![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Gülşen hanım çiçeklerinizde saksılarınızda çok güzeller. Devamını bekleriz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
evet taze kökleri gördüm maşallah yapraklar çok güzel olmuş ilk resimden seçemedim sanırım.. benim güzelleride bi ara yüklerim bakarsın sende. orkidelerim yavruladı bu sene çiçeğe biraz geç duracaklar sanırım hayırlısı sağlıklı olsunlarda nasılsa çiçeklenirler hiç acelem yok ( onlar acele etse fena olmaz ama ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
bu arada orkide besini kullan memnun kalırsın . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
gülsen abla o nasıl bir toprak sanki kırmızı toz bibere dikmişler yılbaşıyı? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
ablacım bizim buraların toprağı böyle kırmızı oluyor komşumda direk o otprağa ektiği için böyle yani bizdeki toprakların orijinal hali böyle hayatım |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
işte yeni saksılarım ve daha önce aldığım küçük boyu ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
veee bugünkü hediyem kırmızı katmerli kalaonchem diğer kalaonchelerimin yanında yerini aldı bir sürüde tomurcukları var ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
minik kalaonchemin katmerli pembiş çiçeği ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Sayın GÜLSEN , Gezdim, gördüm , beğendim , ağzım açık kaldı , imrendim , şok oldum (bir bitkiye 18 yıllık yazılıydı ) İNANIN DAHA ÖNCE SAYFANIZA BAKMADIĞIMA DA PİŞMAN OLDUM , sevgiyle büyütünüz. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili olcim balkonumu ziyaretiniz beni mutlu etti her zaman beklerim başım üstünde yeriniz var.Evet 18 yıllık çiçeğimin dışında 6 çiçek birden açan Echinopsis kaktüsüm geçen hesapladık eşimle tam 27 yaşındaymış benim ana kraliçem o ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
bence içeri alıcanıza dışarda seralama sistemizde kalsın.Zaten dediğiniz gibi adanada buraya göre daha ılıman.Bir gecelik gelin alındı seraya merak etmeyin onu alta yerleştiremedim çubuğu uzun geldi onu sonradan yerleştirdim merak etmeyin ama beni güldürdünüz ne güzel ne kadar dikkatli bakmışsınız buna sevindim Sn.mmanager ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Gülşen hanım hepsi çok güzel.. Ellerinize sağlık Bayıldım.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Gülşen hanım benim de üç dal kalaonchem var bardakta bekliyorlar.Köklenmeye başlamışlar..Sizinkiler çok güzel. Nasıl bir saksı ve toprak kullanmalıyım? Neler yapmalıyım? Müsait olduğunuzda bilgi verirseniz sevinirim Sağlıcakla.. Bol çiçekli günler.. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.rukiyeözgür bir resmini paylaşsaydınız daha net yardımcı olabilirdim size saksı konusunda ama toprak ben kaktüslere kullandığım toprak karışımından kullanıyorum biraz dere kumu biraz normal bahçe toprağı çok azda torf karıştırıp bunu kullanıyorum ama dere kumuyla normal toprak yarı yarıya olucak..Çiçeklerim için güzel görüşlerinize ve beğenilerinize teşekkür ederim her zaman beklerim ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçekçimin bugünkü hediyesi kocaman bir yelkenli oldu eve getirdiğimde çok solmuş yaprakları aşağı doğru sarkmıştı meğer çok susuzmuş suyu verince sonradan dirildi yaprakları kıyamam,pırıl pırıl çok güzel yaprakları ilk resimle son resim arasındaki farkı anlıycaksınızdır ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Denizarda kardeşim sen bir telgraf çiçeği arıyodun bak bakalım bumu ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilin bakalım bunlar ne ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
evet sevgili nevsuna bildiniz müge rizomları ekilicekler ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben birkaç yıl önce 3 yumru dikmiş ama çok oynadığım için öldürmüştüm. Şimdi deliler gibi pişmanım, arayıp bulamıyorum ![]() Siz asıl yerlerine diktikten sonra bir daha ellemeyin lütfen Bir süre sonra bir yığın mügeleriniz olacak. Güle güle büyütün. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacım hiç bekleme hemen göndereyim bir ikisini sana canım benim ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toprak dolu saksımın içerisinden toprak almak isterken,daha önce ektiğim ancak çürüdüğünü düşündüğüm müge köklerini buldum,kökler canlı hatda birinin üzerinde yeşil sürgünü var Sayın Nevsunenin verdiği bilgi dahilinde yeniden ektim..Sanki hazine buldum ),inşallah tutar benim mügeler )Düzenleyen farpali : 08-12-2012 saat 10:55 |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
dediklerini uygulıycam teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2010
|
Çiçekler sevenin elinde mükemmel sevmeyenin elinde rezil olur. Sizi tebrik ediyorum. Elinize sağlık |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili GÜLSEN, müge dikim ve bakımı ile ilgili bu yazı size yararlı olacaktır. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|