
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-12-2010
Unhappy

Alıntı:
Veee eveeett herkese günaydıınn
İnşallah benim yılan kaktüsüm de ılerde bu renk açar

GÜLSEN_ beğendi.
beka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 13:03   #205
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-03-2011
Merhaba Gülsen Hanım,
gönderdiğiniz mum çiçeği çeliklerinden 1 adedini köklendirmeyi başardım. Sizin burada sayfanız olduğunu bilmiyordum. Şu an için kaktüsler ile de ilgilenmediğimden bu bölüme hiç girmemiştim. Gerçi bundan 15 yıl kadar önce benimde kaktüs sevdam vardı. Hatta o zaman bir kaktüsüm vardı ki görülmeye değerdi. Kaktüsüm sizide de olan kaynana topuzundandı ve boyu yaklaşık 70 cm yi bulmuştu. Boya gitmesi için sağından solundan çıkardığı yeni yavrularını hep koparıyordum. İnanın ABD nin çöllerinde yetişen ulu kaktüslere benziyordu. O zamanlar Ankara'da idim. O kaktüsümü orada ki site bahçesine ekmiştim. Şuan yaklaşık 3 yıldır Düzce'deyim. Ankara ile bağlarımız koptu. Şuan Kaktüsüm ne durumdadır bilmiyorum. Sosyal hayatımda yaşamış olduğum problemler ve sorunlar sebebi ile uzun süre çieçeklerden ayrı kaldığımdan kaktüs sevdamda sona erdi. Şimdi 1-2 yıldır tekrar çiçekler ile ilgilenmeye başladım. Ama kaktüslere ilgim yok. Herneyse ben sizin sayfanız olduğunu bilmediğimden köklendirdiğim mum çiçeğini http://www.agaclar.net/forum/1014740-post5807.htm sayfasına eklemiştim. Aşağıda eklentinin de adresini veriyorum.
Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür eder selam ve sevgilerimi sunarım.
Eklenti 329320

wellness Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 13:11   #206
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-03-2012
Sayfanız hayırlı olsun Gülsen Hanım...Siz geç bile kalmışsınız bence sayfa açmakta. Yolladığınız tohumlardan japon fenerini ekmiştim, çok çabuk ve hızlı bir şekilde ne bulursa sarılarak büyümeye devam ediyor. Diğerlerini martta ekeceğim. Tekrar teşekkürler.

GÜLSEN_ beğendi.
Dilek Sarıkaya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 13:32   #207
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Hhatice's Avatar

Giriş Tarihi: 15-12-2006
Galeri: 2
Sayfanız hayırlı olsun .Çiçeklerinize bayıldım .İyi günlerde büyütün

GÜLSEN_ beğendi.
Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 14:15   #208
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-03-2010
maşallah ne güzelmiş yılan kaktüsünün rengi beyazda mükemmel harika görünüyorlar iç açıcı

GÜLSEN_ beğendi.
Ali_askn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 14:39   #209
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-03-2011
Gülsen Hanım tekrar merhaba,
konu kaktüsten açılmışken haddim olmayarak size bir tavsiyede bulunayım. Kaktüsler fazla ilgiden hoşlanmazlar. Onlara ilgisiz davranırsanız güzelleşirler. Toprağı ise öyle ahım şahım bir toprak olmasın. Gelişigüzel kumlu çakıllı bahçe toprağını severler. Sulamayı ise yaz sıcaklarında haftada ya da 10 günde bir, kışın ise unutun gitsin. Ayda bir ya da 2 ayda bir sulama yapın kışın ise.

GÜLSEN_ beğendi.
wellness Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 15:00   #210
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2012
Alıntı:
arkadaşım fdogru keşke 2 gün önce yazsaydın bana tekirdağdaydım seninle tanışma şansım vardıama kısmet işte .kaktüslerinin ve diğer çiçeklerinin resimlerini paylaşmanı dilerim, o güzellikleri paylaş bizimle. Orkidene üzüldüm ama napalım her canlının bir ömrü vardır bitince bitiyor işte teşekkür ettim iyi dileklerin için sayfamı ziyaretin beni mutlu etti arkadaşım bol çiçekli günler hepimizin olsun
ayyy bunu duyduğuma nasıl üzüldüm bilemezsiniz. tekrar gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi misafir etmek isterim. engin bilgilerinizden yararlanmak da cabası

GÜLSEN_ beğendi.
fdogru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025