View Single Post
Eski 27-05-2012, 18:34   #69
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Dilinden bir türlü anlayamadığım aşk merdivenim.Daha görkemli olmasını istiyorum,ama sanırım ikimizde birbirimizin beklentisini karşılayamıyoruz. Bir tane aşk merdivenim de balkonda seranın içinde.O halinden memnun büyüyor;ama içeride de olsun istiyorum.Esintili bir yerde üstelik...Üzerine düştükçe şımarıyor olabilir.Annemin de vardı Ankara'da evde,çok gösterişli bir çiçekti.Benimki onun gibi olamadı bir türlü.

Name:  DSC02761.jpg
Views: 3282
Size:  48.1 KB

Son olarak minnoş lithopsum.Yaşamasını çok istiyorum.Sanırım bana cevap veriyor.Geldiğinden beri boylandı. Ev içinde öğleden sonra güneşini gören pencere yanında duruyor.Güneşin konumuna göre,evde olduğum zamanlarda sürekli güneş ışığının geldiği yere alıyorum kendisi.Mükemmel bir güzellik.Onu nedense çok seviyorum.Kıymetlim,o benim. İlk lithops denemem,umarım sorunsuz yaşatmayı başabilirim.

Name:  DSC02756.jpg
Views: 3275
Size:  47.0 KB
Name:  DSC02769.jpg
Views: 3275
Size:  36.4 KB

Bu arada Sayın Garuda'nın tohumlarını sağladığı ve Sayın Mete Tiren'in dağıtımını yaptığı Pasiflora tohumlarını ektim.Umarım çimlendirip büyütebilirim de balkona koyup fotoğraflarını buraya ekleyebilirim.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön