agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni1651Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-07-2012, 11:57   #11
Ağaç Dostu

Asya Ceylan's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili Asya Ceylan,

Bu iş yerinden ayrılası gelmez insanın. İşte bizim gibi bitki delilerini en verimli çalışmaya teşvik edecek ortam budur bence. Bu kadar kısa sürede, güzellikler katlanmış. Yeni bir bitki gördüğünde, durduramıyor insan kendini gerçekten de! Her çiçekten sahip olmak istiyorsunuz, öyle değil mi? İlerleyen zamanlarda kim bilir ne hale getireceksiniz balkonunuzu bu hevesle...

Bu arada 85 no'lu mesajınızda kullandığınız fincanlarınızda drenaj olmadığını düşündüm. Yanılıyor muyum? Bu durumda bir süre sonra bitkileriniz için sıkıntı olabilir gibi düşünüyorum. Elbette işin üstadları daha iyi bilecektir ama eğer saksı olarak kullanacaksak mutlaka drenajın iyileşmesi için bir şeyler yapın derim ben.

Güzelliklerle kalın...

Kesinlikle çok haklısınız iki günden fazla izne ayrılmak istemiyorum Allah'tan havalar çok sıcak olduğu için fazla bir yere gidemiyorum bu sayede de yeni bitkiler alamıyorum.Biliyorum çünkü görsem alacağım Galiba bu durumundan daha farklı bir hale gelmez balkon,yer sıkıntım olduğu için en fazla hali bu olur diye düşünüyorum (ama eminde değilim).

Evet kupalar için her hangi bir havalandırma fazla su atığın gideceği delik yok.O kupalarımıda çok seviyorum bitkilerde onlara çok yakışıyor.Onları kullanacağım zaman mevsimlik minik yapılı bitkiler kullanmaya dikkat ediyorum.Şimdiden sağlam kalan bitki sayısı ikiye düştü.Ama aklımın bir köşesinde alt kısımlarını delmek var tabi.
Alakanız için teşekkürler sağlıcakla kalın

loveforlife beğendi.
Asya Ceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025