![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim sn.BAYÇALI inşallah sizleride görürüz bu güzelliklerle ayrıca aldıklarınızı sayfamda paylaşmanızı bekliycem bakalım nasıl bakılıyorlar çocuklarım bol çiçeklerini görürüz inşallah![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Estağfirullah sn.BAYÇALI nasıl oldu çiçekleriniz sağ salim elinize geçti umarım.gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim güle güle büyütün hepsinide bol çiçeklerini görün inşallah atlasınızı nerden kesip gönderdiğimi gördünüz sanırım![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
slivestrii de saksısına diktim kaynana topuzunuda dediğiniz şekilde diktim şimdi sabırla köklenmelerini bekliyeceğim kızılay ve hoya halen suda köklenmelerini bekliyorum tohumları bahardamı dikeyim yoksa buaralar diksem olurmu fotolarını çekip sayfanızda paylaşacağım.![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn.BAYÇALI tohumları nakkaş sarmaşığını ekin o arsızdır, çabuk yeşerir.Aslında ne tohumu gönderdiğimi bile unuttum desem bana gülmeyin bu aşırı unutkanlık benim başımın belası diğerlerini de ekebilirsiniz bence çünkü artık sonbahar. Zaten tohumların hepsini ekmeyin biraz şimdi ekin olmadı diğer kalanını baharda ekim yaparsınız . Fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|