![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Gloxiniaların yumruları iyice belirginleşti artık rahatça görülebiliyor ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Karanfilim hala çiçekle dolu sanırım kışında devam edicek durum onu gösteriyor ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen ablacım, benim içinde ekermisiniz?Gerçi ben iki dal çelik aldım yan komşumdan şuan saksıda bir haftadır umarım tutar, henüz bir kuruma vs. yok |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
MAAŞALLAH MAAŞALLAHH ablacım kokusu taa buralara kadar geldi çok güzel olmuş ellerin dert görmesin )orkidelerininde resmini eklede onlarıda görem gari ))Yalnız ablacım o fulun dibinde ne varsa onları çek ordan temizle onlar toprağın kuvvetini alır ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
ful un dibindekiler toprağına gömdüğüm robotta çekilmiş domatesler valla o domateslerin sayesinde bu yaz aldığım fidecikler boylandı ve çiçek açtı daha çiçek tomurcukları var üstünde. domatese çıldırdı resmen fulum. çürüyen domatesler artık çöpe değil asidi seven bitkilerin saksına ( midesine afiyetle) konuyor madagaskar yaseminimede domates koydum filizlenme oldu mum çiçeğime yeni koydum bakalım sonuç ne olacak diğer 2 tür yaseminin dibindede domates var. ayrıca görüntü kalabalık hoşuma gidiyor saksıda yeşillik dokundukçada mis gibi domates kokusu keyfim yerinde. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
abla senden korkulur süper |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili GÜLSEN im Ağaç Minesinin tohumu yeşil iken de oluyor mu? Ben kararsın diye bekliyorum onu da kuşlar koparıyor. Bir türlü tohum alamadım!.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
kararması gerek arkadaşım yeşilken hiç ekmedim ama olgunlaşması için kararması lazım bence )bir şekilde tohum almaya çalış )) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
aynı renkmiydi ferzancım yoksa kırmızı sarımıydı hangi renginden aldın bende çelik aldım onlarıda ekicem inşallah tutturursam birini sana gönderebilirim yanee )) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacım senin çelikdeki çiçeklerin aynısı |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün çok mutluyum arkadaşlar hemde çoookkk )nedenmi??bakın bakalım bana neler geldi hediyeee![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
CRASSULA PERFORATA bir dalın tepesi gelirken kırılmıştı onuda yandaki saksıya iliştiriverdim ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 30-10-2012 saat 20:03 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Gülsen abla hani benden kaynana yumruğu istemiştin ya senin kaynanayla aynı ama benimkide sen yoksa benimkini başka renk mi sandın o kafama takıldı şimdi ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)) |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen abla güle güle büyüt hediyelerini En çokta dikkatimi sukulentleri eklediğin resimlerin arkasındaki menekşe yavruları çekti sen mi yavrulattın onları ablacım yapraktan ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
nasıllar ablacım beğendinmi??ama senin gönderdiklerin daha yavru vermediler bekliyorum bakalım![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller abla pırıl pırıl Verirler abla bugün yarın ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Gülsen hanım, mükemmel çiçekleriniz var ellerinize sağlık. Gloksinya'yı su içerisinde nasıl köklendirdiniz.?Normal şartlarda çok su bitkiyi çürütüyor, acaba sizin elinizden mi? Saygılar efendim... |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle hoş geldiniz sn.yaylacı,gerçekten çok merak ettim sizi neyse sağlıklı bir şekilde sizi aramızda görmekten mutlu oldum.Sayfama ve çiçeklerime yaptığınız beğenilerinizden dolayı teşekkür ederim.Evet gloxinia normalde yaprağına bile su değmemesi gereken bir çiçek ama ben bunu başardığıma inanıyorum suda bile yumru oluşturdum yaa,olay bitmiştir çok seviniyorum, gloxiniaları nasıl üretebilirimle yola çıktım ama şuandaki durum bu,ama elimde bir hikmet olduğunu hep söylerler sn.yaylacı bende anlamış değilim umarım diğer çiçeklerimdede üretiminde başarılı olurum SAYGILAR.. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Ablacım yeni çiçeklerin çok güzeller, hele orkidene bayıldım. Güle güle büyüt ![]() Ördüğün şalı da çok beğendim, değişik bir model, sende yetenekler hiç bitmiyor ablacım Ellerine, emeğine sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ablacım, sanada yapayım bir fular lafı bile olmaz tuğçecim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Sağol ablacım, düşünmen yeterli Söylediklerine katılıyorum, o ellerde bir hikmet var ablacım ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
stapelialerım sanırım tuttular bu stapelia ının isimini bilen arkadaşlardan rica ediyorum,uzun diye,ucunu saksıya kıvırdım koydum ama ucundanda köklenmiş şekil oldu![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
diğer stapelia larım isimleriyle etiketlemiştim ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Stapelia nobilis yavru bile verdi:=))) |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Variegata ve yavrumuz ) |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen Hanım, binlerce yüzbinlerce kaktüs ve sukkulent, bunlara nasıl bakım yapabiliyorsunuz bu kadar çok çeşiti daha önce görmemiştim. Anlaşılan sizin ellerinizde maharet var, eliniz değmesin eliniz değdiğinde hangi bitki olursa olsun yetişiyor, maşallah. Gloksinyaları suda köklendirmek için normal şebeke suyu mu kullanıyorsunuz yoksa özel steril su mu? Merak ettim, ben de deneyeceğim de (Sır verirmisiniz bilmem) ![]() |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |