![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Parlak Mustafam,kışın Beşiktaş'taki bir otelin önünde görüp,utana sıkıla bir dal istemiştim.Görevli zor ikna oldu çelik vermeye...İkinci sürgününü yanından vermiş.Daha büyük bir saksıya geçirmeli miyim,bilmiyorum. Duzeltme:Bu cicegin Parlak Mustafa oldugunu saniyordum.gçakar sayesinde gercek ismini ogrendim.Karsinizda "Senecio Angulatus" ![]() Fitonyaların yerini değiştirdim.Salondaki camın içine aldım.Fitonyaların güneş almaması gerektiğini okumuştım.Sabah güneşi fazla zarar vermez sanırım.En fazla bir saat güneşi görecekler. ![]() Orkidemin tomurcukları birer birer açılıyor. ![]() Sayın guitar'ın yolladığı difenbahyamın yaprak kılıfı hızla büyüyor.Perşembe geldiğinde daha küçüktü.Haftaya açar.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. ![]() Ruj çiçeğimin üstten verdiği sürgünler büyümeye devam ediyor. ![]() Düzenleyen Tika : 09-08-2012 saat 10:09 Neden: Bitki ismi duzeltildi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Ruj çiçeğimin son halini de fotoğraflamam lazım,yaşıyor;ama dal sayısında azalma var.Şu aralar pek dokunmuyorum,yeni dallarını büyütmesini bekliyorum. Yaprakla ya da dal çeliğiyle çoğaltılabiliyor.İlkbaharda yeni sürgünler verirse köklendirmeye çalışırım sizin için.Sitede Sayın ali_askın'a da çelik yolladım;ama fazla gönderemedim çübkü benimki de gür görünümünü kaybetti. |
|
|
|
![]() |
|
|