![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Ha bilmediğim birşey kullanıyorsun tamam o zaman , ben marketlerdeki sıvı gübrelerdendir diye düşündüm. Bilmiyorum ki Gökçe yetişkin bitki alışır da bunlar daha fideydi ya belki ondan nazlanıyorlar ama senin elinde kısa zamanda açacaklarına eminim.. Birde forumda okumuştum naftalin toplarını minik kaplarla bitkilerin arasına koyunca zararlı gelmiyor diye, bende de minik beyaz sinekler oldu, topları koydum ortalıkta kimse yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Teşekkür ederim Canan Ablacım uğraşıyorum işte biraz, doğa da cevap veriyor emeğe fazlasıyla. Ama iklim çok önemli bitki gelişiminde, ısı ve ışık yeterliyse zaten gelişiyor bitkiler. Küpeleri inat ettim açtıracağım inşallah. Gübreyi tarım malzemeleri satan bir yerden aldım, içeriğini tam olarak bilemiyorum yalnız çiçek açtırıcı özellikte olduğu yazıyor. Biraz daha kullanınca sonuçlarını paylaşırım tekrar, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
Doğum günü sürprizi...
Eşimin sürpriz doğum günü hediyesi barış çiçeğim... ![]() Kadınlar çiçekse ben de balkonumun bir çiçeğiyim ![]() ![]() ![]() Denizli'den sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Ooo, uğramayalı neler olmuş burada.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Yeni yaşın hayırlı olsun sevgili Gökçe , gülen yüzün hiç solmasın. Sağlıklı ve mutlu yaşa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Sudenurcum, seni sayfamda tekrar görmek çok mutlu etti beni. Arayı fazla açma canım, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Dağçiçeği, aslında yarın doğum günüm ama eşim aceleci davranmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili gökçe,öncelikle eniştenin sana ve ailene selamı var.Kavala,Sarı şaban,Nedirli köyü,İmirli mah.kapı no:3.Tam adres ![]() Evet o küçük yayılıcı Damkoruğu cinsinden çok güzel minik beyaz çiçek açıyor.Gönderdiğim notta belirtmiştim ama anneniz anlamamış olabilir,benim terası istila ettiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
Nice yıllara sevgili Gökçe,beğeniden mesajı gönderince 10.sayfanı görmemişim.Yüzünden tebessüm eksilmesin,herşey gönlünce olsun inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
işte çiçeklerin en güzeli göründü ![]() Nice senelere, uzun, mutlu bir ömrün olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sevgili dostlar. Hep beraber nice nice seneler sürsün yeşil dostluklarımız inşallah... Ve aleyküm selam sevgili Berçin Hanım ![]() 2 gün İzmir kaçamağı yaptım. Biri forumumuzun da üyesi olan sevgili İzmirli ve diğer üniversiteden dostlarımı gördüm, çok mutluyum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-05-2013
|
Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin.Doğum gününüz kutlu olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
Merhaba Gökçe, Geç gördüm biraz ama..Doğum günün kutlu olsun..İnşallah eşinle sevdiklerinle ve çiçeklerinle sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsin..Mutluluğun daim olsun arkadaşım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Doğum gününüz hayırlı ve kutlu olsun....Sevdiklerinizle ve çiceklerinizle beraber sıhhatli,huzurlu ve bol çicekli günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve sayfama hoşgeldiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
%50 diye ayırmadan tüm Türkiyeyi ve müslümanları kucaklayarak Miraç Kandilimizi mübareklemek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
Ülkemizin içinde bulunduğu sancılı durum umarım daha demokratik ve hoşgörülü bir toplumu doğurur. Aynı saksıdaki toprağa ekilmiş farklı bitkilerden açan çiçekler gibiyiz rengarenk ve güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gökçe,dediğin gibi aynı saksıda faklı çiçekleriz bu ülkede, dileklerine katılıyor bende hayırlısını diliyorum.Ağlayarak izlediklerimiz biran önce son bulur inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Son gelişmeler
Sakız sardunyalar serinleyen havalarla yeniden çiçeklerini gösterdi. Petunyalarla kardeş kardeş geçiniyorlar... ![]() Güllerin geçişi... ![]() Sonunda kupelilerde tomurcuk var, açacağı zamanı bekliyorum... Karanfilim açmaya devam ediyor... ![]() Kirli hanım ve Lavantalar... ![]() Bu köşe mavi ve pembe tonlarında... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Diliyorum anlı şanlı bayrağımız altında tek vücut olan Vatanım, huzurlu, barış dolu günlerle aydınlansın.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
Son çiçeklenmeler...
Küpelimin biri çiçeğini açtı, katmerli klasik fuşya... ![]() Telgraf çiçeğim de mor minik çiçeklerini açtı... ![]() Picasso galamın çiçekleri epey uzun ömürlüymüş ve açmaya da devam ediyor. ![]() Baharda ektiğim frezyalar bu zamanda da açtılar ![]() ![]() E.Ü. bahçesinden İzmirli ile "konuşa konuşa" aldığımız buz çiçeği çelikleri tuttular ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
Yeniden merhaba!
Kırklareli'nden herkese merhaba sevgili dostlar. Yeni balkonumla karşınızdayım. Yeni evimin iki balkonu var ve ikisi de kapalı. Balkonlardan birinde şömine var. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama benim bitki rafıma dönüştüğü kesin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevgi Hanım siz de yeni balkonuma hoş gelmişsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Gökçe yeni eviniz hayrlı olsun, güle güle oturun inşallah... Hoşgelmişsin!.. Şömine!.. Bence yanmasa da olur çünkü sağı, solu, altı, üstü, içi, yanı gayet güzel çiçeklik olur. Güneş alış durumuna göre çok güzel bir köşe orası. Rastgelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
Ben de aynı şekilde düşünüyorum sevgili Yeni Gine ![]() ![]() ![]() Salon bitkilerim bile sevdi burayı ılıman ve nemli iklimine çabuk uyum sağladılar, yolculuğun yorgunluğunu çabuk atlattılar. ![]() Mum çiçeğim burda birçok sürgün verdi maşallah. ![]() Tabi yeni arkadaşlar da geldi bu arada yanlarına. Yine orkide denemesi yapacağım inşallah bu defa üstesinden gelebilirim. Hemen de çiçeklerini döktüler moralim bozuldu ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Balkon demirlerinden sarkan bir dolu çiçek hayal ettim bir an.. ![]() Sevgili Güler hanımın uyguladığı gibi ön bölge sakızlarla renklendirilmiş, arka taraf bodur sardunya ve petunya.. bir iki aksesuar, mevsim çiçekleri, şömine önü kaktüs ve sukulentlere ayrılmış vs vs.. "Sedum türlerimden arzu ettiğin olursa gönderebilirim? ![]() Şimdi orada olmak vardı, güzel ellerinle bir Türk kahvesi yapardın içerdik şömine kaşısında konuşa konuşa, valla hi canım çekti.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
Canım Sudenur'cum hoşgelmişsin sayfama,senin fikirlerine çok önem veriyorum ve yaratıcılığına güveniyorum. Ancak balkon kapalı olmasa demirleri kullanabilirdim. Malesef balkon pvc doğramalarla kaplanmış. ![]() Sedum türlerini hiç yetiştirmedim becerebilir miyim bilmiyorum. Kahveye gelince her zaman beklerim. ![]() Düzenleyen gokcegokce : 16-08-2013 saat 16:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
Sedum çok kolay Gökçe'cim, ekiyorsun unutuyorsun, o kendi kendine büyüyor, teklifimde ciddiyim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon bahçeciliği, container gardening, süs bitkisi |
|
|