![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum serdar bey ve eşi eli gönlü bol insanlar ALLAH hep kendileri gibi kişilerle karşılaştırsın onları ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
fulumun çiçekleri o kadar büyüktü ki dalı taşıyamıyordu bazen |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
kaktüslerim
Kaktüslerimden bazıları ustalarım beni bağışlasın, türkçe isimleri unutuyorum kaldı ki latince isimleri aklımda tutmam mümkün değil ![]() bu kaynana topuzum lila açan kaktüsümün yavrusu ve onun etrafındaki yavruları ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Echinopsis..bu anne kaynana topuzu yaklaşık 18 yaşında hala tomurcukları var açıcak Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 17:10 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
echveria
Echveria yı bu yaz izmirden almıştım ama eve geldiğimde halamın bana verdiği Echveria da aynı çiçek açmış görünce kızım o benim diye el koydu ![]() ve hala çiçek açıyor çok güzeller ama ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bu da benim Echveriam benimki çiçeklerini açtı bitirdi bir sürü de bebekler verdi bana sanırım baharda çoğaltacağım![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
opuntia vestita cristata
umarım yanlış yazmamışımdır bir tek bu kaktüsün adını not almıştım sizlerede yazayım dedim çok severek almıştım bu kaktüsü kıvır kıvır yelpaze gibi çok güzel ama şimdi böyle çıkıntılar verdi sanırım büyüme evresinde![]() |
|
|
|
![]() |
|
|