agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-12-2012, 10:40   #1231
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2010
Galeri: 18
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Dün can dostum yüreği güzel arkadaşımdan gelen kargomda ne varsa sizlerle paylaşmak istedim, ve kargo gönderirken nasıl paket yapılacağına lütfen dikkat edin çünkü gelen kargoda bir yaprak bile kırılmamıştı sizlere örnek olur amacıyla paylaşmak istedim
5 lt. çimlendirme torfu,cam süt şişesinde diatomitte köklendirilmiş madagaskar yasemini,büyük ped şişede pasiflora ve pembe yazsemin çelikleri,küçük ped şişede köklendirilmiş 2 renk burgmensialar,vardı..
Gözün aydn..çok itinalı hazırlamış gönderen,ellerine sağlık..Güle güle büyüt.Hazie sandığı resmen.

farpali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-12-2012, 21:58   #1232
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
bugün can dostum hazan-z nin ve sn.ankstel hocamın gönderdiği kaktüs tohumlarını ektim ve sizler için resimledim zengarden dan aldığım çimlendirme torfunu aldığım strafor kutuya koyup üzerini elimle hafif bastırarak düzelttim,torfun üzerine kuartz kum serpip üzerine tohumlarımı yerleştirdim ve tekrar üzerlerini kapatıcak şekilde kuartz kumla kapattım. 7 ayrı kaktüs tohumu ekeceğim için kutunun içine dosyadan kestiğim plastik parçalarıyla böldüm ve her bölüme ektiğim tohumların isimlerini kutunun dış kısmına yapıştırdım

Eklenen Resimler

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-12-2012, 22:02   #1233
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bugün teyzemi bir ziyaret edem dedim anaamm bir gittim yılbaşılar menekşeler hep açmış dayanamadım sizler için görüntüledim

Eklenen Resimler

Düzenleyen GÜLSEN_ : 31-12-2012 saat 23:48
Eski 31-12-2012, 22:05   #1234
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

ve menekşeler

Eklenen Resimler

Eski 31-12-2012, 22:10   #1235
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

küçük balkonuma güneş gelmediği için küçük balkonumdaki yılbaşı ve paskalyaları dün büyük balkona taşıdım,komşunun kırık sedirini alıp kırık yerlerini çakıp yılbaşılara seralık ortam hazırladım ama saksının biri devrilince balkon çamur oldu öylecede resimledim artık kusuruma bakmayın

Eklenen Resimler

Eski 01-01-2013, 10:46   #1236
Ağaç Dostu

İremsıla's Avatar

Giriş Tarihi: 26-08-2007
Günaydın gülsen abla,yeni bir yılın sabahına teyzenizin çiçekleriyle uyanmak güzeldi.hepsinin maşallahı var,yılbaşılar hep balkondamı duracak merak ettim...sevgilerimle...

hazan-z ve GÜLSEN_ beğendi.
İremsıla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 00:05   #1237
Ağaç Dostu

hazan-z's Avatar

Giriş Tarihi: 17-04-2009
Sevgili Gülsen,yeni yıl hediyesi olarak gelen nakliye kamyonunu seninle paylaşmak istedim.Gönderen arkadaşım en az senin kadar sevdiğim bir dost.Mutluluğumu sayfanda paylaşmak istedim canım.Sevgili Nilgün arkadaşım umarım bu nakliye kamyonundan sana da gelir.

hazan-z Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 17:43   #1238
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-11-2012
Mutlu yıllaarrrr

Ablacımm, nice mutlu yıllaraa, içindeki sevgiyle, ailenin huzuruyla, sağlıkla mutlulukla nice mutlu yıllara..

Benim senecio öldü.. Zaten küçüktü, şimdi bakıyorum bakıyorum, belki kendini toparlar diye, hava da sanki inat etmiş gibi, güneşi parlatmıyor kaç gündür, azzıcık güneş olsa hemen koyuvericem önüne ama..

Taner Bey internet üzerinden satış yapmıyor artık, sitedeki üyelerden bazı isteklerde bulunmuştum, güzel dileklerde bulunan güzel arkadaşlarımın desteği oldu sadece.. Hala bitki yok ama olsun benim ümidim var bi gün bir yanıt gelecek o yüzden yazmıştım onları

Abla ne diyorsun seneciom toparlar mı kendisini

Druppel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 18:50   #1239
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Druppel Mesajı Göster
Ablacımm, nice mutlu yıllaraa, içindeki sevgiyle, ailenin huzuruyla, sağlıkla mutlulukla nice mutlu yıllara..

