![]() |
|
![]() |
#181 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Alıntı:
Benim de bildiğim kadarıyla çiçek açmıyor.Sık yani gür olduğu zaman görüntüsü çok güzel oluyor gerçekten.Ben Ankara da olduğum için sadece yeşillede hasretim ![]() Bu arada Karadenizi çook severim çok sanslısınız.Ailenizle birlikte bol çiçekli sağlıklı günler selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ![]() Gülşen Hanımın dediği gibi yani pek sonu gelmiyor ![]() Benim anladığım kadarıyla bu sitede sadece balkon bahçe göstermek değil bilgi alışverişinde bulunuyoruz saygı ve sevgi içerisinde arkadaşlıklar dostluklarda var... Bende terasınızı görmek isterim gerçekten.Paylaşırsanız seviniriz. Kudret narıyla ilgili hiç bir bilgim yok.Ama bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır.Sayfanızı açıp detaylı bilgi verip fotoğraflarını yükleyebilirseniz yardımcı olmaları daha kolay olur diye düşünüyorum. Bol çiçekli meyveli günler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Fotoğraf ve sorunuzu okuyunca; ister istemez içimden "Evet gidişat onu gösteriyor" deyiverdim... Gezintiye devam. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Maşallah!... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
İlk kez duydum; sardunyalara şeker... Evet; ben de deneyeceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Asya Ceylan minicik minicik, zevkli zevkli, rengarenk çok güzel bir cennet yaratmışsınız kendinize. Çiçekler, renkler, saksılar, o sevimli objeler çook zevkli çok. Ellerinize sağlık. Peki o saksılarda hep poşetlerde satılan topraklardan mı kullandınız? Ve o zevkli, güzel cennetten inşallaah yeni fotoğraflar bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz ![]() ![]() Güzel cümleleriniz için çok teşekkürler.Kolay gelsin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
|
Havaların fazlaca ısınması ve semt pazarının çiçek bölümünün sezonu bittikten sonra yavaşladım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Banada hediye geldi ama bildiğim kadarıyla manavdan alındı diğer meyvelerle birlikte geldi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet poşetlerde satılan topraklar torf,çok az da bahçe toprağı.Ama bahçe toprağı olanları tamamen değiştiriyorum kökleri çabuk çürütüyor suyu çok tuttuğu için galiba.Tamamen deneme yanılma yoluyla öğreniyorum şuana kadar 6-7 bitkimi kaybettim malesef ![]() Tekrar beklerim hoşcakalın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Çoğu çiçeğim iyi değil sıcak ve bu bitler yüzünden tam yılmıştım kiii atlasss canım beniim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah; hayrlı olsun inşallahh... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
çok sağolun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Benden yaklaşık bir ay sonra başlamışsınız ama çiçek sayınız beni geçmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
Canan Hanım mesajınız için çok teşekkürler.yeni okuyabildim bu aralar çiçeklerimlede siteylede pek ilgilenemedim yoğunluktan.Tamamen kaybettiğim ve bana süpriz yapan bitkilerim var kısa zamanda fotoğraflarsam paylaşacağım.Şuanda boş alanımda saksılarımda çok var.Mesela avatarımda olan bitkim tamamen yok oldu ![]() ![]() ![]() Olsuun nisan ayında tekrar alırım hemde daha çok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Bir de geçenlerde çoğu bitkim makasla kesilmiş gibi dalları,yaprakları yerdeydi hemde en sağlıklı olanlar,yeni sürgünleri görünce deli oldum tek olmasam kesin birini suçlardım çünkü resmen bilerek yapılmış gibiydi.Sonra bir ip uçu ele verdi suçluyu... 'kuş'. sen o kapalı balkona açık olan dar pencerenden gir yıldız çiçeğini,yeni sürgün veren boy atan yaprak güzelini koca koca dallarını kesip kesip atmış.iyi ki de o kuşu görmedim affetmezdim gibi geliyor.Kopan yaprak güzelini hemen toprağa diktim 4-5 gün sonra tuttu çok şükür ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() yeni yaprağımız bile var artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Narın yeni çıkan sürgünü hala uzuyor, ne yapmalıyım kesmelimiyim bilemedim ??? Sizce ?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
![]() Baya boy vermişti aslında, olsun böyle de iyi gözüküyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
![]() Kötü durumdaydı ama şu anda daha sağlıklı yeni yapraklarıda var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
![]() Biraz iç kısımları kurumaya başladı öğlen güneş aldığından galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Asya Ceylan; Topu topu 3 ay olmuş başlayalı ama gelişme çok güzel. Özellikle net fotoğraflarınızı çok beğendim, ellerinize sağlık. Bitki çeşitiniz çoğalıyor, gelecek yıl şimdi elinizdekilerin en az dört katı bitkiniz olacağına bahse girerim ![]() Burada her gördüğümüz bitkide aklımız kalıyor çünkü. Başarılarınızın devamını diliyorum, gelecekte çok daha çeşitli bitkilerle tanışacağız bu balkonda. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Olen bitkilerinize uzuldum Sevgili Asya Ceylan, Neyseki mum cicegi ve atlas sizi sevindirmis. ![]() ![]() Benim de ask merdivenimin bazi yerlerinde kuruma var;ama toparliyor sonra kendini.Uzerine su spreyi yapin balkonun acik oldugu zamanlarda.Tatile gidip dondugum zamandan beri kuruma benimkinde de hafif var;ama bitkiyi bozacak boyutta degil.Gordugum kadariyla sizinkinde de buyuk problem yok.Ben 2-3 haftada bir hep sivi besin de veriyorum ciceklerime. ![]() Düzenleyen Tika : 01-09-2012 saat 19:19 Neden: Yorum eklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|