![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Sevgili ipektuğçe, İsim konusunda teşekkür ederim,hazır buradayken annemdeki türlerin fotoğraflarını paylaşmaya devam edeceğim. Sevgili berçin, Çok teşekkür ederim.Geçen zamanda fazla bir değişiklik olmadı.Birkaç yeni bitki eklendi, o kadar.Her şey hepimiz için güzel ve istediğimiz gibi olsun. Sevgili Elma Kurdu, Tecrübe ederek öğreniyorum.İstemeden de olsa arada kayıp yaşanabiliyor;ama bu bizi yıldırmıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın Tika patosun yanındaki yeşil beyaz öldürdü beni ![]() Annanenizden size kliwiya yadigar kalmış . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Alıntı:
Yeşil-beyazlı patosu ben de çok beğeniyorum.Kendime çelik almıştım,benimki güzelce büyüdükten sonra çelik dağıtımına başlayabilirim. ![]() Diğer bitkinin adı "kliwiya" demek ki.O bitki benim değil,arkadaşımın.Çiçek açtığını söylemişlerdi;ama zambak demişlerdi.Yavrularsa isterim ondan o zaman.Şimdiye kadar hiç görmediğim bir bitki.Nadide türleri toplamak lazım. ![]() Büyük hevesle ilkbaharı bekliyorum.Aranjmanlar yapıp biraz yer açacağım,açabildiğim kadar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba sevgili Tika. ![]() Ankara'daymışsınız, hoşgelmişsiniz, sefalar getirmişsiniz, selam ve hürmetlerimi iletiniz annenize. ![]() "Patos" olduklarını öğrendiğim alacalı güzellere bayıldım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bende gün sayıyorum kışmı benden uzak dursun ![]() Şöyle alacalı olsa güzel olurdu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|