Benim senecio öldü.. Zaten küçüktü, şimdi bakıyorum bakıyorum, belki kendini toparlar diye, hava da sanki inat etmiş gibi, güneşi parlatmıyor kaç gündür, azzıcık güneş olsa hemen koyuvericem önüne ama..

Taner Bey internet üzerinden satış yapmıyor artık, sitedeki üyelerden bazı isteklerde bulunmuştum, güzel dileklerde bulunan güzel arkadaşlarımın desteği oldu sadece.. Hala bitki yok ama olsun benim ümidim var bi gün bir yanıt gelecek o yüzden yazmıştım onları

Abla ne diyorsun seneciom toparlar mı kendisini
Canım yeni yıl dileklerin için çok teşekkür ederim hep birlikte sağlıklı huzurlu bol paralı ve bol çiçekli yıllar diliyorum hepimize..

ablacım şuanda bitkilerin uykuya geçtiği dinlenme dönemi olduğu için kimse çiçek paylaşımı pek yapmıyor çünkü gönderilen çiçekler tutmuyor ölüyorlar maalesef.seneiconu görmedim bir resim eklersen bakayım ümit varmı yokmu

hazan-z beğendi.
Eski 02-01-2013, 18:54   #1240
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hazan-z Mesajı Göster
Sevgili Gülsen,yeni yıl hediyesi olarak gelen nakliye kamyonunu seninle paylaşmak istedim.Gönderen arkadaşım en az senin kadar sevdiğim bir dost.Mutluluğumu sayfanda paylaşmak istedim canım.Sevgili Nilgün arkadaşım umarım bu nakliye kamyonundan sana da gelir.

Sevgili can dostum hazan-z gelen nakliye kamyonundaki bütün çiçekleri güle güle büyüt sağlıkla bol çiçeklerini görelim inşallah

hazan-z beğendi.
Eski 02-01-2013, 19:42   #1241
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bugün pazar gününden beri kedinin ağzında yavrusunu gezdirdiği gibi yılbaşılrımı nereye koyucamı şaşırdım balkona komşunun sedirini alıp çaktım çakıştırdım baktım gece soğuk oluyor kıyamadım dışarda tomurcukları büyüdü açmadan solarsa çok üzülürdüm ve tekrar içeri aldım

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 19:53   #1242
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Gülsen ablacım maşallah yılbaşılar nekadar güzel O balkondaki sediri demek sen çaktın ha abla Bukadar el işi, ev işi, çiçek bakımının dışında birde keser ustalığın varmışta haberimiz yok oldu mu şimdi bu gülsen abla

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 19:56   #1243
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bugün camprea orkidemi saksı değişimi için boşaltınca, baktım bir sürü ayrılması gereken kökleri var, bende büyük bir itina ile tek tek kökler tel kadayıf gibi ellerimle ayırarak ayrı saksılara adlım inşallah sağlıkla büyürler

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 19:57   #1244
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bütün aşamaları sizin için görüntüledim faydalanabilirsiniz diye kuru ve çürük kök yoktu çok şükür gayet sağlıklıydı kökleri

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:00   #1245
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

vee işte sonunda böyle 4 güzel saksı campream oldu

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:04   #1246
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

şimdi campreyı ayırmışken birde dendrobiuma el atayım dedim Dendrobiumun soldaki dalı kesilip 2 ye bölünüp 2 ayrı çelik olarak perlite ektim köklenir inşallah

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:07   #1247
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

ve işte perlitte ekilen Dendrobium çelikleri

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:10   #1248
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Dendrobiumlar birbirlerine öyle kenetlenmişlerdiki o kökler tek tek incinmeden öyle ayırdımki anlatamam

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:12   #1249
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Vee dendrobiumu ayırırken bir filiz vermişti gördüm veeeee

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:21   #1250
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

sanırım buda çiçek tomurcuğu inşallah öyledir

Eklenen Resimler

Eski 02-01-2013, 20:51   #1251
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Gülsen ablacım maşallah yılbaşılar nekadar güzel O balkondaki sediri demek sen çaktın ha abla Bukadar el işi, ev işi, çiçek bakımının dışında birde keser ustalığın varmışta haberimiz yok oldu mu şimdi bu gülsen abla

Evet ablam valla her şeyi tek başıma yapmaya alışkınım ben elektirik işi tamir işi aa böyle çivi çakma bunlar bişey değil yaparım yani

Eski 02-01-2013, 21:02   #1252
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Ellerinize sağlık inşallah hepsi güzel güzel gelişirde sizi üzmezler. Sevgiler

hazan-z, GÜLSEN_ ve shenile beğendi.
serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 22:59   #1253
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Evet ablam valla her şeyi tek başıma yapmaya alışkınım ben elektirik işi tamir işi aa böyle çivi çakma bunlar bişey değil yaparım yani
Maşallah gülsen ablacım ya ben sediri çaktım falan deyince şakadan takılıyosun zannettim Hadi çivi keser ustalığına da alıştık diyelim şimdi bide tamir elektrik işi çıktı iyi mi Valla abla çok marifetli çok neşeli bi insansın Allah hepsini daim etsin

hazan-z ve GÜLSEN_ beğendi.
Eski 03-01-2013, 10:33   #1254
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
Ellerinize sağlık inşallah hepsi güzel güzel gelişirde sizi üzmezler. Sevgiler
Çok teşekkürler serkan bey inşallah üzmezler hep beraber görücez artık

Eski 03-01-2013, 10:35   #1255
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Maşallah gülsen ablacım ya ben sediri çaktım falan deyince şakadan takılıyosun zannettim Hadi çivi keser ustalığına da alıştık diyelim şimdi bide tamir elektrik işi çıktı iyi mi Valla abla çok marifetli çok neşeli bi insansın Allah hepsini daim etsin
Ne yapayım ablacım,ben ir iş için kimseye minnet etmem, kendime minnet ederim.O zamanda böyle her işte parmağın oluyor iyi böyleyim ama. Çok büyük tamirat işleri olmazsa kendim hallederim. AMİİİİNNN İNŞALLAH ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Eski 03-01-2013, 13:49   #1256
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Ne yapayım ablacım,ben ir iş için kimseye minnet etmem, kendime minnet ederim.O zamanda böyle her işte parmağın oluyor iyi böyleyim ama. Çok büyük tamirat işleri olmazsa kendim hallederim. AMİİİİNNN İNŞALLAH ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Valla çok iyi bişey abla ellerine sağlık ayrıca Her yiğidin harcı değil bu işler eniştem keseri tutup çivi bile çakamıyo

Eski 03-01-2013, 14:40   #1257
Ağaçsever

Papağan's Avatar

Giriş Tarihi: 13-11-2012
Alıntı:
Valla çok iyi bişey abla ellerine sağlık ayrıca Her yiğidin harcı değil bu işler eniştem keseri tutup çivi bile çakamıyo
Tömürcek çok ayıp,duymasın enişte

Papağan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-01-2013, 17:56   #1258
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Karar verdim Gülsen abla, sen orkidelerin PİRİ'sin. )

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-01-2013, 19:12   #1259
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Balkonda yan yana dizdiğiniz saksıların düzeni çok hoşuma gitti.Çiçek,saksı bolluğunu seviyorum.
Evin içine almışsınız sanırım bir kısmını,yılbaşı çiçeklerini seviyorsunuz.Bende de iki minicik tomurcuklanan çelik var.Balkon serasında duruyorlar.
Orkideleriniz de çok güzel.Saksı-toprak değişimi fotoğraflarınız çok bilgilendirici olmuş.Ben orkidelerle şimdilik iyi anlaşamıyorum.Bir tane orkidem var;ama iyi bakamadığım için çiçek sapı kurudu.Kökleri de iyi durumda olmadığından toprağından çıkarıp diatomite diktim.Hayata tutunur umarım.

hazan-z beğendi.
Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-01-2013, 21:10   #1260
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Balkonda yan yana dizdiğiniz saksıların düzeni çok hoşuma gitti.Çiçek,saksı bolluğunu seviyorum.
Evin içine almışsınız sanırım bir kısmını,yılbaşı çiçeklerini seviyorsunuz.Bende de iki minicik tomurcuklanan çelik var.Balkon serasında duruyorlar.
Orkideleriniz de çok güzel.Saksı-toprak değişimi fotoğraflarınız çok bilgilendirici olmuş.Ben orkidelerle şimdilik iyi anlaşamıyorum.Bir tane orkidem var;ama iyi bakamadığım için çiçek sapı kurudu.Kökleri de iyi durumda olmadığından toprağından çıkarıp diatomite diktim.Hayata tutunur umarım.
sevgili tika keşke resimleyip yardım alsaydınız,orkidenizi diatomite ekerken çürümüş kökleri, sterilize edilmiş bir makasla temizlemeniz gerekti bunu yaptınızmı acaba ??? yoksa orkideniz ölebilir

Tika, hazan-z ve mrduran beğendi.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025